Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hoftene ble så gode som nye

GÅR SMERTEFRITT: Jorid Dahl prøver ut hvordan det er å gå etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen.
– Her er det ikke noe mer å behandle, sa en forundret fysioterapeut, da han fikk se at Jorid Dahl var blitt god i begge de slitasjerammede hoftene etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I fjor høst begynte hoftene å svikte for Jorid Dahl fra Høylandet. Hun tok røntgenbilder på sykehuset i Namsos, og bildene påviste slitasje i begge hoftene. Hun fikk også giktsmerter i begge hoftene, verst i den høyre. Det gjorde vondt å snu seg om natten, og om dagen kunne smertene plutselig hogge til som et stikk. Jorid hadde vært vant med å gå tur hver dag, men nå gjorde det bare vondt å gå.

– Det var som om noen stakk kniver i musklene når jeg gikk, beskriver hun.

Smertefri

Da hun fikk høre at Svein-Magne Pedersen skulle ha møte i Namsos Kulturhus, øynet hun håp, og bestemte seg straks for at dit skulle hun. På møtet fikk hun forbønn fra ham, og smertene forsvant der og da.

– Men da jeg satt i bilen og kjørte de fem milene hjem til Høylandet, gjorde det plutselig veldig vondt nedover i den høyre foten, forteller Jorid. – Det er nok noe som skjer, tenkte jeg da, for slik hadde jeg aldri hatt det før. Dagen etter kjente jeg at hoftene var blitt litt bedre enn tidligere, og utover i uken ble jeg gradvis bedre. Etter mindre enn en uke var smertene helt borte, forteller hun.

Skitur

Jorid har gått fast til behandling hos fysioterapeut i vinter, og da hun møtte opp til timen sin noen få dager etter møtet, ble han svært forundret over endringen som hadde skjedd. – Han sa han lurte på hva som hadde skjedd med hoftene mine, fordi muskulaturen plutselig var helt i orden, forteller hun.

Uken etter var hun fortsatt like god. Den neste behandlingstimen skulle bli den siste.

– Du trenger ikke å komme hit flere ganger, for det er ikke noe mer å behandle, fikk hun da beskjed om.

– I dag har jeg vært ute og gått på ski i fjellet, og det gikk helt fint. Jeg kjente ingen smerter, stråler hun, da Legedom får høre historien tre uker etter møtet.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15