Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter ti år med whiplash

NY NAKKE: Erik Lundsgaard Madsen fra Billund i Danmark fikk både nakken og livet forandret etter forbønn under Mirakellørdag 28. april i 2012. Whiplashskaden hadde plaget ham i ti år – men i dag er nakken helt fin.
For ti år siden fikk Erik Lundsgaard Madsen fra Danmark whip-lash etter en bilulykke. Den 28. april i 2012 dro han til Mirakellørdag i Vennesla og ble helbredet. Nå er endelig et langt mareritt over.

Erik Lundsgaard Madsen bor i Billund i Danmark der lekeparken Legoland ligger. De siste årene har livet vært svært vanskelig. Det hele startet for ti år siden, da Madsen og en kamerat ble utsatt for en bilulykke. Madsen som var passasjer foran ble slengt sidelengs inn i sidevinduet. – Jeg lå 14 dager på sykehus med hjernerystelse. Etter hvert fikk jeg sterke smerter i nakken som ikke ville gå vekk. Det viste seg å være whiplash. I lange perioder gikk jeg sykemeldt. Mye av tiden gikk med til å bare ligge i sengen. Jeg hadde hodepine og fikk etter hvert migrene. Hver dag tok jeg flere tabletter med smertestillende, sier han.

Omskolert

Madsen ble sendt på en rekke utredninger, og hodet og nakken ble scannet. Han var jevnlig til fysioterapeut, men nakkeskaden ble ikke bedre. Han brukte mye penger på ulike behandlingsformer uten at det hjalp.

– Jeg jobbet egentlig som mekaniker, men ble så omskolert. En periode prøvde jeg meg som vaktmester, men måtte omskoleres igjen. Slik fortsatte det gjennom årene. Jeg har brukt titusener av kroner til ingen nytte.

Madsen forteller at all sykdommen ble en stor belastning for familien, noe som endte med at ekteskapet røk.

– Det var ti år med et langt mareritt! sier han bestemt.

Smertefri på Color Line

Erik Lundsgaard Madsen hadde gjennom årene lest og hørt om Svein-Magne Pedersen sitt arbeid i Vennesla. Lørdag 28. april var det Mirakellørdag, og Madsen tok turen til Norge. Det skulle han ikke angre på.

– Jeg kjente ikke noe spesielt da Pedersen ba, bare at det var en fredelig atmosfære til stede. Først dagen etter, under hjemreisen med Color Line til Danmark, merket jeg at nakken var betydelig bedre. Etter noen dager var alle smertene borte, sier Madsen, som nå har fått en helt ny hverdag. Han er nå tilbake i arbeidslivet og jobber i biltilsynet.

Vitnet i avisen

– Hva synes du om det som har skjedd?

– Det er fantastisk hva Gud har gjort, og alt skjedde så enkelt.

Gjennom årene har jeg fått mye forbønn, men det har vært mye roping og skriking. Folk har sagt jeg har hatt for liten tro, eller de har anklaget meg for å leve i synd, siden jeg ikke ble helbredet. Jeg visste hva Jesus hadde gjort for meg på korset og ga ikke opp. I dag kan jeg takke Gud for at livet er forandret, sier han glad.

Historien til Madsen ble også raskt kjent blant folk, og for ikke lenge siden kom den danske kristne avisen Udfordringen på døra og ville skrive om vitnesbyrdet hans.

– Her kunne jeg fortelle hva Gud hadde gjort. Det gjelder å ikke gi opp, men stole på Gud, avslutter han.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15