Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Harald hørte gresshoppelyd i ti år.
Øresusen forsvant på Mirakellørdag!

BYGGMESTER: I over 60 år har Harald Reinhardsen vært byggmester. Mye støy og lite bruk av hørselvern, førte til øresus.
Harald Reinhardsen (78) fra Flekkerøy hadde i mange år vært plaget av øresus, og hverdagen ble derfor tung og slitsom. I 2014 besøkte han Mirakellørdag i Vennesla og fikk forbønn. Siden da har gresshoppelyden i ørene vært stille.

I 1953 begynte byggmester Harald Reinhardsen fra Flekkerøya i snekkerlære. I dag har han vært 63 år i byggfaget, og han bruker fortsatt hammeren om det trengs. Harald har stortrivdes som byggmester, men jobben har også hatt sine følger.

- Vi brukte mye maskiner, og i begynnelsen av arbeidskarrieren brukte vi aldri hørselsvern. Spesielt spikerpistolen ga fra seg høye smell gjennom hele arbeidsdagen. Til slutt fikk jeg øresus, sier Harald.

Øresusen kom gradvis, og han hadde det i minst ti år. Det var veldig ubehagelig og vedvarte hele tiden.

- Det var aldri stopp. Øresusen var som lyden av mange gresshopper som lagde lyd inne i øret. Det ble veldig slitsomt å gå rundt slik. Spesielt når jeg satte meg ned og skulle være litt stille, suste det veldig i øret. Det hente også at jeg slet med å få sove på grunn av disse gresshoppene.

God hørsel

Harald hadde stor tro på helbredelse og hadde selv opplevd å bli helbredet tidligere i livet. For noen år siden ba en slektning for kneet hans og plagene forsvant. Med det slapp han operasjon.

Harald hadde gjennom årene blitt kjent med Svein-Magne Pedersen sin virksomhet blant annet gjennom TV. Harald ringte derfor til kontoret til Misjonen Jesus Leger og bestilte en ledig time for forbønn på en såkalt Mirakeltorsdag.

Harald møtte så opp på senteret i Vennesla en gang i 2014. Han fortalte Svein-Magne Pedersen hva som var problemet, og evangelisten puttet så fingrene sine inn i ørene hans og ba.

- Kan du merke noe? spurte Pedersen under bønnen.

- Det høres ut som en båtmotor i ørene, svarte Harald.

- Er det en totakter? spurte Pedersen på spøk.

Da Harald gikk ut av bønnerommet, var han bedre, men ikke helt god. Han bestemte seg derfor for å oppsøkte Mirakellørdag noen uker senere i 2014. Det var lang kø og forbønnen varte og rakk. Først i tretiden på natta ble det Harald sin tur.

- Da Pedersen hadde bedt for meg, merket jeg ikke noe spesielt, men da jeg kom hjem, oppdaget jeg at hørselen var blitt god. Det har vært fantastisk å slippe den forferedelige gresshoppelyden. Nå har det gått over to år siden jeg ble helbredet. Jeg tenker aldri mer på øresusen, for nå hører jeg den ikke lengre.

God i hofta

Harald har også opplevd en annen helbredelse. I en periode fikk han plutselig store smerter i den ene hofta. Plagene ble stadig verre, og det var veldig vondt å gå.

- Jeg tenkte at jeg kanskje måtte operere, og det gruet jeg meg til. Det var nemlig mange i min omgangskrets som hadde operert hofta, og det er en lang og tung prosess. Jeg tenkte derfor at dette måtte være en oppgave for min Gud i himmelen.

Noen dager senere satt Harald og så på tv-programmet ”Miraklet er ditt”. Da Svein-Magne Pedersen ba for syke, ble Harald med i bønnen.

- Jeg rakk ikke frem til skjermen med hånda mi, men holdt den rett frem i luften. Den andre hånda holdt jeg på hofta. Da Pedersen ba, ble jeg momentant frisk, og siden har jeg ikke kjent noen smerter.

- Jeg synes det er fint hva jeg har opplevd, og jeg anbefaler andre som er syke til ikke å gi opp, men bare stå på. Møt opp på Mirakellørdag og søk forbønn!

Neste Mirakellørdag: 18. mars 2017. Dørene åpnes kl. 11.00. Møtet begynner kl. 13.00. Alle er velommen!

FORBØNN: På en Mirakellørdag i Vennesla i 2014 forsvant all øresusen til Harald da Svein-Magne Pedersen ba for ham.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15