Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
33 sa ja til Jesus i Trøndelag

NYFRELSTE: I Namsos Kulturhus kom 22 personer frem for å ta imot Jesus.
Både i Namsos Kulturhus og i Steinkjer Rådhus var det mange som ønsket å gi livet sitt til Jesus, da Misjonen Jesus Leger i februar arrangerte helbredelsesmøter med Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

22 personer kom frem for å gi til kjenne at de ville bli frelst på Svein-Magne Pedersens møte i Namsos Kulturhus. Helbredelsesevangelisten ba for syke til halv to på natten, og mange gav uttrykk for at de kjente Guds kraft rørte ved dem.

– Det var artig å være tilbake på gamle trakter. Da jeg var her for 12–13 år siden, ble 200 mennesker frelst i løpet av fire helger, minnes han.

Dagen etter var det møte i Weidemann-salen i rådhuset i Steinkjer, oppkalt etter byens store kunstner, Jakob Weidemann. Her kom 11 personer fram for å bli frelst. Forbønn pågikk til halv tre på natten, og mange fortalte om smerter og plager som forsvant.

Under møtet i Steinkjer var dessuten en journalist og en fotograf fra Dagens Næringsliv til stede, og i etterkant av møtet skrev de en åtte sider lang reportasje om virksomheten til Misjonen Jesus Leger.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15