Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
30 søkte frelse i Harstad

BØNNEKØ: Mange mennesker hadde kommet for å få forbønn. Køene var lange og Pedersen brukte god tid. Totalt varte møtene i tjue timer
Helgen 10.–11. september reiste Svein-Magne Pedersen til Nord-Norge og Harstad. Her skjedde en rekke sterke mirakler, og 30 personer søkte frelse.

En rekke mennesker fikk sine liv forandret, da Svein-Magne Pedersen besøkte Harstad kommune. Det var Kasfjord Baptistmenighet som sto for arrangementet. Den lille menigheten på 24 medlemmer hadde invitert til en to dagers mirakelhelg, og en rekke mennesker møtte opp. Det første møtet ble holdt i Harstad sentrum på Grand Hotell lørdag 10. september. Søndagens kveldsmøte ble lagt til menighetens eget lokale i Kasfjord, et lite bygdesamfunn en mil nord for Harstad sentrum.

Folk kom fra hele Nord-Norge, blant annet fra Narvik, Evenes, Kåfjord, Ramsund, Bjerkvik, Borkenes, Tysfjord, Bardufoss, Tromsø, Svolvær, Kirkenes og Fannrem i Orkdal. En mann hadde reist 102 mil i fra Karasjok til møtet på lørdag. En svensk familie kom fra Luleå, mens ei dame hadde brukt to dager på å reise i fra byen Payala i Sverige.

Pedersen forkynte evangeliet og talte om at ingen kan gjøre seg fortjent til himmelen. I løpet av møtene ble det det registrert 30 personer som søkte frelse. Yngstemann var elleve år, mens den eldste fylte 92 år.

KOLS-fri

I løpet av helgen var det flere som opplevde et mirakel i livet sitt. Irene Mikkelsen fra Borkenes hadde slitt med KOLS og nedsatt lungefunksjon i nesten ti år. Hun hadde begynt å røyke som 15-åring, og etter flere år med røyk måtte hun opereres i 2002 på grunn av knutestruma. Noen år senere fikk hun diagnosen KOLS.

– Det var vanskelig å leve med sykdommen. Lungene fungerte bra når jeg satt stille, men jeg slet i motbakker eller når jeg økte tempoet. Hvis jeg gikk i turterreng, måtte jeg stoppe etter 50 meter for å få igjen pusten. Medisiner kunne jeg ikke bruke, fordi jeg ikke tålte bivirkningene, sier Irene.

Dagen før møtet fikk hun vite at Pedersen skulle ha mirakelmøte i Harstad. Hun reiste med en forventning, og etter flere timer i kø fikk hun endelig forbønn. Da Pedersen la hånda på brystet hennes, strømmet en intens varme og energi gjennom kroppen.

– Det er veldig vanskelig å forklare, men jeg var som en beholder som ble fylt av en varm sky. Det var en myk kjærlighet fra Den Hellige Ånd som fylte hver celle i kroppen min, sier hun. Da Pedersen hadde bedt for Irene, kunne hun for første gang på mange år trekke luft dypt ned i lungene. I ettertid har hun også fått testet kroppen betydelig.

– Jeg bor i tredje etasje i en blokk. Nå løper jeg opp trappene uten problem. Jeg opplever at Gud jobber med kroppen min fortsatt, og det er fantastisk, sier hun. Svevde

Rut Bekkevoll fra Bardufoss kom til møtet med plager i hofta. De to siste årene hadde hun daglig hatt smerter, og det var vanskelig å få sove. Hver dag spiste hun opptil fire smertestillende tabletter. Det var vondt å bevege seg opp og ned fra stolen, og hun kunne ikke bøye knærne.

– Jeg har alltid likt å gå lange turer, men etter at problemene med knærne oppsto, har jeg holdt meg i ro i innendørs i nesten to år. Da Rut fikk høre om møtet i Harstad, reiste hun den 20 mil lange turen fra Bardufoss med håp om et mirakel. Under forbønnen kjente hun ingen forandring, men da Pedersen ba henne bevege seg nedover midtgangen i salen, skjedde det noe.

– Det er vanskelig å forklare, men plutselig forsvant smertene. Det var som jeg svevde over gulvet. Plutselig klarte jeg å bøye knærne uten problem. Gud skal ha all æren, for jeg tror fullt ut på helbredelse, sier hun glad på telefon en uke senere.

Slapp høreapparat

Anne Sofie Balteskard fra Grovfjord kom til møtet med dårlig hørsel. I mai hadde hun vært på kontroll og tatt hørselstest. Prøvene viste at hun måtte bruke høreapparat, og hun skulle derfor videresendes til en spesialist.

– Da Pedersen ba for meg, merket jeg forandring på hørselen. Noen dager etter tok jeg en ny hørselstest. Jeg ønsket å finne ut om det virkelig var forandring eller om alt bare var tull. Den nye testen viste et langt bedre resultat. Da legen så resultatet, sa han at jeg ikke trengte høreapparat likevel, sier Balteskard.

Skulderplager forsvant

I løpet av helgen opplevde en rekke andre mennesker også å bli helbredet fra sine plager. 92 år gamle Olaf Andreas Fagerås fra Harstad kom til møtet med smerter i skulderen. Plagene hadde han hatt i 28 år etter et fall fra et tak. I løpet av møtet sa han også ja til Jesus.

– Skulderen har vært vond og vanskelig gjennom årene, og jeg har vært noen ganger hos fysioterapeut uten at det hjalp noe særlig. Under forbønnen ble skulderen betraktelig bedre, sier han glad.

En rekke andre mennesker kunne gå hjem med et smil om munnen ettersom Guds virket i møtene. Folk med fordøyelsesproblemer, magekatar, artrose, stive ledd, øresus, hofteskader og depresjon opplevde å få en berøring av Guds helbredene kraft.

Storfornøyd arrangør

John Erling Madsen er forstander i Kasfjord baptistmenighet. Han var svært fornøyd med mirakelhelgen. I et halvt år hadde menigheten undervist om helbredelse, og folk kom derfor med stor forventning.

– Det har vært en fantastisk helg, og mange har fått sine liv forandret. Min idé med å drive menighet er å formidle det beste budskapet til folk. Svein-Magne Pedersen er både kjent og godt likt blant folk. Han har også resultater å vise til, og det trekker folk. Møtene har vært preget av både humor og glede, og jeg har opplevd en atmosfære av forventning og begeistring blant folk. Jeg tror denne helgen vil bære mer frukt enn vi ser. På møtene har det også kommet fremmedfolk som aldri pleier å gå på møter. Flere er førstegangs-frelste, viser responsskjemaene, og det gleder oss veldig, avslutter en glad John Erling Madsen.

HOFTEPLAGER: Rut Bekkevoll fra Bardufoss kom til møtet med plager i hofta. Etter forbønn kunne hun bøye både knær og hofter uten å ha vondt.

KOLSFRI: Irene Mikkelsen fra Borkenes hadde i flere år slitt med KOLS. Da Pedersen ba for henne, kjente hun en varme og plutselig kunne hun puste som normalt.

Se også:

 • Familie på tre helbredet for whiplash i Harstad


 • © 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  Fri oss fra det onde
  (Bok)

  365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

  Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

  Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


  Gi gave over internett

  Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
  Les mer

  Klikk:
  giengave.jpg

  Takk for at du støtter arbeidet!

   

  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15