Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mikrofon-helbredet!

DUNK: Per Fjellstad (84) fra Bjerkvik ble kvitt hodesmertene han hadde slitt med i 35 år. Det skjedde da Pedersen spøkefullt dunket han lett i hodet med mikrofonen under prekenen. Selv visste ikke Pedersen at Fjellstad var syk.
– Dunk, dunk, sa det da Pedersen spøkefullt slo mikrofonen i hodet til Per Fjellstad (84) fra Bjerkvik under prekenen i Grovfjord. I samme stund ble han helbredet i hodet, og 35 år med smerter forsvant.

Per Fjellstad (84) fra Bjerkvik har hatt et langt og innholdsrikt liv, og han har nok opplevd mer enn de fleste. Gjennom store deler av livet har han jobbet i militæret i sanitæravdelingen som kaptein.

I 1979 reiste han til Libanon og jobbet som transportsjef ved et militærsykehus der.

Borgerkrig og store uroligheter preget landet på denne tiden. En dag fikk han beskjed om å frakte en rekke pasienter til en flyplass noen kilometer unna basen. Fjellstad og følget dro avgårde, men plutselig stormet noen maskerte menn ut i veien.

Det var soldater fra den fryktede Hizbollah-geriljaen. De spurte etter lederen for gruppa, og Fjellstad ga seg til kjenne. Geriljasjefen satte pistolen ved siden av tinningen hans og skjøt fem streifskudd før de stakk av.

– Jeg besvimte i noen minutter, men kom til hektene igjen. Hodet blødde mye, øyet ble skadet og jeg mistet deler av hørselen. Jeg fikk likevel levert pasientene trygt til flyplassen og fortsatte mitt oppdrag i Libanon.

Slo i hodet

Etter syv måneder i Libanon reiste han hjem, og jobbet videre i militæret i Norge. Livet var likevel ikke det samme. Fjellstad gikk med konstante hodesmerter og brukte medisiner daglig, spesielt for å få sove.

– Det var 35 år med smerter, og det plaget meg veldig, sier han. Den 7. juni reiste Fjellstad til Grovfjord der Svein-Magne Pedersen hadde møter. Det var et fint møte hvor Gud gjorde under. Samtidig var møtet preget av mye humor og god stemning.

– Under talen spøkte Pedersen med folk i salen. I løpet av prekenen tok han mikrofonen og dunket forsiktig i hodet på meg. Folk lo, men jeg ble faktisk kvitt hodesmertene jeg hadde hatt i 35 år.

«Humor-metoden»

Pedersen visste ikke noe om Fjellstad sine plager. Dagen etter kom han tilbake til møtet og vitnet om det som hadde skjedd.

– Gud helbreder på mange måter, og han bruker også «humor-metoden», sa Pedersen begeistret. I tiden etter har ikke Fjellstad kjent noe til hodesmertene han har hatt i 35 år. Heller ikke har han brukt medisiner.

– Det er fantastisk. Jeg takker både Pedersen og Gud for det som har skjedd.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15