Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miarklet i mitt liv

20 år med rygglidelse og nakkesleng
Jeg kontaktet deg på telefonen for min dårlige rygg. I 20 år gikk jeg med en vond rygg. Årsaken var at jeg ble påkjørt av en bil bakfra. På sykehuset ble det konstatert nakkesleng. Etter at du ba for meg, ble jeg først verre, men så forsvant smertene i nakken og ryggen. Nå kan jeg snu hodet alle veier – smertefritt. Siden da har jeg vært god.

Røykte – fikk KOLS
Etter å ha røykt i over 30 år, fikk jeg KOLS. Legene konstaterte at jeg hadde fått denne lidelsen. For en uke siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Ti minutter etter at du hadde bedt for meg på telefonen gikk det et «sug» gjennom halsen og inn i lungene. Jeg ble så lett i pusten. Nå puster jeg like godt som da jeg var ung.

Problemer med å bli gravid
Min mann og jeg prøvde i sju år å få barn uten å lykkes. Vi vet ikke hva som var årsaken til barnløsheten. Du ba for oss på telefonen. Tre uker senere var jeg blitt gravid. Det ble en gutt. Han er tre år nå. Etter det har vi fått ei jente. Vi er svært glade for det som har skjedd.

Prostatakreft
På sykehuset i Harstad fant legene ut at jeg hadde prostatakreft. Det er nå fem-seks år siden. Jeg fikk time til forbønn på kontoret i Vennesla. Dit kom jeg og fikk forbønn av deg. Kort tid etter skulle jeg til Universitetssykehuset i Tromsø for å få behandling. PSAen hadde før vært på 23. Etter en ny undersøkelse fant legene ut at den var kommet ned til 0,1! Jeg pleier å ta prøver to ganger i året. PSAen ligger alltid på 0,1 – og det uten at jeg har fått noen behandling!

Høyt blodtrykk
Jeg hadde et blodtrykk på 182 over 100. For kort tid siden så jeg på Miraklet er ditt på Visjon Norge. Her vitnet du om din frelse og tjenesten Gud har gitt deg. Da du ba for syke mot slutten av programmet, ble armene mine løftet opp mot himmelen av en usynlig kraft. Kort tid etter denne opplevelsen fikk jeg sjekket blodtrykket. Da var det blitt normalt: 140 over 70!

Prolapshelbredet via fjernsynet
Jeg fikk prolaps og ble anbefalt å få time til behandling hos en kiropraktor. På denne tiden deltok på et program på TV. Da hadde jeg hatt prolaps i ett år. Min mor sa: «Svein-Magne er på fjernsynet, nå har du sjansen til å bli frisk! Jeg la hånda på TV-skjermen mens du ba for syke. Tenk, jeg ble frisk med det samme! Noen dager etter kunne jeg løfte tunge sekker uten at det gjorde vondt. Siden da har jeg ikke hatt ryggsmerter.

Blod i urinen
Jeg begynte å få blod i urinen og blødde kraftig. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Etter to timer stoppet blødningen. Dette ble bekreftet av lege både før og etter.

Grønn stær
På sykehuset i Elverum oppdaget legene at jeg hadde fått grønn stær. Så kontaktet jeg deg og fikk forbønn. Kort tid etter var tilbake og fikk en ny sjekk på øynene. Tenk, da hadde jeg ikke lenger grønn stær!

Høyt stoffskifte
På sykehuset i Sandnessjøen fant legene ut at jeg hadde fått høyt stoffskifte. Jeg svettet mye både dag og natt. Svetten fløt av meg! Planen var at jeg skulle til sykehuset i Bodø for å få behandling. Så en dag fant jeg på å kontakte deg for å få forbønn. Like etter at du ba for meg ble jeg god. Siden da har jeg blitt testet flere ganger. Prøvene viser at jeg er blitt frisk. Det kan min fastlege slå fast. Det er nå to år siden miraklet skjedde.

Utposning på tynntarmen
På Røntgeninstituttet i Gjøvik fant legene ut at jeg hadde fått utposning på tynntarmen. Det skjedde en gang i 2009. Jeg hadde vondt i tarmen. Høsten 2010 bestemte jeg meg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Kort tid etter forsvant smertene. Like etter ble jeg på ny sjekket på Røntgeninstituttet. Røntgenbildene viste da at utposningen var kommet bort.

Brokkhelbredet på Visjon Norge
For to–tre år siden fikk jeg lyskebrokk den høyre siden. For et år siden fikk jeg brokk på den venstre siden. Det var lett synlig og var der hele tiden. En dag sommeren 2011 ba du for syke på programmet «Miraklet er ditt» på Visjon Norge. Du inviterte syke til å legge en hånd på TV-skjermen mens du ba for syke. Det gjorde jeg. Etter noen dager oppdaget jeg til min store glede at brokket var kommet bort!

Fikk jobb i offshore
Sønnen min søkte lenge etter jobb. Han pleide å ringe til et offshore-selskap for å spørre etter jobb uten å lykkes. En dag fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn for sønnen min. Så skjedde det noe merkelig. En dag han var i byen, sto han tilfeldigvis og snakket med en venn på gaten. Da kom med ett en mann bort til ham og sa at han gjenkjente stemmen hans og husket at han hadde ringt flere ganger til hans kontor for å få jobb. Dette var selveste personalsjefen på et offshore-kontor. Nå tilbød han min sønn en jobb i offshore. Gud svarte vår bønn!

God hørsel
Jeg hadde fått dårlig hørsel og fikk for tre-fire år siden høreapparat på det ene øret. For to uker siden ringte jeg deg og fikk forbønn. Siden da begynte hørselen å komme tilbake. Nå trenger jeg ikke høreapparatet lenger.

Hofteslitasje
I ett år hadde min 87-årige bror en smertefull hofte. Han måtte bruke stav. I forrige uke ringte han til deg og fikk forbønn. To dager senere ble han god i hoften. Nå trenger han ikke lenger stav når han går omkring.

Migrene i 50 år
Jeg har hatt migrene siden jeg fikk mitt første barn for 50 år siden. Migreneanfallene kom ofte. Omtrent hver helg hadde jeg migrene. Da kastet jeg ofte opp og måtte holde sengen i tre dager. Legene ga meg Paralgin Forte for å dempe smertene. For noen år siden besøkte du Alfaz Del Pi i Spania. Du talte og ba for syke i en kirke her. Jeg kjente ingenting da du ba. Noen dager senere oppdaget jeg til min store overraskelse at jeg var blitt helbredet for migrene. Jeg trenger ikke lenger smertestillende tabletter.

Overgrep
Mitt barnebarn opplevde et overgrep. Hun led mye i sitt indre og måtte gå til psykolog. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for henne uten at hun visste noe om det. Kort tid etterpå ble hun helbredet og kunne kutte ut behandlingen hos psykologen. Hun er nå 18 år og var 13 år da hun opplevde overgrepet. Først etter at hun var blitt helbredet fortalte jeg til henne at jeg hadde kontaktet deg og at det var Gud som hadde helbredet henne. Placebo er utelukket.

Krystallsyke
Legen min undersøkte meg og fant ut at jeg hadde fått krystallsyke. Han ville se det an en tid og jeg fikk derfor ingen behandling. Dette skjedde i februar 2011. Da fant jeg på å ringe til deg – og fikk forbønn. Kort tid senere ble jeg helbredet. Det er deilig å være kvitt svimmelhet.

Alkoholproblemer
For fem år siden ba du for meg og alkoholproblemet mitt. Noe skjedde – jeg fikk kraft til å kutte ut alkoholen. Nå har jeg ingen trang etter alkohol. Om jeg sitter i et selskap hvor det serves alkohol, blir jeg overhodet ikke fristet. Det er nå fem år siden jeg ble helbredet for alkoholisme.

Angina og feil med hjerteklaff
På Førde sykehus fant legene ut at jeg hadde fått angina med flere tette årer. Dessuten hadde jeg feil på en hjerteklaff. Når jeg anstrengte meg, fikk jeg store smerter i brystet. Da hjalp det å ta nitro – opp til seks pr. dag. Jeg fikk time til operasjon på Feiringklinikken. Men før jeg kom dit, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Så dro jeg til Feiring. Etter at legene der hadde undersøkt meg, sa en av dem: «Du har et sterkt og godt hjerte. Alle blodårene er åpne. « Det er nå åtte år siden miraklet skjedde. Jeg er fremdeles frisk.

Urinlekkasje
Jeg ble momentant helbredet for urinlekkasje under forbønn på telefonen. Den hadde jeg da hatt i flere år.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15