Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Åpner misjonsbase i India

NY MEDARBEIDER: Benita er Misjonen Jesus Leger sin nye medarbeider i India. Her står hun utenfor døren til kontoret hun har fått.
På grunn av den sterke responsen Svein-Magne Pedersen har fått på TV-sendingene i India, åpner Misjonen Jesus Leger nå eget kontor der.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Da Svein-Magne under besøket i India i juni fikk høre om de høye seertallene og de mange tilbakemeldingene på hans program «Miraklet er ditt», innså han straks behovet for å ha en egen base i India. I løpet av det fire dager lange besøket leide han kontorplass, kjøpte inn PC og annet nødvendig utstyr, og ansatte en svært motivert medarbeider. Benita er 22 år gammel og nyutdannet innen språk og reiseliv. Hun har vokst opp i en kristen familie, og det har vært hennes foreldres bønn i alle år at hun skulle få muligheten til å tjene Gud gjennom å arbeide innen kristen virksomhet. Benita behersker flytende engelsk, samt tre av de sentrale språkene i India. Hun vil ta imot henvendelser fra seere gjennom telefon og brev, og hun vil legge til rette for videre misjonssatsinger i India. Kontoret befinner seg i lokalene til menigheten Manna Church i Chennai, som ledes av pastorene John og Kingsley Lazarus. Helt fra starten av har tilbakemeldingene strømmet inn til kontoret, så hun har allerede mye å gjøre.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15