Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
LEDER: Året 2013
Misjon til jordens ender

Året 2013 vil trolig komme til å bli det året vi vil slå alle rekorder. Vi vil nå lengre ut med verdens beste budskap enn noen gang før i MJLs historie. Gjennom nye satelitter skal vi nå med vårt tv-program fra Island i nord til New Zealand og Australia i sør, Afrika, Europa og Sør- og Nord Amerika! Og – året 2013 vil bli bokåret i MJLs historie. 2013 vil dessuten bli et nytt byggeår for flere barnehjem i India.

Tekst: Svein-Magne Pedersen

Bli med oss inn i et nytt og spennende år!

Først må jeg begynne med å takke for all støtte som du har sendt til oss! Den har kommet godt med! Uten den ville alt ha stoppet opp. Din støtte, stor eller liten, har rørt ved våre hjerter. Jeg ber hver uke for alle givere. Det er min måte å si takk til deg på. Jeg ber om helse, beskyttelse og legedom for deg og dine.

Og her på berget fortsetter Gud å gjøre under. Mange ringer og forteller at Gud har grepet inn og helbredet. Det er en fryd for meg å høre mange vitnesbyrd om hvordan Gud forvandler menneskeliv. Hver dag på kontoret ringer mange mennesker og ber om forbønn for seg selv og for andre . Det er en fryd å ta telefon etter telefon. Jeg blir aldri lei av å be for deg! Ring hver dag om du føler for det. Noen tror at de maser når de ringer mange ganger. Det er så fall et «hellig» mas. Flere ganger sier Jesus at vi skal «mase» på Gud. En kvinne sa det slik:

«Den sjuende gangen jeg ringte til deg, ble jeg frisk!»

Jesus sier at vi skal være «pågående» når vi søker ham (Luk 11:8). Vi skal «banke på» og det skal lukkes opp for oss (Luk 11:9). Grunnteksten indikerer at man banker på helt til det åpnes. Jesus ga oss en lignelse om at vi ikke skulle «bli trette» når vi ber – om igjen og om igjen (Luk 18:1). Noen ganger må ting komme på plass både på det ytre området så vel som det indre – før Gud kan svare. Derfor trenger vi å be flere ganger. Bønnene er med på å legge til rette for bønnesvar.

Vitnesbyrd: På kontoret noterer vi ned når mennesker ringer og forteller om helbredelser. Jeg skal nå åpne en bok og ramse opp noen bønnesvar: kneslitasje, ulcerøs colitt, bihulebetennelse, lymfe – og leverkreft, hjerterytmeforstyrrelse, hørsel, prostatakreft, astma, rygglidelse, 26 år med alvorlig migrene, tette halspulsårer, lungekreft, tuberkulose og prostatakreft. Dette var bare noen få av mange vitnesbyrd som strømmer inn til oss.

Bokskred: I disse dager kommer andaktsboken min, «Legende kraft», ut. Den bygger på boken «Legende dråper», men tar med mange hundre nye vitnesbyrd fra folk som er blitt helbredet. Alle løftene om helbredelse fra Bibelen er presentert, ett for hver dag i hele året. Dessuten skal vi komme med en ny utgave av min kone Solveigs bok, «Tilgivelse, veien til fred, frihet og fremgang». Den har vært til stor velsignelse for mange og er blitt etterspurt. Senere i år skal jeg utgi boken «Guds lommeapotek». Ta kontakt så skal vi sende deg den bok du ønsker å kjøpe.

10 barnehjem snart ferdigbygd

I februar-mars blir de tre siste barnehjemmene i India ferdigbygd. Snart skal vi betale siste «avdrag» på hjemmene. Snekkere, murere og elektrikere kan ikke fortsette før de får sikkerhet i og med at pengene blir sendt. Snart må vi sende flere hundre tusen kroner til India. Send din støtte til avslutningen av byggene. Du som har støttet oss har vært med på å sette opp 10 barnehjem for over 1000 foreldreløse barn! Det er stort! Du har trodd på oss, stolt på oss og sendt din gave til MJL. Og nå er vi snart i mål.

Neste prosjekt:

10 barnehjem i Nord-India.

Vår samarbeidspartner i India, Sharing Hands Trust, er nå i full gang med å starte bygging av ca. 10 barnehjem i en ørken i Nord-India. Nå ønsker de å ha oss med på å bygge 10 barnehjem til foreldreløse barn i et område hvor det er gruvedrift og hvor lutfattige foreldre blir lurt til å tegne kontrakt på 15 år med et gruveselskap. Folket får gratis kost og losji, men penger får de ikke før etter 15 år. Forholdene i gruvene er forferdelige. Mange dør før de har arbeidet i 15 år. Barna sitter uten foreldre. Disse skal vi nå bygge barnehjem for. Vi skal komme nærmere tilbake til dette senere.

TV-sendinger til hele verden!

Men hør – jeg har det største til slutt: Det er helt utrolig – men likevel sant. Fra 3. mars 2013 begynner vi å sende vårt tv-program «Miraklet er ditt» til hele Afrika og Europa. Fra den 1. juni 2013 kommer vi til å sende over hele Asia. Denne satelitten når også New Zealand, Australia og øyene i Stillehavet. Fra den 1. september 2013 skal vi sende vårt program over hele Sør-Amerika. Fra 1. mars 2014 skal vi sende over hele Nord-Amerika. Og da dekker vårt program hele verden!!! Tenk, 7 milliarder potensielle tv-seere!

Kan du tenke deg at Per og Kari fra Norge vil få sjansen til å vitne for tv-seere fra alle områder på jorden. De som blir med på tv, er egentlig svært privilegert – for å si det mildt!

Men noe slikt vil koste mange penger. Alt nå sender vi jo over Skandinavia, Asia og Canada. Vi trenger deg, venn av MJL, til å være med på dette verdensomspennende prosjektet. Du vil neppe få et bedre tilbud om å spre evangeliet på en bedre måte enn dette jeg nå skriver til deg om. For tiden planlegger vi å kjøpe nye kameraer til vårt studio. Bare dette vil koste nærmere en million kroner.

I disse dager må vi begynne å forhåndsbetale for tv-sendingene som starter 3. mars. Etter dette må vi betale hver måned. Det blir dyrere etter hvert som vi sender vårt program over nye områder med nye satelitter. Men med din hjelp er jeg sikker på at vi skal greie dette.

Kontingent +++

Mange pleier å sende sin frivillige årskontingent for bladet i januar/februar. Takk for din støtte til å utgi dette fantastiske bladet! Det er til stor inspirasjon for tusener av mennesker, og sprer glede og håp der håpløshet råder. Din gave vil gå til utgivelse av Legedom, til bygging av barnehjem i India og til verdensvide tv-sendinger, samt misjon i Norge og ellers i verden.

Takk for din gave til MJL! Herren velsigne deg tilbake hundre ganger mer enn du gir. Jeg er glad i deg og ber for deg flere ganger i uken. Takk for at jeg kan få være din venn og forbeder! Kontakt meg så ofte du vil. Husk: Jeg blir aldri lei av å snakke med deg på telefonen!

Din venn og forbeder

Svein-Magne Pedersen


Publisert:
2013-02-21


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2013

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15