Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 søkte frelse i Grieghallen

PÅ ALTERNATIVMESSE: Svein-Magne Pedersen sto på stand på alternativmessen i Grieghallen helgen 18.-20.mars, sammen med sin kone Solveig og hennes søster Grethe Jakobsen.
Svein-Magne Pedersen møtte stor åpenhet for evangeliet da han deltok med stand og seminarer på årets alternativmesse i Bergens storstue. Hele helgen sto mennesker i kø for å få forbønn av evangelisten, og mange opplevde helbredelse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Tore Rundhovde løftet sin venstre arm rett til værs for første gang på åtte år, etter at helbredelsesevangelist Svein-Magne Pedersen ba for ham lørdag ettermiddag.

Omkranset av nyreligiøse tilbud om spådommer, automatskrift, kontakt med de døde og healing, var Pedersen og teamet hans fra Misjonen Jesus Leger på plass i Grieghallen for å representere evangeliet om Jesus Kristus. Der hadde de stand hvor Pedersen tilbød forbønn for syke hele helgen. I tillegg underviste evangelisten om frelse og helbredelse på to seminarer.

Mange ba frelsesbønn

I løpet av helgen 18.-20. mars ga 29 personer til kjenne at de ønsket å ta imot Jesus som sin frelser. 19 av dem oppga navn og kontaktinformasjon til Misjonen Jesus Leger. Mange av dem tok imot frelsesinvitasjonen under seminarene, men flere ba også frelsesbønn under samtale med Pedersen ved standen.

I lange perioder av de tre dagene messen varte, var interessen for å søke forbønn så stor at det dannet seg kø flere meter nedover midtgangen i messeområdet. Underveis fortalte mange at Guds kraft rørte ved dem til helbredelse fra plager som slitasje i knær, prolaps i ryggen, dårlig hørsel, øresus og betennelse i nakke og armer.

Løftet armen

Lørdag ettermiddag sto yrkessjåfør Tore Rundhovde i forbønnskøen med en smertefull skulder. For åtte år siden falt han ut av en lastebil og skadet den venstre skulderen sin.

- Skulderen verket hele tiden etterpå. Det var aller verst om kveldene når jeg la meg ned for å gå til ro, forteller han.

Rundhovde sier at han har forsøkt fysioterapi, men at dette bare gjorde alt verre. Legene hadde heller ikke kunnet hjelpe ham. På grunn av smertene, klarte han ikke å løfte armen lenger opp enn til samme høyde som hodet hans. Men dette forandret seg brått da det ble hans tur i forbønnskøen i messehallen.

- Skulderen begynt å riste, og jeg ble veldig varm. Etterpå var smertene helt borte, og nå er det ikke noe problem å løfte armen, sier han.

Helbredet i nakken

Rundhovde kjente igjen følelsen han fikk i skulderen under forbønn. Da han fikk forbønn under Svein-Magne Pedersens møter i Nordhordlandshallen i 2007, opplevde han nemlig det samme da han ble helbredet i nakken.

- Jeg var utsatt for blind vold i 1993, og da ble nakken skadet. Røntgenbilder viste at to nakkevirvler ble dratt tre millimeter fra hverandre. Etter dette hadde jeg kronisk verk i nakken hele tiden frem til møtet i Nordhordlandshallen. Der forsvant snertene, og siden har jeg ikke hatt problemer med nakken, forteller han.

- Kontinuerlig trykk

Svein-Magne Pedersen er jevnlig til stede på alternativmesser rundt omkring i landet, og dette var tredje gangen han deltok på en slik messe i Bergen. I fjor deltok han på den årlige messen i Grieghallen i februar, og på messen som foregikk i Vestlandshallen i Åsane i oktober. Han er svært begeistret over helgen.

- Folk var åpne da vi var her i fjor, men i år var de enda mer åpne. Trykket ved standen var kontinuerlig hele helgen. Folk var lette å få kontakt med, de tok lett imot frelsen og de ble lett helbredet, sier Svein-Magne Pedersen.

HELBREDET I SKULDEREN: Tore Rundhovde løftet armen rett til værs for første gang på åtte år, etter at skuldersmertene han slet med forsvant under forbønn av Svein-Magne Pedersen.

STINN BRAKKE: Mange ville få med seg Svein-Magne Pedersens seminarer om hvordan Jesus kan frelse og helbrede mennesker.

FORBØNNSKØ: Pågangen var stor ved standen til Misjonen Jesus Leger, og køen var i perioder lang for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen.

FORBØNN: Svein-Magne Pedersen ba for syke hele helgen under alternativmessen. Jevnlig fortalte folk om at sykdommer og plager hadde forsvunnet momentant under forbønn.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15