Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«Miraklet er ditt» over Canada:
Unni ble magehelbredet gjennom tv

TV-HELBREDET: – Jeg la hånda på fjernsynet, og ble kvitt en magelidelse som jeg ikke har kjent maken til hverken før eller siden, sier Unni Ingbre. – Hun var desperat, slår mannen Roy fast.
Fra april 2012 har MJL sendt tv-programmet «Miraklet er ditt» over Canada. I beste sendetid hver søndag kveld kan canadiere fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest lytte til budskapet om Jesu frelsende og helbredende kraft. Unni Ingbre i byen Langley i Canada prøvde tv-metoden etter en måned i et smertehelvete.

Tekst og foto: SVEIN-MAGNE PEDERSEN

I 1970 emigrerte Unni med sin mann Roy fra Oslo og til Vancouver i Canada. Den 9. januar i år traff jeg dem på en restaurant i deres hjemby, Langley. Solveig og jeg var da på en 12 dagers misjonstur til Canada. Her er hennes mirakel-historie:

– Magesmertene kom kastende på meg en aprildag i fjor. Jeg har aldri kjent en slik smerte i magen før. Dag og natt i fire–fem uker pintes jeg fryktelig. Jeg greide nesten ikke å spise, og det lille jeg fikk ned, rant rett igjennom meg. Kiloene rant av meg. På en uke gikk jeg ned tre–fire kilo.

– Hva sa legen til det?

– Jeg var til undersøkelse flere ganger i uken, og mange prøver ble tatt. Min kvinnelige lege fant ikke ut av det. Siden jeg ikke tålte mat, var det nesten bare vann jeg fikk i meg. Jeg lurte på hva som feilte meg.

– Hvordan var søvnen denne tiden?

– Siden magesmertene var konstante, var det nesten ikke mulig å få sove. Jeg hadde nesten ikke krefter til å stå på beina.

– Og hva skjedde med deg?

– En søndag i mai i fjor satt jeg hjemme og så på en kanal som heter Grace TV. Her pleier du, Svein-Magne, å forkynne Guds ord og be for syke hver søndag kveld klokken åtte. Min mann Roy og jeg har kjent deg fra 1996, og vet hva du står for. I juli i fjor besøkte du oss i Langley. Da ba du for mitt venstre øye som det var noe galt med. Helbredelsen kom med en gang. Siden da lidelsen vært borte. Nå ville jeg ha forbønn av deg igjen – for første gang gjennom fjernsynet. Jeg var desperat – og i min ytterste nød slo jeg på fjernsynet.

– Hva gjorde du da?

– Jeg la en hånd på fjernsynet og den andre på magen. Deretter leste Roy og jeg løfter om helbredelse fra Bibelen. Så gikk vi til sengs. Denne natten sov jeg som en stein – og våknet – frisk! Jeg trodde nesten ikke det var sant. Dette måtte jeg teste ut. Jeg laget en skikkelig middagsrett med poteter, kjøtt og alskens tilbehør. Jeg spiste meg stappmett – og kjente ingenting! Før fikk jeg store magesmerter når jeg spiste, og måtte straks springe på do. Maten rant igjennom meg! Men nå kjente jeg ingen smerter. Alt var kommet bort! Jeg var helbredet takket være Jesu kraft gjennom programmet «Miraklet er ditt», sier den glade 65-åringen på litt norsk og litt engelsk.

– Jeg har fortalt om miraklet til min lege. Hun vet ikke hva hun skal si om det som har hendt med meg. Det ligger utenfor menneskers forstand. For der opererer Gud, sier Unni og avslutter samtalen med å bestille en saftig leverrett. Den spiser hun uten en mine, uten smerter – men som vanlig – med et smil om munnen.

– Det er når vi er desperate etter et mirakel at underet skjer, avslutter Roy Ingbre.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15