Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Overveldet over Guds kraft

FRELST OG HELBREDET: Jorunn og Helge Engen og Jorunns mor, Eva Røisli, tok alle imot frelse på Svein-Magnes invitasjon på Hedmarktoppen. Ekteparet Engen ble også helbredet for diverse plager og sykdommer.
– Det vi fikk oppleve på møte med Svein-Magne Pedersen var overveldende, sier Jorunn Engen fra Hamar. Hun og mannen Helge tok begge imot frelse, og ble helbredet for diverse sykdommer og plager da Svein-Magne besøkte Hedmarktoppen.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Jeg kunne gjerne ha blitt sittende i flere døgn og fulgt med på at folk ble helbredet, sier Jorunn. – Det var så fantastisk, og så overveldende. Helge (58) og Jorunn (54) kjente Svein-Magne fra diverse tv-programmer, og bestemte seg straks for å gå da lokalavisen annonserte møter med helbredelsespredikanten på Hedmarktoppen. De hadde benket seg langt foran i salen, og fikk derfor tidlig kjenne kraften.

– Da Svein-Magne spøkte med meg, og tok borti den venstre armen min under forkynnelsen, skjedde det noe, forteller Jorunn. – Men det var først under fellesbønnen, da han bad alle om å kjenne etter om det hadde skjedd noe, jeg ble klar over at jeg allerede var helt god i armene og nakken. I 10–12 år har jeg slitt med muskelfestebetennelse i begge armene. Det er en type betennelse som ikke kan kureres med penicillin, og jeg har fått beskjed om at jeg må leve med det. Betennelsen satt i leddene, hovedsakelig i albuene og skuldrene. Jeg har vært til utallige behandlinger, men det har ikke hjulpet.

Jorunn er hundefrisør og har hele tiden vært i jobb til tross for smertene.

– Jeg tåler mye smerte, og var innstilt på å leve med det, sier hun. – Når jeg har slappet av etter arbeidsdagen, har jeg hatt veldig vondt og har spist smertestillende. Nettene har vært verst. Jeg har måttet stå opp hver natt i alle disse årene for å ta smertestillende. Nå derimot kan jeg sove hele natten, og det er fantastisk.

Trykk i hodet

Jorunn ble også helbredet for sterke smerter og trykk i hodet.

– I 17 år har jeg hatt sterke hodesmerter, forteller hun. – Jeg har vært til alle slags undersøkelser, men de har ikke funnet ut hva som var galt. Legene mente det måtte være en blodansamling i hodet som forårsaket trykk og smerter. Jeg har tatt opptil seks Ibux 400 milligram i døgnet i alle disse årene, for å dempe smerten. Disse tablettene har gitt meg magesår, men det har heldigvis blitt legt igjen ved hjelp av penicillin. Da Svein-Magne bad for meg, forsvant hodesmertene med det samme. Nå er jeg helt frisk.

Full overhaling

Også mannen Helge fikk full overhaling av Guds kraft, da Svein-Magne bad. Han hadde smerter i nakken og høyre skulder og arm, noe som trolig skyldtes at han fikk en forfrysning i skuldra da han var på repetisjonsøvelse i militæret i 1968. Han hadde også smerter i den høyre hofta, i lysken og i korsryggen som en følge av at han ble brokkoperert som fem-åring. Da Svein-Magne bad, forsvant smertene i nakken, skuldra og armen. Hofta og korsryggen ble også god, men han kjenner fortsatt litt i lysken.

– Jeg håper og tror også at anginaen er borte, sier Helge som har jobbet i politiet, som divisjonsleder for ulike avdelinger i Stovner distrikt i Oslo i omkring 20 år. – Jeg måkte litt snø i vinter, og da kjente jeg ingenting. Jeg har også hatt astma i over ett år, men etter Svein-Magne bad for meg har jeg ikke lengre pusteproblemer. Øresusen, som jeg har hatt i syv–åtte år er også helt borte. Svein-Magne blåste på øret mitt, ja, det kjentes ut som om han blåste rett igjennom de to ørene, og borte var øresusen. Både ekteparet Engen og Jorunns mor, Eva Røisli, tok imot frelse på Svein-Magnes invitasjon på Hedmarktoppen.

– Dette er det største vi har opplevd, sier de begge to. – Vi snakker om det hver dag.

– For meg var dette en fantastisk bursdagsgave, sier Helge som fylte 58 år den 16. mars. Jeg føler at jeg har fått en indre ro og glede.

– Nå ser vi fram til neste gang vi får anledning til å treffe Svein-Magne, sier de. – Da skal vi ta med slekt og venner slik at også de kan bli helbredet.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

DAGENS MIRAKEL
(Bok)

En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15