Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet i forbønnskøen

ARMEN LØSNET: Nilda Pettersen, misjonær i Paraguay, ble helbredet mens hun ventet på forbønn på Hedmarktoppen. Her vitner hun for de andre i køen om at hennes låste arm var løsnet. Klokken var to om natten, og stemningen på topp.
Nilda Pettersen fra Larvik hadde ikke kunnet løfte den venstre armen sin på fem år da hun kom til møtet med Svein-Magne på Hedmarktoppen. Da det ble hennes tur i forbønnskøen etter syv lange timer, hadde hun et uvanlig problem: Hun var allerede blitt helbredet mens hun ventet!

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Nilda kommer fra Paraguay, hvor hun og hennes mann Arild Pettersen arbeider som misjonærer for Indremisjonsselskapet og Norad i Pedro Juan Caballero. De tre siste årene har de tilbrakt i Norge, men Nildas helsetilstand forverret seg da de kom hit. For første gang i sitt liv fikk hun allergiske plager.

- Jeg fikk soleksem, og reagerte på pollen. Det var så ille at mannen min fikk meg til å love å be om forbønn for dette i tillegg til min låste arm da jeg stilte meg i forbønnskøen, forteller hun.

Har ventet

Men da hun kom fram til Svein-Magne etter syv timer i kø, var hun helt oppfylt av det som hadde skjedd med henne mens hun ventet på tur, at hun helt glemte bort allergien.

- Alt jeg tenkte på og snakket om var at Guds kraft hadde rørt ved meg i køen. Jeg har aldri klart å stå lenge av gangen, men denne natten gikk det utmerket å stå og vente. Da Svein-Magne bad for en annen person, som fikk bedre hørsel, kunne jeg dessuten løfte armen min for første gang på fem år. Jeg har ventet på at Gud skulle gripe inn, og sa til Arvid at det gjorde ingenting at jeg måtte vente lenge. Det var fantastisk, og i begeistringen glemte jeg å nevne allergien.

Svein-Magne bad og velsignet henne, og i dagene som fulgte var det flere biter som falt på plass for Nilda: Soleksemen var borte, og pollenallergien sporløst forsvunnet! Nå kan hun nyte livet i Norge i fulle drag - uten rennede nese og låst arm. Snakker om at Gud er god!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15