Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 30 frelste i Finnmark

FOLKSOMT: Et fullsatt samfunnshus var det som møtte Svein-Magne Pedersen da han besøkte Varangerbotn i Finnmark.
Lørdag 19. september hadde Svein-Magne Pedersen møte i Varangerbotn i Finnmark. Over 30 personer søkte frelse, og mange helbredelser fant sted.

Det ble svært fullt foran talerstolen etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt frelsesbønn. Over 30 personer gikk frem for å registrere navn og adresse. Det var et stort øyeblikk i Varangerbotn i Finnmark hvor Pedersen hadde møte denne lørdagskvelden.

Austertana Misjonsmenighet og Varangerbotn Menighetshusforening sto bak arrangementet med Pedersen. Et fullsatt samfunnshus samlet folk fra hele Finnmark. Imponerende nok var det to personer som hadde tatt turen fra Oslo og Horten for å være med på møtet i Varangerbotn, som ligger i Nesseby kommune.

Pedersen besøkte også Varangerbotn i juni 2007. Da ble 40 personer frelst over to møter og flere ble helbredet da de fikk forbønn. Også denne kvelden ba Pedersen for folk utover hele kvelden, og møtet var først ferdig klokken tre på natten. Folk med blant annet rygg- og nakkeplager, allergi, pusteproblemer, hofteslitasje, hjerteflimmer, eksem og leddgikt ga tilbakemeldinger om at Gud rørte ved dem med sin helbredende kraft.

Rygg og hofte

Anne Birkely (74) fra Karasjok hadde i over ti år levd med slitasje i rygg og hofter. Før hun ble pensjonist hadde hun vært lenge sykemeldt, og legen anbefalte henne å slutte i arbeidet.

– Jeg hadde store smerter og holdt meg mye rolig innendørs. Om kvelden var det ekstra ille, og jeg slet med å sove. Jeg likte heller ikke smertestillende og holdt meg mest mulig unna det.

Da Svein-Magne Pedersen ba for henne, forsvant alle smertene. Plutselig kunne hun reise seg opp fra stolen uten problemer. Dagene etter møtet har vært fantastiske for 74-åringen.

– Så sprek har jeg ikke vært på lenge. Nå har jeg gått flere turer utendørs og kjenner ikke smerter. Jeg har sovet så godt hver kveld etter møtet. Gud velsigne dere, sier hun takknemlig.

Lunger og nese

Også svigerdatteren til Anne opplevde å bli helbredet. Hun het Inger Ellen Birkely (52) og var også fra Kautokeino. Hele livet hadde hun vært plaget av en skeiv neseskillevegg, noe som gjorde at hun alltid var tett.

– Det var verst om natten, for da var jeg alltid tett. Verken saltvann eller nesespray hjalp. Til slutt ble jeg operert ved sykehuset i Kirkenes, men heller ikke det hjalp, dessverre. Da Pedersen ba for meg i Varangerbotn, kjente jeg først at nesen ble kald før den ble varm. Til slutt åpnet den seg, og nå kan jeg puste helt normalt. I tillegg ble jeg kvitt eksemen jeg har hatt på leggen i ti år. Jeg har brukt de sterkeste kremene for å bli kvitt problemet, men bare Jesus klarte det, forteller hun. Inger Ellen opplevde også å bli helbredet for astma under et møte med Pedersen i Kautokeino i 1989. – Jeg fikk det etter en periode med bronkitt. Det var veldig kjedelig, for jeg har alltid vært en aktiv person som liker å løpe og gå på ski. Nå måtte jeg ta det rolig. Jeg brukte to typer spray og flere tabletter hver dag.

I starten var Inger Ellen så dårlig at hun måtte ligge på et sykehjem der hun til vanlig var ansatt selv. Livet hadde blitt snudd på hodet. Nå var hun selv pasient på egen arbeidsplass. Heldigvis ble hun bedre og kunne leve mer normalt etter hvert, men i to år hadde hun astma før noe spesielt skjedde.

– En dag ble jeg med min mor på møte med Svein-Magne Pedersen. Jeg var litt skeptisk, men da han la hånda på brystet mitt og ba, åpnet lungene seg. Siden da har jeg vært helt frisk. På Tromsø sykehus viste også nye tester at jeg var frisk. Legen ble selvfølgelig svært overrasket da jeg fortalte om forbønnen.

Ti år yngre

Utover kvelden vitnet flere om at de ble berørt av Guds legende kraft. En 81-år gammel mann fra Varangerbotn hadde slitt med hjerteflimmer i to år, men oppdaget at hjertet ble legt.

– Jeg gikk daglig på medisiner, men flimmeret kom stadig tilbake. Det kunne vare opp til ett minutt og det var svært ubehagelig, for jeg ble så svimmel. Etter forbønnen har hjertet vært helt normalt, sier han glad.

En annen som kunne gå lykkelig hjem var Jon Didriksen (74) fra Karasjok. I over 20 år hadde han vært plaget av slitasje i hofter og rygg.

– Ofte måtte jeg bruke smertestillende. Jeg klagde min nød til legen, men han sa at dette måtte jeg regne med. Smertene varierte i styrke fra dag til dag, men på det verste måtte jeg holde meg i ro.

Da Svein-Magne Pedersen skulle ha møte i Varangerbotn, ønsket kona til Jon at de skulle dra på møtet.

– Nå er det på tide at du blir kvitt plagene, sa hun, og sammen dro de til møtet. Da Pedersen ba for ham, kjente Didriksen en enorm varme. Han påpekte at Pedersen hadde varme hender, men hendene til evangelisten var helt vanlige. Det var nemlig Guds kraft som strømmet inn i kroppen til Jon.

– I dagene etter møtet ble hofta og ryggen bedre og bedre. Nå kjenner jeg ingen smerter. Jeg er 74 år, men føler jeg har blitt ti år yngre etter møtet, sier han glad.

Også andre med hofteplager opplevde at Guds rørte ved dem, og ga tilbakemeldinger på at noe hadde skjedd.

– Nå har jeg hjulpet til med reinsdyrdriften i flere dager, men har ikke kjent noe til hofteplagene, sa ei dame fra Karasjok noen dager etter møtet. Også ei dame fra Vardø kunne glede seg over at hofta og ryggen ble god.

– For fem år siden fikk jeg slag, men har kommet meg tilbake. Likevel hadde jeg litt plager med hofta og ryggen som hindret meg i å gå normalt. Etter forbønnen går jeg fint, sier hun glad.

Fornøyd

Austertana er en liten bygd på 350 innbyggere som ligger i Tana kommune. Misjonsmenigheten er Misjonsforbundets nordligste menighet og ble startet i 2006. Den er også forbundets eneste menighet i Finnmark. Menigheten har både søndagsmøter, barne- og ungdomsarbeid, lørdagstreff, andakter på eldresenter, alfakurs og reiser en del rundt.

Olaug Maja Seljenes er leder i menigheten som også samarbeidet med Varangerbotn Menighetshusforening i forbindelse med arrangementet. Hun var svært fornøyd med møtet.

– Det var et fantastisk møte fra begynnelse til slutt, og jeg følte det fungerte bra. Det var en helt spesiell åndelig atmosfære denne kvelden. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra folk, og mange håper at Pedersen kommer snart tilbake.

Vitnet om mirakel

Flere av de fremmøtte hadde også opplevd å bli helbredet gjennom Pedersens bønner ved tidligere anledninger og vitnet om det som hadde skjedd. Sigurd (83) kunne fortelle at Gud helbredet ham for angina under et møte med Pedersen i hjembygda i 2003.

– En dag på 1990-tallet fikk jeg plutselig voldsomme hjertesmerter. Jeg jobbet som skipper på en båt og klarte så vidt å krabbe bort til telefonen ombord. Jeg ringte min sønn som fraktet meg til sykehuset. Legen sa jeg hadde fått angina, og fra den dagen var jeg avhengig av nitroglyserin. Ofte kunne jeg ikke gå mer enn 200 meter før jeg måtte ta en tablett. Det var en slitsom tid.

Sigurd forteller at han en dag ble med på et møte med Svein-Magne Pedersen. Ette talen ba han en fellesbønn for alle de fremmøtte.

– Plutselig kjente jeg en varme som strømmet fra hodet og nedover ryggen. Etter den dagen har jeg aldri tatt hjertemedisiner, sier Sigurd.

En annen som sto frem med et fint vitnesbyrd var Unni Utsi Pedersen (69) fra Tana. I 2003 ble hun momentant helbredet etter mange år med nakkeplager på det samme møtet som Løkås.

– Verken lege, fysioterapeut eller smertestillende kunne hjelpe meg. Jeg var i røntgen, men legen fant ikke ut av problemet. Jeg jobbet som nattevakt på et eldresenter og måtte gå med en varmepute på nakken for å døyve smertene. I 2003 var jeg på møte i Båtsfjord med Pedersen. Jeg måtte vente i ti timer på forbønn, men det var verdt det. Da Pedersen ba for meg, ble jeg momentant frisk.

FRELSTE: Over 30 personer søkte frelse i Varangerbotn lørdag kveld. Alle registrerte navn og adresse for videre oppfølging. Det ble trangt om plassen foran talerstolen da alle gikk frem.

FORNØYDE: Austertana Misjonsmenighet og Varangerbotn Menighetshusforening sto bak arrangementet med Pedersen. Her er noen av de som hjalp til. (f.v. Ingvild Haakedal, Olaug Maja Seljenes, Ann-Elise N. Kero, Oline Taylor, Svein-Magne Pedersen, John Taylor, Ken R. Thomassen, Sindre Asser N. Nilssen)

Publisert:
2015-08-30


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2015

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15