Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for åtte plager

ÅTTE MIRAKLER: På et møte i Bodø opplevde Kamla Masih å bli helbredet for åtte lidelser.
Kamla Masih kom til mirakelhelg i Bodø med hele åtte sykdommer og plager. Etter møtene var hun kvitt alle sykdommene og føler seg nå som et helt nytt menneske.

Tekst og foto: Dag Buhagen

For et år siden var Kamla Masih ute og gikk en tur, da hun plutselig falt og skadet høyre kne på noen steiner. Kneet hovnet opp og ble svært smertefullt. Etter en stund gikk hun til legen. Han sa hun måtte ta tiden til hjelp og at det ikke var mye de kunne gjøre.

– Du er tross alt 59 år gammel, sa han, og mente at Masih måtte leve med plagene.

– Det var veldig vondt, og jeg hadde store smerter. Jeg slet med å reise meg fra stoler og bøye meg ned. I menigheten vår er det mange trapper, og her måtte jeg ta ett og ett trinn mens jeg dro høyre benet etter meg. Folk stoppet stadig opp og lurte på hva som hadde skjedd, sier hun.

Masih kjente til Svein-Magne Pedersens sitt arbeid. Hun hadde også alle bøkene hans og abonnerte på bladet Legedom. Da hun leste at Pedersen skulle komme til Bodø 12.–13. mai i år, bestemte hun seg for å gå på møtet.

– Jeg reiste dit med en visshet om at jeg skulle bli helbredet. På møtet kjente jeg Guds kraft, og da han ba for meg, kjente jeg en varme og fikk en behagelig følelse i kneet. Det var først neste dag jeg oppdaget at plagene var borte. Jeg stoppet plutselig opp i trappa og merket at jeg gikk normalt uten smerter. Det var fantastisk, og jeg ble så glad.

Bilulykke

For 15 år siden var Masih også utsatt for en bilulykke. Bilbeltet gjorde så hun unnslapp alvorlige skader, men samtidig strammet beltet seg over venstre arm som derfor ble skadet. Legen kunne gjøre lite, men skrev ut store mengder smertestillende. Hverdagen fremover ble derfor vond og vanskelig.

– Jeg slet med å bøye armen bakover, og det var vanskelig å kle på seg og kjemme håret. Jeg hadde også en stor indisk bibel som jeg pleide å lese i. Denne kunne jeg ikke holde i venstre hånda lengre, men måtte bruke høyre. Under forbønnen i Bodø kom en behagelig varme og smertene forsvant momentant, sier hun.

Mageproblemer

En annen plage Masih hadde slitt med de siste fem årene var mageproblemer. I løpet av denne perioden hadde hun ikke kunnet spise ordentlig.

– Magen ble hard og oppblåst og veldig vond. Jeg ble veldig frustrert, fordi jeg ikke fant ut årsaken. Matlysten var også borte, og det var veldig trist. Under møtet ba Pedersen for magen min. I tiden etter har jeg spist normalt uten problemer. Takk Gud for han er så god, sier hun glad.

Guds kraft i rommet

I flere år hadde Masih hatt dårlig hørsel på høyre øret, noe som hadde utviklet seg med alderen. Når folk snakket til henne, måtte de ofte gjenta det de sa fordi hun ikke fikk det med seg. Hvis hun snakket i mobilen, måtte hun bruke venstre øret.

– I løpet av helgen i Bodø ble jeg helbredet for mange sykdommer ved at Pedersen la hendene på meg og ba for meg. Men den dårlige hørselen forsvant faktisk uten forbønn. Da jeg kom på møtet, kjente jeg Guds kraft i rommet, og jeg tenkte at Gud kan vel også helbrede meg uten håndspåleggelse. Jeg hadde tross alt så mange plager, at det ville bli vanskelig å få forbønn for alle. Under møtet merket jeg plutselig at hørselen var bra. Gud rørte ved meg med sin kraft i rommet, forteller hun.

Da Legedom ringer henne noen uker etter møtet, er hørselen fortsatt god:

– Nå snakker jeg med deg med telefonen på høyre øret. Det kunne jeg ikke gjøre før, og det beviser at noe har skjedd, sier hun glad.

Rygg og isjias

Masih har nå bodd i Norge i 24 år etter at hun flyttet fra India. Da hun kom til Norge, begynte hun å jobbe i barnehage. Det førte til mange tunge løft, og etter hvert fikk hun store smerter i ryggen. I tillegg slet hun med en vond høyre hofte. Masih gikk etter hvert til legen, som sendte henne videre til røntgen. Her ble det konstatert isjias. Det førte til at hun ble uføretrygdet på grunn av plagene.

– Det var ikke så mye de kunne gjøre. Mye hardt arbeid, samt tre fødsler, hadde vært hard kost for ryggen og hoftene. Jeg dro til møtet også på søndag og fikk en ny runde med forbønn. Da forsvant også rygg-, hofte – og isjiasproblemene.

Giftstoff

I løpet av lørdagskvelden i Bodø fikk Pedersen en rekke kunnskapsord om plager folk i salen slet med.

– Det er noen som har pustet inn et giftstoff som har skadet lungene, sa Pedersen plutselig. Masih som satt nede i salen og fulgte med, kom på at det gjaldt henne. I fjor hadde hun besøkt noen venner i en landsby i India. En morgen hun gikk en tur langs noen åkre, var det noen bønder som sprayet et middel på avlingene sine. På grunn av vinden blåste middelet i retning Masih, noe som gjorde at hun pustet inn noe av giften.

– Etter dette fikk jeg problemer med pusten. Det føltes som om noe satte seg fast i halsen, og det var veldig ubehagelig. Nå er pusten helt fin, sier hun og ler.

Fri fra klaustrofobi

En annen lidelse Masih hadde slitt med var angsten for trange rom, såkalt klaustrofobi. Det gjorde hverdagen vanskelig å forholde seg til. Hun slet med å oppholde seg i trange møterom og hadde ikke vært hos tannlegen på mange år. I tillegg var det utfordrende å ta buss, og heis var uaktuelt å bruke.

– Dersom jeg skulle kjøre bil, måtte jeg alltid sitte foran. En gang jeg skulle ta røntgen, måtte jeg ha med ei venninne som holdt meg i hånda hele tiden. Det var helt forferdelig. Hjemme måtte jeg ha vinduene oppe og ingen sterk varme på ovnene, forteller hun.

Masih slet også med å dusje, spesielt når hun vasket håret. Da følte hun seg innestengt.

– Jeg har jo indisk hår som trenger å bli stelt, men jeg vasket det bare en gang i uken på grunn av lidelsen jeg måtte gå igjennom hver gang jeg dusjet. Etter møtet i Bodø har jeg dusjet håret flere ganger i uken. Jeg kan nesten ikke forstå det, og jeg nyter å dusje nå. I tillegg kan jeg ha vinduene lukket og varmeovnene på. Det har ikke skjedd på lange tider.

– Hva synes du om å bli helbredet fra så mange plager? – Det er helt fantastisk! Da jeg dro til møtet, var det med en bevissthet og tro på at ting ville skje, men jeg hadde ikke regnet med at Gud skulle ordne opp med så mange plager. Jeg angrer ikke på at jeg tok turen til møtet med Svein-Magne Pedersen. Nå føler jeg meg som et helt nytt menneske, og jeg takker Gud hver dag, avslutter hun glad.

NYTT MENNESKE: Kamla Masih (59) ble kvitt åtte plager under mirakelmøtene i Bodø. – Jeg har fått en ny kropp og føler meg som et helt nytt menneske, sier hun lykkelig.

Publisert:
2012-11-06


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2012

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15