Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud åpnet tette blodårer

GOD: Med store smerter i brystet ble Ruth Mikalsen (76) fra Dyfjord sendt til sykehuset i all hast. Legen mente det var tette blodårer og hjerteinfarkt. ILLUSTRASJONSFOTO: Adobe Stock
I 2014 fikk Ruth Mikalsen (76) fra Dyfjord store smerter i hjertet, og i all hast måtte hun på sykehuset. Legen mente det var tette blodårer og hjerteinfarkt. En kort telefon-bønn endret situasjonen.

Ruth Mikalsen kommer fra fiskeværet Dyfjord som er en gammel samisk bygd. Stedet har rundt femti innbyggere og ligger i Lebesby kommune i Finnmark. I september i 2014 skjedde det noe dramatisk da hun satt og strikket hjemme i stua. Ruth følte at pusten ble så rar. Hun trakk derfor godt inn med luft, for se om det hjalp. I stedet fikk hun store smerter i både magen og hjertet.

– Jeg har aldri kjent så grusomme smerter, og jeg klarte så vidt å krabbe bort til sofaen for å legge meg ned, sier hun alvorlig.

Mannen, Harald, hadde vært i kjelleren og ble selvfølgelig svært bekymret da han kom opp. Han ringte ambulansen som kom med en gang. Legen ga henne en sprøyte som døyvet smertene, men under turen til Kjøllefjord sykestue, fikk hun et nytt smerteanfall, og legen måtte gi henne flere medisiner.

– Senere ble jeg fløyet med ambulansehelikopter til Hammerfest sykehus, der jeg lå i rundt fem dager. De tok ulike tester, og legen mente jeg hadde tette blodårer som hadde resultert i hjerteinfarkt. Jeg slet også med hjerteflimmer fra før av, noe som var blitt dokumentert før.

Ruth skulle sendes videre til Tromsø sykehus for ytterligere kontroller og muligens operasjon, men hun ble først sendt hjem noen dager. Hun skulle egentlig gjennomføre en hofteoperasjon om noen uker, men denne ble utsatt, fordi legen var redd for hva hjertet kunne tåle.

Overrasket lege

Da Ruth kom hjem fra Hammerfest, kjente hun at formen var dårlig og pusten ikke som den skulle. Det første hun gjorde neste morgen var å ringe til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn.

– Da jeg la på røret, følte jeg meg mye lettere i kroppen. Jeg ble så glad. «Vet du, det skjedde noe med hjertet mitt», sa jeg til mannen min.

Noen dager senere, ble hun sendt til Tromsø sykehus. Legene var redde for at hun hadde hatt hjerteinfarkt. Da de gikk inn for å sjekke årene, var alt åpent og rent.

– Det var gode nyheter for meg. Legen skjønte ingen ting. Han var skråsikker på å finne noe feil med årene mine, men alt var åpent. Dermed ble jeg sendt hjem igjen. Kort tid senere kunne jeg ta hofteoperasjonen uten komplikasjoner med hjertet. I juni i fjor var jeg til ny kontroll i Tromsø. Der tok jeg ulike tester blant annet en såkalt belastningsprøve for hjertet. Den viste ingen feil!

Magebesvær

I mange år har Ruth hatt kjennskap til Svein-Magne Pedersen sin virksomhet. Ruth kan fortelle at hun har alle bøkene hans og stadig tar kontakt. Flere steder i huset kan man finne visittkortet med telefonnummeret til forbønnstelefonen, og Ruth bruker stadig salveduker hun får tilsendt. Ruth kan fortelle at hun også tidligere har blitt helbredet ved forbønn.

– I mai 2002 var vi og besøkte noen venner på Østlandet. Da spiste jeg noe som magen ikke tålte, og den slo seg fullstendig vrang. All maten jeg spiste rant rett igjennom meg, og på fem måneder gikk jeg ned 20 kilo, sier hun.

Situasjonen var svært fortvilende, og Ruth var hos legen flere ganger. Hun tok både røntgen og ultralyd av magen, men de fant ikke ut av årsaken til magebesværet. Selv begynte hun å frykte for at det kanskje kunne være kreft.

– En kveld fikk jeg se Svein-Magne Pedersen på tv. Han ba for seerne, og jeg ble med i bønnen. Dagen etter var jeg helt frisk. I tiden etter gikk jeg opp i vekt igjen og kunne spise normalt. Jeg er så takknemlig for Pedersen sine bønner. Jeg pleier å si at han er «min lege» som blir brukt av Gud.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15