Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gerd kastet krykkene

Etter syv år med smerter i kneet, kunne Gerd Gjengaar kaste krykkene. Nå lurer både familie og venner hvor krykkene har blitt av.

Tekst og foto: Dag Buhagen

For syv år skulle siden Gerd Gjengaar fra Åsgårdstrand på ferie med familien. I løpet av turen fikk hun plutselig noen voldsommer smerter i ryggen. Til slutt måtte hun oppsøke legen som gav henne sterke medisiner.

– Tablettene hjalp lite og jeg var fryktelig dårlig. Smertene kan ikke beskrives, og jeg kastet opp flere ganger. Til slutt foretok legen en MR-undersøkelse som konstaterte gule stafylokokker i ryggmargen. Gerd ble fraktet til sykehuset i Tromsø og senere med ambulansefly til Oslo og Tønsberg. Her gikk hun gjennom en oppfattende operasjon, og Gerd måtte ligge på sykehuset i lang tid. Etter sykehusoppholdet ble hun videresendt til et opptreningssenter, der hun var i syv uker.

– Overlegenes spådommer var dystre. I alt fire leger sto ved sengen min og sa at jeg måtte regne med å bli en permanent rullestolbruker, sier Gerd.

Ga ikke opp

Til tross for legenes ord, nektet Gerd å godta tilværelsen. Hun trente iherdig å kunne etter hvert reise seg fra rullestolen. Snart brukte hun bare rullator, og til slutt kunne hun bruke krykker.

– Jeg nektet å gi meg, og jeg gikk og ba hele tiden. Samtidig var det som jeg kjente en hånd på skulderen min og en stemme som sa: «Stå på videre, Gerd». Det ga meg indre styrke, og etter hvert kunne jeg klare meg med bare krykkene.

Intens varme

Selv om Gjengaar ble kvitt livet i rullestolen, hadde hun plager med knærne og måtte bruke krykkene ofte. Smertene kunne bli store, og det var vanskelig å både sitte og reise seg. Da hun lå på hotellet i Kristiansand før møtet, kunne hun kjenne sterke smerter i kneet. Mannen kjørte henne med bil fra hotelldøra til Vennesla for å unngå for stor belastning. På senteret møtte hun noen koselige damer i informasjonen, og hun følte raskt at denne plassen var et bra sted å være.

– Da Pedersen ba for meg, hold han hånda rundt kneet, og jeg kjente en intens varme. Det gjorde så varmt, at jeg nesten brant meg. Jeg måtte be han fjerne hånda, og plutselig ble knærne smertefrie. Krykkene trengte jeg ikke bruke.

35 på besøk

Gerd sier at hun nå møter folk som sperrer opp øynene når hun går uten krykker. På denne tiden møtte hun noen venner på butikken som ble svært overrasket over å se henne uten krykker.

– Jeg har fortalt dem om hva som skjedde, og de kan nesten ikke tro det er sant. Enkelte er skeptiske når jeg forteller om mirakelmøtet. En kveld inviterte jeg noen venner hjem til meg for å høre mer om hva som har skjedde. I alt 35 personer møtte opp for å høre mitt vitnesbyrdet og for å lese i bladet Legedom. De ble svært begeistret, avslutter Gerd Gjengaar.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15