Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Randi Jensen:
– Nå kan jeg gå på tur igjen

UT PÅ TUR: Randi Jensen gleder seg til mange turer i fjellet fremover. De siste tre årene hadde hun slitt med betennelse i hoftene, men etter forbønn av Svein-Magne Pedersen i Bodø ble hun helbredet.
Etter tre år med hofteplager, kan endelig Randi Jensen gå på tur i skog og mark igjen. På mirakelmøte i Bodø ble hun helbredet.

Tekst: Dag Buhagen
Foto: Anders Haukland

Randi Jensen bor i Bodø og har hele livet trivdes med å gå turer i skog og mark. De siste tre årene har det likevel vært lite av friluftslivet.

– Jeg fikk en betennelse i slimposen i høyre hofte og det ble svært plagsomt å gå. Gjennom livet har jeg vært ute for en del knall og fall, så det har nok ført med seg en del slitasje på knærne. Det var forferdelig å ikke kunne gå ut, og jeg tok to til fire smertestillende tabletter hver dag. For det meste måtte jeg holde meg rolig. Det var vanskelig å få sove og ligge stille på grunn av smertene. Jeg prøvde meg på en fjelltur i fjor sommer, men det var veldig vondt og lite gøy. Det endte med at jeg måtte legge meg ned og hvile en hel time underveis.

Momentant helbredet

Da Jensen kom på mirakelmøte med Svein-Magne Pedersen i Bodø søndag kveld, opplevde hun at mange ble helbredet. Hun stilte seg i forbønnskøen, og rundt klokken ti var det hennes tur.

– Jeg kjente en ubeskrivelig varme som gikk inn i kroppen. Det var som noen la en varmeflaske på hofta, og jeg kjente det vibrerte. Smertene forsvant momentant og siden har jeg ikke hatt plager.

Det er helt fantastisk, og nå har jeg vært på en rekke turer allerede. Jeg ser ikke mørkt på sommeren og høsten nå, for det blir nok mange fjellturer nå.

Gallesten på 11 millimeter

Jensen kan også fortelle at hun tidligere har blitt helbredet etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.

På julaften for 16 år siden fikk hun noen voldsomme smerter i mageregionen. To dager senere ble hun fraktet til legevakta som sendte henne videre til ultralyd for nærmere undersøkelser. Ved Nordland medisinske senter kunne de konstantere at det dreide seg om en forvokst gallestein på hele 11 millimeter.

– Legen søkte om operasjon, men ved sykehuset kunne de ikke gjøre noe før det eventuelt oppsto en betennelse i galleblæra. Det var veldig frustrerende og vondt, og jeg tålte ingen ting, sier hun.

Ved sommerstid leste Jensen i avisa at Pedersen skulle komme til Bodø og be for folk. På denne tiden hadde han et eget forbønnskontor i Bodø hvor han til tider jobbet.

– Jeg ringte og bestilte time og møtte så opp. Da han ba for meg, kjente jeg den samme intense varmen som jeg følte da hofteplagene forsvant. Etter forbønnen kjente jeg ingen smerter fra gallesteinen. Det ble derfor ikke gjort noe mer med den saken.

Fjorten år senere, julen 2010, ble Jensen akutt syk igjen og måtte sendes på sykehuset. Der ble det konstatert betennelse i bukspyttkjertelen, og de måtte operere. For å hindre at betennelsen skjedde på ny, valgte legene å fjerne gallesteinen og galleblæra.

– Da de fjernet selve gallesteinen, fikk de litt av et sjokk. Den var fortsatt på elleve millimeter og var svart og helt misfarget. Legene kunne ikke skjønne at jeg ikke hadde hatt vondt disse årene, men jeg forsto at Guds helbredende kraft hadde vært med meg. Gallesteinen har jeg på et lite glass hjemme, og den er beviset på at Gud bevarte meg for 16 år med smerte, sier hun glad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15