Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Anne-Marie hadde store smerter:
- Jeg orket nesten ikke leve!

HODESMERTER: I fire lange år levde Anne-Marie Sandbo (63) med grusomme smerter i tinningen. Da hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen over telefon, forsvant smertene. (FOTO: Privat)
I flere år levde Anne-Marie Sandbo (63) med grusomme smerter i tinningen. Dag og natt var det vondt, og hun orket nesten ikke leve. Til slutt ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. Det ble løsningen på smertehelvetet.

- Det var helt forferdelig. Jeg hadde så vondt at jeg nesten ikke klarte å stå på beina til tider, sier Anne-Marie Sandbo fra Fetsund i Akershus. Hun forteller om hvordan livet utartet seg da hun plutselig en dag fikk store smerter i tinningen.

- Jeg fikk grusomme smerter på venstre side av pannelappen. Smertene ville ikke forsvinne. Det var så vondt at jeg måtte oppsøke legen. Jeg tok flere undersøkelser blant annet MR. Til slutt mente legene at det kanskje var snakk om en betennelse i vevet ved tinningen, sier hun.

Det var lite legen kunne gjøre, foruten å gi henne smertestillende. Stadig måtte legen komme hjem til henne med sterke smertestillende tabletter. På det meste kunne hun ta åtte Paralgin Forte om dagen, men de hjalp lite mot plagene.

- Mye av tiden lå jeg til sengs. Jeg kunne ikke ha støy rundt meg, og det ble derfor vanskelig med besøk. Smertene førte til at jeg ikke var i stand til å være engasjert i ulike organisasjoner. Min store hobby var å male bilder, porselen og tre, men denne lidenskapen måtte jeg legge til side. Jeg klarte ikke å konsentrere meg på grunn av plagene.

Anne-Marie jobbet på den tiden i en motebutikk, men hodesmertene gjorde at det ble vanskelig å klare jobben. Hun gjorde mye rart, og det hendte hun kjøpte feil klær, fordi hun var så omtåket av smerter.

- På det verste var det nesten så jeg ønsket å gjøre slutt på livet. Det var helt forferdelig.

I løpet av tiden, var jeg stadig sykemeldt og til slutt ble jeg uføretrygdet.

Søkte forbønn

Anne-Marie var selv en kristen og hadde tro på helbredelse. Hun ba derfor hver dag til Gud om hjelp. Etter over fire år med smerter, ringte hun en dag til Svein-Magne Pedersen og forbønnstelefonen. Det skjedde ikke noe spesielt, og etter en måned ringte hun derfor på ny.

- Etter bønnen på telefonen begynte jeg å føle meg så rar, og jeg kjente en dirring i kroppen. Jeg skulle til ei venninne den dagen og jeg dro av gårde. Under besøket ble jeg mer uvel. Jeg sa til henne at det kanskje hadde noe med forbønnen å gjøre, men det trodde hun ikke på. Til slutt måtte jeg dra hjem.

Hjemme i stua måtte Anne-Marie sette seg ned i sofaen. Plutselig kjente hun en merkelig dirring i panna på venstre side.

- Nå skjedde det noe. Jeg tror Gud helbreder meg, sa hun til mannen sin.

Overrasket

Den neste dagen var smertene i tinningen til Anne-Marie sporløst forsvunnet. Hun var blitt helbredet etter flere år med konstante smerter.

- Jeg ble veldig overrasket av det som skjedde. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne. Mannen min, som hadde levde sammen med meg og disse smertene, ble også overrasket og veldig glad, forteller hun.

En tid senere var Anne-Marie hos legen. Han ble også overrasket.

- Hva har skjedd med deg? spurte han.

Da fortalte hun om forbønnen og at hun trodde Gud hadde helbredet henne.

- Du skal ikke se bort fra det, svarte legen.

- Jeg er veldig glad for det som skjedde og vil aldri glemme den dagen, avslutter Anne Marie glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15