Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Åpne dører i København:- Kom snart tilbake!

Mye folk, god stemning, rundt ti frelste og flere helbredet var status etter at Svein Magne Pedersen besøkte København i Danmark. Mange ønsket han snart tilbake til hovedstaden.

Stemningen var på topp da Svein- Magne Pedersen hadde møte i Evangeliekirken i Danmark den 29. april i år. Til tross for at regnet høljet ned møtte nærmere 200 personer opp for å høre evangelisten tale og for å få forbønn. Folk kom fra hele Danmark. Noen hadde også tatt turen over Øresundbroen fra Sverige.

Det var foreningen «Kristne forretningsfolk i København» som sto bak invitasjonen. Møtet ble holdt i Evangeliekirken som er den eldste pinsekirken i Danmark i dag, fra 1919.

Møtet ble innledet med lovsang fra sangevangelisten Max Büsman før Pedersen begynte å tale.

På slutten av talen forkynte Pedersen evangeliet til frelse og minst ti personer ga til kjenne at de søkte frelse.

Dette var Pedersens femte besøk i Danmark på fem år. Fra 2012 til 2015 besøkte han byen Billund der lekeparken Legoland ligger. Totalt har over 50 personer søkt frelse på Pedersen sine møter i Danmark siden 2012.

Pedersen har også besøkt Danmark to ganger tidligere og hatt møter. Hans første besøk var i byen Aars i mai 1997. Andre gangen prekte han under sommerstevnet til Den Apostoliske kirkes høyskole i Kolding i juli i 1998.

Gode ben

Utover ettermiddagen og kvelden ba Pedersen for de syke. Flere fikk erfare Guds legende kraft. Først ved midnatt gikk de siste hjem. Da hadde møtet vart i ti timer.

Daya von der Recke fra Amager hadde i mange år slitt med plager i beina på grunn av slitasje og dårlig blodgjennomstrømning. Medisinene hadde virket dårlig og hun følte de nesten gjorde henne verre. Under forbønnen opplevde hun å bli god. Da vi ringer henne en tid senere, er hun i strålende humør:

– Beina er gode, de er riktig supre. Jeg har ikke brukt medisiner siste dagene og jeg føler det kribler i beina, akkurat som de har fått nytt liv. Nå spretter jeg opp av sengen uten problemer. Det slet jeg mye med før.

Daya syntes også møtet i København var fantastisk.

– Det var et riktig fint møte og en flott tale. Selv om møtet varte lenge, følte jeg tiden fløy av gårde. Jeg håper Pedersen kommer tilbake snart!

Mage og fot

Maria Hinge hadde i to år slitt med magesmerter. Det var vondt dag og natt og hun var ofte kvalm.

– Jeg var til undersøkelser hos legen og fikk noen medisiner, men de hjalp ikke så mye. Da han ba, kjente jeg varme, og smertene forsvant momentant. I tiden etter har magen vært god!

Annelise Kristiansen fra Ishøj hadde i nærmere seks år slitt med smerter i venstre foten. Hun brukte smertestillende tabletter og fire ganger i året fikk hun kortisonsprøyter for å lindre plagene.

– Det var vondt å gå, spesielt i trapper. Ofte gikk jeg ustødig, og jeg var redd for å falle. Før møtet fikk jeg en sterk visshet om at Gud ville berøre meg. Jeg gledet meg derfor til møtet og hadde stor forventning. Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme. Etter møtet har jeg ikke tatt smertestillende. Jeg går mye rettere og kan gå i trapper uten plager.

Også flere andre opplevde Guds legende kraft. En av disse var ei dame som opplevde at krampene i beina forsvant, og hun var så takknemlig.

En mann fra Sverige kunne fortelle at blodverdiene hadde sunket drastisk etter forbønn, og en eldre kvinne fikk godt syn. En annen kvinne hadde i mange år slitt med mentale utfordringer. På møtet opplevde hun at Jesus rørte ved henne.

– Jeg har søkt hjelp mange steder. Ingen lege eller medisiner har kunnet hjelpe. Da Pedersen ba, kjente jeg en fred. Den Hellige Ånd har forløst noe i mitt liv. Noe slikt har jeg aldri kjent, sa hun dypt rørt.

Glade forretningsmenn

Møtet ble arrangert av foreningen «Kristne forretningsfolk i København» i Danmark. Det er en forening med kristne fra alle kirkesamfunn som har regelmessige møter rundt i distriktet.

Formann for København-regionen, David Demandt, var svært fornøyd med møtet.

– Tusen takk for et herlig møte! Det har vært mye folk og mange har blitt helbredet. Vi har fått gode tilbakemeldinger i ettertid. Nå håper vi Svein-Magne Pedersen kommer snart tilbake.

FORNØYDE: David Demandt (midten) og Alex Pedersen (t.h.) var godt fornøyd med Pedersens besøk. De er begge en del av foreningen «Kristne forretningsfolk i Danmark» som arrangerte møtet.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15