Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter 27 år med smerter

GLAD: Ellen Herland (45) fra Åsane strålte av glede da smertene i kroppen forsvant etter forbønn i Odda. I 27 år hadde hun slitt med fibromyalgi og slitasjegikt.
I 27 år levde Ellen Herland i et smertehelvete med fibromyalgi og slitasjegikt i kroppen. Under møtet i Odda forsvant smertene momentant. Nå er hun i full aktivitet uten å ha det vondt.

Da Ellen Herland fra Åsane var 18 år, opplevde hun å få smerter i hoftene og knærne. Tilstanden ble stadig verre, og til tider var det svært vondt å gå. Hun oppsøkte etter hvert lege som mente det var slitasjegikt.

Ettersom tiden gikk begynte en annen smerte å utvikle seg i kroppen. Elektriske impulser av smerte flyttet seg rundt til ulike punkter, og det var svært vondt. Denne gangen var det dessverre fibromyalgi som Ellen var blitt rammet av. Sykdommen er en av Norges største revmatiske lidelser, og rundt 160.000 mennesker er plaget av den her i landet.

– Tilstanden ble bare verre. Det var vondt hele tiden. Jeg våknet stadig om natten på grunn av smertene. Om morgenen var jeg veldig stiv. Til tider klarte jeg ikke kle på meg selv, og jeg måtte ha hjelp. Det kunne ta flere timer før kroppen begynte å virke normalt. Smertestillende tålte jeg ikke, og det gjorde hverdagen ekstra utfordrende, sier hun.

I begynnelsen jobbet Ellen som selvstendig, noe som gjorde at hun kunne tilpasse hverdagen noe mer. Gjennom årene ble det etter hvert lange perioder med sykemeldinger, og den siste tiden hadde hun vært helt uten arbeid. Ellen var likevel glad i å være i aktivitet, men det hadde sin pris.

– Jeg har alltid likt å gå på fot- og skiturer. Av og til presset jeg meg ut på tur, men det fikk konsekvenser. Etter en skitur, kunne jeg være sengeliggende i to dager.

Kjente Guds kraft

Ellen hadde i flere år hørt om Svein-Magne Pedersen, men hadde aldri tatt kontakt. Hun tenkte at det ikke var hennes stil. Da Pedersen kom til Odda, anbefalte en venn at hun burde dra på møtene. Han hadde selv fått hjelp gjennom Pedersens bønner. Ellen ble derfor med på møtet med Pedersen.

– Da han ba, kjente jeg en spesiell følelse i kroppen. Jeg ble både varm og kald, og smertene gikk bort. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant og ble veldig rørt.

Nytt liv

I tiden etter har Ellen vært i full aktivitet. Smertene i kroppen er forsvunnet og overskuddet er tilbake.

– Dette er en ny hverdag for meg. Når jeg våkner om morgenen, blir jeg like overrasket hver gang over at smertene er borte. Den siste tiden har jeg virkelig fått testet ut kroppen. Jeg har hjulpet en venn som har gård med både kalking og gjødsling. I tillegg har jeg vært på skiturer i fjellet og kroppen er helt fin. For noen uker siden reiste jeg på tur til Kina. Her gikk jeg en lang tur på den kinesiske mur. Livet er nytt for meg, Gud er god, avslutter Ellen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15