Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tommy hadde magesmerter i fire år:
– Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil

MELK OGSÅ: I rundt fire år hadde Tommy Valkeinen (42) fra Rånåsfoss magesmerter. Spesielt tålte han ikke melkeprodukter. I 2014 besøkte han Mirakellørdag og fikk forbønn, og Gud helbredet ham. – Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil, også melk, sier han glad. (FOTO: Privat)
I fire år gikk Tommy Valkeinen (42) fra Rånåsfoss med daglig magesmerter, men legen fant ikke ut av problemet. I 2014 besøkte han Mirakellørdag og fikk forbønn, og Gud helbredet ham.

Rundt 2010 opplevde Tommy Valkeinen (42) fra Rånåsfoss i Sørum kommune å få smerter i magen. Plagene ble verre med tiden, og Tommy oppsøkte etter hvert lege.

– Legen tok ulike tester, og førte blant annet et rør ned i magen min. Han fant ikke noe som tydet på at jeg hadde allergi som for eksempel cøliaki. Legen mente derfor det var snakk om urolig mage, muligens på grunn av stress.

Tommy opplevde at magen ble spesielt urolig når han spiste melkeprodukter. Han prøvde derfor å kuttet ned på dette, og ble litt bedre, men etter hvert kom plagene forsterket tilbake. Han prøvde også soyamelk, men heller ikke det hjalp. Det var derfor vanskelig å avgjøre om han hadde melkeallergi.

– Jeg hadde smerter hver dag. Det kunne sammenlignes med luftsmerter, men bare mer intense. Jeg lærte etter hvert å leve med plagene, men det ble selvfølgelig mye fokus på magen hele tiden.

Tro og tvil

Tommy hadde selv vært en troende i mange år og trodde derfor på helbredelse. Kona hans hadde i flere år abonnert på bladet Legedom til Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersen. En dag så de en annonse om Mirakellørdag som skulle arrangeres i Vennesla. Den 8. mars i 2014 reiste derfor ekteparet sørover.

– Vi bestemte oss for å ta turen for å se hva Herren ville gjøre. Det var et fint møte, og vi kjente Guds nærvær, sier Tommy. Det ble likevel lenge å vente og først like før midnatt ble det deres tur for forbønn. Da Svein-Magne Pedersen ba for kona, følte plutselig Tommy at han ikke hadde noe tro.

En rekke tvilstanker dukket opp.

– Jeg følte meg desperat, men plutselig kom et bibelvers til meg: «..for det gikk en kraft ut fra Ham og helbredet alle». LUK 6:19

– Jeg tror Gud ville minne meg om at det er ikke meg, men Gud som helbreder. Det ble til en forløsning for meg, og jeg kjente troen vokse.

Smertefri

Da Svein-Magne Pedersen la hendene på Tommy, kjente han varme strømme inn i kroppen. Likevel visste han ikke om noe skjedde med magen. Først da han kom hjem, ville han teste ut magen, og han spiste derfor en rekke melkeprodukter. Til sin store glede fikk han ingen smerter, og Tommy skjønte at Gud hadde helbredet ham.

– Etter en tid kjente jeg likevel antydning til smerter i magen. Jeg visste at man kan oppleve «prøvelser» etter en helbredelse, og jeg bestemte meg derfor for å stå i mot sykdommen i Jesu navn. Jeg minnet sykdommen om at jeg var helbredet, og siterte Guds ord om at «ved Hans sår har vi fått legedom». Da slapp smertene, og siden har jeg vært helt fin i magen.

– Det var en herlig opplevelse, og jeg har anbefalt flere å ta kontakt med Svein-Magne Pedersen for å få forbønn.


Publisert:
2016-01-25


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2016

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15