Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for kreft på sykehuset

KREFTFRI: Trygve Lønning har nå vært kreftfri i tre år. –Legen sier jeg ikke skulle vært i live i dag, men Gud ville noe annet, sier han.
Da Trygve Lønning lå på sykehuset full av kreft, ropte han til Gud om forbønn. Samme kveld kom Svein-Magne Pedersen til sykehuset og ba for ham, og kreften forsvant.

I 1996 fikk Trygve Lønning fra Bømlo den dystre beskjeden fra legen: «Du har kreft». I årene fremover gikk mye av tiden til å reise frem og tilbake for kontroller på sykehuset. Gjennom årene måtte han ta en rekke cellegiftbehandlinger. Kreften fikk stadig tilbakeslag, og Trygve fikk kreft i både prostata, nakken, halsen, lungespissen og ryggen.

– Det var en vanskelig tid og veldig frustrerende at kreften stadig kom tilbake, sier han.

Ba om hjelp

Påsken 2008 oppdaget legen at kreften hadde spredt seg på ny. Denne gangen var det kritisk. Trygve ble kjørt i full fart til Haukeland universitetssykehus for behandling. Her fikk han beskjed om at flere cellegiftbehandlinger måtte utføres de nærmeste dagene.

Trygve fikk så en behandling med stråling, før han ble kjørt opp til rommet sitt. Natt til påskeaften lå han med store smerter i kroppen, mens han hørte på en andakt på radioen.

– Jeg ba til Gud om at han måtte sende noen som kunne be for meg. Etter en stund gikk jeg ut på gangen og satte meg ned. Plutselig oppdaget jeg en mann som kom gående bortover korridoren. Det var utrolig nok Svein-Magne Pedersen. Pedersen hadde tatt turen til sykehuset for å be for ei dame som var syk. Etter en kort samtale med Trygve tok han frem ei salvekrukke fra lomma.

– Pedersen tegnet et kors på brystet mitt før han la hånda på skulderen min og ba. Så gikk jeg til rommet mitt og sovnet.

Dagen etter måtte Trygve gjennom en forhåndskontroll før flere strålebehandlinger sto for tur. Etter røntgen ble han plutselig kalt inn på kontoret til legen. Han var meget overrasket og forsto lite. De hadde gått gjennom de nye resultatene og han sa:

– Kreften din er faktisk vekk, Lønning. Vi trenger ikke gjøre mer. Du kan reise hjem.

– Det var helt fantastisk, og jeg vet det var Gud som helbredet meg. Jeg våget likevel ikke fortelle hva som hadde skjedd til legen, men lykkelig var jeg uansett.

Tror på bønn

Siden den dagen har Trygve vært fri fra kreft. Nylig var han inne til tre-måneders kontroll, og prøvene var fine. Nå nyter han livet på Bømlo sammen med kona som han snart har vært gift med i 50 år. Mye av tiden går til gårdsdrift og fisking. Lønning har også opplevd å bli helbredet tidligere. Det var på et møte på Stord med Svein-Magne Pedersen. I lengre tid hadde han slitt med Ménières sykdom. Lidelsen førte til anfall og svimmelhet, noe som kunne binde han til sengen i flere timer. Etter møtet på Stord har han vært frisk. Mange i hjembygda vet om hva som har skjedd. – Legen min sier stadig til meg: «Vær glad for at du lever, du skulle ikke vært i blant oss i dag». Jeg svarer at jeg tror fullt og fast på bønn. Folk i Bømlo sier jeg er et levende bønnesvar etter at kreften forsvant.

SYKEBESØK: Trygve Lønning lå på Haukeland universitetssykehus da Svein-Magne Pedersen kom på besøk. Etter forbønn forsvant kreften i kroppen hans. Her forteller han sin historie på TV-programmet «Miraklet er ditt».

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15