Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mikrofon-helbredet!

DUNK: Per Fjellstad (84) fra Bjerkvik ble kvitt hodesmertene han hadde slitt med i 35 år. Det skjedde da Pedersen spøkefullt dunket han lett i hodet med mikrofonen under prekenen. Selv visste ikke Pedersen at Fjellstad var syk.
– Dunk, dunk, sa det da Pedersen spøkefullt slo mikrofonen i hodet til Per Fjellstad (84) fra Bjerkvik under prekenen i Grovfjord. I samme stund ble han helbredet i hodet, og 35 år med smerter forsvant.

Per Fjellstad (84) fra Bjerkvik har hatt et langt og innholdsrikt liv, og han har nok opplevd mer enn de fleste. Gjennom store deler av livet har han jobbet i militæret i sanitæravdelingen som kaptein.

I 1979 reiste han til Libanon og jobbet som transportsjef ved et militærsykehus der.

Borgerkrig og store uroligheter preget landet på denne tiden. En dag fikk han beskjed om å frakte en rekke pasienter til en flyplass noen kilometer unna basen. Fjellstad og følget dro avgårde, men plutselig stormet noen maskerte menn ut i veien.

Det var soldater fra den fryktede Hizbollah-geriljaen. De spurte etter lederen for gruppa, og Fjellstad ga seg til kjenne. Geriljasjefen satte pistolen ved siden av tinningen hans og skjøt fem streifskudd før de stakk av.

– Jeg besvimte i noen minutter, men kom til hektene igjen. Hodet blødde mye, øyet ble skadet og jeg mistet deler av hørselen. Jeg fikk likevel levert pasientene trygt til flyplassen og fortsatte mitt oppdrag i Libanon.

Slo i hodet

Etter syv måneder i Libanon reiste han hjem, og jobbet videre i militæret i Norge. Livet var likevel ikke det samme. Fjellstad gikk med konstante hodesmerter og brukte medisiner daglig, spesielt for å få sove.

– Det var 35 år med smerter, og det plaget meg veldig, sier han. Den 7. juni reiste Fjellstad til Grovfjord der Svein-Magne Pedersen hadde møter. Det var et fint møte hvor Gud gjorde under. Samtidig var møtet preget av mye humor og god stemning.

– Under talen spøkte Pedersen med folk i salen. I løpet av prekenen tok han mikrofonen og dunket forsiktig i hodet på meg. Folk lo, men jeg ble faktisk kvitt hodesmertene jeg hadde hatt i 35 år.

«Humor-metoden»

Pedersen visste ikke noe om Fjellstad sine plager. Dagen etter kom han tilbake til møtet og vitnet om det som hadde skjedd.

– Gud helbreder på mange måter, og han bruker også «humor-metoden», sa Pedersen begeistret. I tiden etter har ikke Fjellstad kjent noe til hodesmertene han har hatt i 35 år. Heller ikke har han brukt medisiner.

– Det er fantastisk. Jeg takker både Pedersen og Gud for det som har skjedd.


Publisert:
2014-08-29


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2014

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15