Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Forkynner for flere hundre millioner gjennom indisk TV

PARTNERE: Israel Jebaraj er grunnlegger og direktør av J TV, og Kingsley Lazarus er styremedlem i kanalen. De setter pris på samarbeidet med Svein-Magne Pedersen.
Gjennom TV-programmet «Miraklet er ditt» når Svein-Magne Pedersen ut med evangeliet til mennesker over hele Asia. Målinger tyder på at seerantallet strekker seg opp mot en halv milliard, og tilbakemeldingene strømmer inn fra mange land.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

Svein-Magne Pedersens drøm om å nå hele verden med evangeliet gjennom TV er nå i ferd med å gå i oppfyllelse. Fra april har hans program «Miraklet er ditt» blitt sendt to ganger i uken på den indiske kristne TV-kanalen J TV. Da Svein-Magne besøkte India i juni, fikk han selv se det topp utstyrte hovedkvarteret til kanalen, som ligger midt i filmproduksjonsstrøket i sentrum av den sør-indiske byen Chennai.

Når langt ut

Det er bare ett år siden J TV ble startet, men allerede har kanalen lyktes med å nå svært langt ut. Fra taket på bygningen sendes signaler ut til de to vidtrekkende satellittene Asia Broadcast Satellite og Insat 4A, som formidler sendingene til 48 land over mesteparten av Asia, hele Midtøsten, samt deler av Nord-Afrika og Europa. I India når J TV ikke bare ut til alle som har parabol, men også til 68 millioner husstander som har kabel-TV.

Gjennom et samarbeid med den amerikanske kristne satellittkanalen Trinity Broadcasting Network har J TV dessuten delt ut gratis parabolantenner til hele 750.000 husstander i India. Disse antennene er stilt inn slik at seerne kun får inn kristne sendinger.

På en vanlig dag mottar hovedkontoret til J TV omlag 700 henvendelser fra seere som har bønnebegjær, som vil bli frelst, eller som har andre tilbakemeldinger til kanalen.

På et statsdrevet sykehus i den indiske byen Vellur har ledelsen ordnet det slik at TV-apparatene er innstilt på J TV døgnet rundt over hele sykehuset, fordi de opplever at dette gjør godt for pasientene.

I et indisk fengsel har fengselsdirektøren fortalt at de har kjøpt inn tolv TVer for at de 5.000 fangene skal kunne se på J TV. Dette skjedde etter at direktøren ble frelst på et evangelisk møte.

Populært program

«Miraklet er ditt» har i løpet av kort tid blitt et av kanalens mest populære program, kan ledelsen i J TV fortelle.

– Vi har ikke ord for å få sagt hvor takknemlige vi er for det du gjør for Asia, sier pastor Kingsley Lazarus til Svein-Magne. Han er en av de fem lederne som utgjør styret i kanalen. Seertallene på kabelnettverkene er konkret målbare. I det tidsrommet Svein-Magnes program sendes på fredagskveldene, har målingene vist at opp til 50 millioner husstander har vært stilt inn på J TV. Programmet sendes i tillegg lørdag ettermiddag, og da har målingene vist at over 20 millioner har sett på. Om man regner med at det bor fire personer i hver husstand, vil det bety at opp mot 280 millioner mennesker ser programmet ukentlig via kabel-TV i India. Og de som bruker kabel-TV utgjør under halvparten av det totale antallet potensielle seere i landet, da resten kan få inn kanalen via parabol. I tillegg kommer alle seerne i resten av Asia. Tallenes tale gir altså grunn til å tro at programmet blir sett av en halv milliard mennesker i Asia hver uke!

Mange tilbakemeldinger

«Miraklet er ditt» går på lufta i beste sendetid hver fredag kveld, med reprise lørdag ettermiddag. De samme programmene som sendes på Visjon Norge dubbes til tamil, som er et av de utbredte språkene i India, og tekstes til engelsk. Da Svein-Magne møtte ledelsen i kanalen, hadde programmet vært på lufta i syv uker. Allerede fra starten strømmet tilbakemeldingene på, kunne de fortelle.

– Hele tiden ringer folk og forteller at de har blitt frelst eller helbredet, eller bare for å si at de setter pris på programmet. Noen ganger har vi satt inn ekstra repriser av enkelte programmer fordi folk har ringt og etterspurt det, forteller Kingsley Lazarus.

– Det som gjør at programmet fenger så mange, er at de får se at mirakler ikke bare kan skje her i India, men at det også skjer i Vesten. Det inspirerer dem, og bygger troen deres, fortsetter han.

Seere i mange land

Tilbakemeldingene kommer fra folk over hele India, men også fra land som Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Pakistan, Russland og De forente arabiske emirater.

– Det er så interessant å se på denne europeeren på J TV, sa en mann fra Lahore i Pakistan.

– Vi er en gruppe lærere i skolen i Russland som pleier å se på programmet sammen. Det er så interessant å høre at han snakker et annet språk, samtidig som jeg kan forstå innholdet på grunn av tekstingen, fortalte en seer fra Russland.

– Jeg har gjort mine slektninger i Dubai oppmerksomme på dette programmet, så nå ser de også på det, fortalte en mann fra byen Punei i India.

J TV har en visjon om å bli en global kanal, og håper å snart kunne ekspandere til også å sende over hele Afrika og Europa.

TIL HIMMELS: Fra disse to parabolantennene, via masten lenger borte, sendes signalene til to store satelitter som kan tas inn av TV-seere i 48 land i Asia, Midtøsten og Nord-Afrika.

SVEIN-MAGNE PÅ TAMIL: «Miraklet er ditt» tekstes på engelsk av medarbeidere i Norge, og dubbes til tamil i studioet til J TV. Fra dette rommet sendes programmet på lufta.

Publisert:
2011-09-14


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2011

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15