Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kåre fikk god hørsel

HØRER GODT IGJEN: Kåre Rudning fikk god hørsel, og han ble bedre av øresus, etter at Svein-Magne Pedersen ba for ham i Stryn Kulturhus.
Et langt yrkesliv som maskinist til sjøs tok hardt på hørselen for Kåre Rudning fra Oppstryn. Men etter at han fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen på kulturhuset i Stryn, hører han godt igjen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

Det er 30 år siden Kåre Rudning fikk øresus i det venstre øret. Med årene ble susingen stadig verre, og stadig mer konstant.

– Det var som om det lå ei humle inne i øret og surret rundt, beskriver han.

Hørselen i dette øret ble gradvis mer nedsatt. For omtrent ti år siden fikk han høreapparat. Men det kom ikke til stor nytte. Susingen gjorde nemlig at det ble så ubehagelig å bruke høreapparatet, at han heller la det vekk. Da fikk det heller være at han måtte ha lyden høyt på fjernsynet, og at han ofte måtte be folk gjenta når de snakket til ham.

Etter hvert mistet han lysten til å gå ut blant folk, fordi det ble for slitsomt.

– Jeg klarte ikke å få med meg noe særlig når flere i det samme rommet snakket samtidig, forklarer han.

Prikking i ørene

Da Kåre satt på helbredelsesmøtet i Stryn kulturhus 14. mars i fjor, der Svein-Magne Pedersen ba for syke, hadde han egentlig mest lyst til å gå hjem, fordi han ble så sliten av å snakke med folk. Men da han fikk forbønn, sluttet humla å suse.

– Jeg kjente prikking inne i ørene mens han ba, og det skjedde en forandring med det samme, forteller han.

Den konstante øresusen ble borte. Nå suser det bare svakt av og til. Sånn sett kunne han godt ha brukt høreapparatet nå, uten at susingen ville vært sjenerende.

– Men jeg trenger det ikke lenger, for nå hører jeg godt, forteller han.

Kåre forteller at han har fått tilbake lysten til å være ute blant folk igjen etter at hørselen ble helbredet. Og høreapparatet – ja, det får fortsatt ligge i fred i en skuff.

Flere hørselsmirakler

Også flere andre i dette møtet vitnet om at de fikk bedre hørsel etter forbønn.

– Det kjentes ut som elektriske støt da Svein-Magne Pedersen holdt fingrene i ørene mine og ba for meg. Etterpå kunne jeg høre godt, forteller en kvinne fra Volda.

Hun fikk tilbud av legen om å få høreapparat i det venstre øret sitt for fire år siden, men hadde foreløpig avslått dette.

Senere forteller hun på telefon at hun fortsatt hører så godt at hun nå regner det for uaktuelt å anskaffe høreapparat.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15