Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lengsel etter helbredelse

Kø utenfor senteret: Mange venter i kø på at dørene skal åpnes på Mirakellørdag. Fra nå av kan man få kølapp fra kl 14.00 uten for døren, og døres åpnes kl. 15.00
Hver Mirakellørdag møter over hundre mennesker opp med et håp om et mirakel. De som blir med på denne kvelden får en helt spesiell opplevelse, og mange får sine liv forvandlet.

Det er lørdag 27. august og tid for mirakellørdag. Klokken er 15.00 og det er en time til møtet begynner. Folk har kommet fra hele landet, og flere står allerede i kø foran senteret. Noen kommer med bil, andre med tog eller fly. Enkelte har også tatt med bobilen eller campingvogna for å gjøre reisen enklere. I dag kommer det folk fra både Bamble, Porsgrunn, Sirdal, Kvinesdal, Sandefjord, Hønefoss, Trondheim, Bodø, ja til og med Lyngseidet i Troms fylke. Ingen slår likevel to venninner som har reist 240 mil fra Tyskland og Sveits. Det viser litt hvor hungrige mennesker er etter Gud og hans mirakelkraft.

Blå billett

Køen begynner plutselig å bevege på seg. Dørene er åpnet og billettsalget er i gang.

– Vi er tidlig ute for å sikre oss en bra farge. Vi har vært her en gang før og trives godt. Det er en fin atmosfære her, sier Claus Engelschjøn Nielsen. Han har kommet med fly sammen kona, Valborg Nielsen, helt i fra Klæbu.

I resepsjonen sitter Solveig Pedersen og tar i mot betaling. Under disse kveldene koster det 200 kroner å være med. De fremmøtte får tildelt hver sin billett med en farge.

– Velkommen, velkommen, her er en rød billett til deg, sier hun.

Fargen på billetten viser hvor du står i forbønnskøen. Rekkefølgen er blå, grønn, rød, gul, rosa og hvit. Her gjelder det å være tidlig ute. Det finnes nemlig femten stykker av hver farge. Er du heldig å få en blå farge, er du garantert å kunne reise tidlig hjem. Men kommer du sent, må man nøye seg med den hvite billetten. Da kan man risikere å måtte vente til over midnatt. De fleste Mirakellørdagene slutter sjeldent før tre–fire-tiden om natten. Små barn og folk med helt spesielle helsesituasjoner får likevel være først.

– Jeg fikk hvit farge i kveld, men det gjør ingen ting. Jeg har blitt helbredet før, og det har broren min også. Må man vente litt, gjør ikke det noe, sier Kristian Georg Svensli fra Surnadal. Om man skulle være uheldig å måtte vente noen timer, kan man likevel slappe av. Bakerst i lokalet serveres det både mat og drikke. Senterets vaktmester og kokk, Fred Damli, selger deilig viltgryte, med ris og salat. Ellers kan man få kjøpt både pølser, vafler og frukt.

– Er det mulig å få glutenfrie vafler, spør ei dame.

– Jada, jeg skal lage noen til deg, svarer kokken med et smil.

Forventning

I møtelokalet sitter noen og drikker kaffe. Andre har satt seg til rette i møtesalen som rommer over 200 sitteplasser. Rolig instrumentalmusikk strømmer ut av høyttalerne. Atmosfæren i rommet er rolig og behagelig, fylt med forventning og håp.

Klokken fire begynner møtet. Lovsangen i kveld ledes av Hanne Kirsten Tveit ved pianoet. De fremmøtte synger med på sangen «Navnet Jesus». Etter en liten stund entrer Pedersen podiet.

– Hei folkens, så hyggelig å se dere. Han tar så en kort runde for å høre hvor folk kommer i fra. Etter hvert begynner han å undervise om helbredelse. Han forteller flere gledeshistorier om folk som har blitt helbredet. Folk følger interessant med. Mot slutten fokuserer Pederesen på evangeliet og frelsen.

– Er det noen som vil bli frelst?

Snart begynner folk å rekke opp hånden. En, to, tre...flere hender går opp. Til slutt har femten personer sagt ja til Jesus.

Ventetid

Klokken halv seks begynner Pedersen å be for syke. De som ikke er fremme til forbønn, har nå muligheten til å kjøpe seg mat. Folk spiser, koser seg og har det sosialt. Det er en rolig atmosfære. Noen er faste gjengangere, andre er helt nye. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre. Utover kvelden blir de ulike farger kalt frem til de første radene. Pedersen tar seg god tid. Noen sitter og følger med, mens andre ber. Noen velger å ta en tur ut på parkeringsplassen eller slå av en prat i kafeen. Pedersen ber og snakker med de fleste.

Etter hvert som kvelden går tømmes lokalet. Klokken tre om natten er det 25 stykker igjen. Mange blide ansikter møter oss i gangen til tross for elleve tolv timers venting. Her kommer folk med krykkene i hånda og høreapparatet i lomma. Andre tar seg til hodet og kan nesten ikke tro at smertene er borte.

Forbønnen fortsetter og først kvart over fem kan Pedersen og vaktmester Fred Damli låse dørene. Nok en Mirakellørdag er ferdig. Ute har det begynt å bli lyst. Mange av de over hundre fremmøtte er nå på vei tilbake til sine hjemsteder. Noen med et nytt liv på innsiden. Andre med en smertefri kropp, og et mirakel å fortelle om til slekt og venner. Mirakellørdag er noe som må oppleves.

FORBØNN: De fremmøtte fikk forbønn for sine plager og behov. Pedersen var ikke ferdig før klokken fem søndag morgen.

PREKEN: Svein-Magne Pedersen preker om frelse og helbredelse. På mirakellørdag blir folk alltid frelst og helbredet.

Publisert:
2012-01-04


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15