Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for to brudd i nakken

HELBREDET FØR MØTET: Astrid Solbakken ble smertefri i det slitasjeplagede kneet en uke før møtet i Molde – uten at hun visste at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for henne.
Astrid Solbakken (77) har blitt helbredet igjen og igjen når Svein-Magne Pedersen har bedt for henne. For over ti år siden ble hun kvitt en hælspore. For fem år siden grodde to brekte nakkevirvler etter forbønn. En uke før hun skulle på møte i Molde ble hun god i kneet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Etter at hun falt og slo seg i mai i fjor, har Astrid slitt med mye smerter i venstre kne. En MR-undersøkelse viste at hun hadde slitasje i kneet, og at det etter fallet også hadde oppstått væskeansamling i kneet. Da hun så at Svein-Magne Pedersen skulle ha møte i Molde, bestemte hun seg for å dra dit for å få forbønn. Men allerede en uke før møtet oppdaget hun plutselig at smertene var borte!

Hun mistenkte at søsteren Randi Lundevold måtte ha noe med dette å gjøre. Randi er kontormedarbeider på senteret til Misjonen Jesus Leger, og har noen ganger bedt om forbønn for søsteren sin ved å legge inn en lapp på kontoret til Svein-Magne. Da Astrid ringte henne, fikk hun bekreftet at det var henne som hadde vært på ferde igjen. Svein-Magne hadde bedt for henne ut en at hun visste om det, og hun var helbredet.

Selv om knærne var smertefrie, gikk Astrid likevel på møtet i Molde og fikk forbønn for andre plager.

– Etter at jeg fikk forbønn, ble jeg så god i hele kroppen at rullatoren bare har stått. Jeg har ikke trengt å bruke den etterpå, sier hun.

To brudd i nakken

Også for fem år siden ble Astrid helbredet da Randi skrev en lapp til Svein-Magne med spørsmål om forbønn. Da hadde hun vært ute for en alvorlig bilulykke. Astrid satt i bilen og ventet på at et begravelsesfølge skulle gå forbi, da en annen bil kom i full fart mot dem og kjørte på dem bakfra. Bilen Astrid satt i ble slengt over i andre siden av veien, og traff så enda en bil. Det så stygt ut. Bilen ble kondemnert. Astrid ble kjørt til sykehuset, og MR – undersøkelse viste brudd på fjerde og femte nakkevirvel. Hun måtte gå med krage og greide ikke å reise seg fra sengen ved egen hjelp.

– Plutselig en morgen reiste jeg meg rett opp uten at jeg kjente noe vondt, forteller hun. Svein-Magne hadde bedt for henne, om at Gud skulle helbrede henne.

Hun beholdt kragen på for sikkerhets skyld, frem til det var tid for ny MR – undersøkelse. Der viste det seg at ingenting var galt med nakken hennes lenger!

– Det kan ingen bortforklare, for legen så det selv, konstaterer hun.

Hælspore

Det er over ti år siden første gangen Astrid opplevde at Gud helbredet henne da Svein-Magne Pedersen ba for henne. Da var hun plaget med hælspore – en forkalkning eller forbening på undersiden av en fot, som kommer av langvarig slitasje. De stikkende smertene gjorde det vanskelig for henne å gå.

– Jeg greide ikke å trå på foten på grunn av alt brusken under hælen, forteller hun.

I de fleste tilfeller må det operasjon til for å fjerne en hælspore. Det er heller ikke alltid mulig å få det til.

Også den gangen var det Randi som skrev en lapp til Svein-Magne, der hun ba om forbønn for Astrid.

– Hælsporen forsvant kort tid etterpå, og den har ikke kommet tilbake siden, sier hun.


Publisert:
2009-11-25


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2009

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15