Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet i Telekirken

HELBREDET: Solveig Nilsen har ikke hatt vondt i kroppen siden hun fikk forbønn i Telekirken.
Legene fant ikke ut hva som feilte Solveig Nilsen, men på et møte i Telekirken forsvant smertene. Hun ringte 820 43 230 og ble helbredet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Sommeren 2008 begynte plutselig Solveig Nilsen å få vondt i den høyre siden på kroppen. Hun var til legeundersøkelser, men de fant ikke ut hva som feilte henne. Hun visste bare at noe var det, for vondt gjorde det.

– Jeg kunne ikke ligge på den høyre siden i det hele tatt, og samme hvordan jeg snudde meg, gjorde det vondt å ligge, forteller hun.

I halvannen måned lå hun mye våken på grunn av smertene. En onsdagskveld ringte hun Telekirken, for å se om det kunne hjelpe. Hun hørte på møtet gjennom telefonen, og ba om forbønn ved å taste nulltasten da det ble tid for bønn for syke. – Et par dager senere var smertene helt borte, og siden har de ikke kommet tilbake, smiler hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15