Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
To sterke mirakler på samme kveld

Nå kan hun løpe: Norunn Råheim fra Molde ble kvitt smertefull og bevegelseshemmende artrose i høyre skulder og hofte da Svein-Magne Pedersen bad for henne i Molde domkirke i midten av februar. Å springe var tidligere utenkelig for henne.
De strålte om kapp med solen, Torfrid Solem fra Aukra og Norunn Råheim fra Molde. Begge fikk de oppleve sterke helbredelser da Svein-Magne Pedersen kom til Molde Domkirke 12. og 13. april 2000.

Tekst og foto: Linda Helen Haukland

Torfrid Solem hadde tur i køen før Norunn, og var fryktelig glad for det. Før hun dro til domkirken søndag kveld, hadde hun slike smerter i ryggen at hun holdt på å gi opp turen. Dandert med puter i den harde kirkebenken klarte hun seg frem til forbønnen sent søndag kveld. Det var for syv år tilbake at plagene med det høyre øyet startet. Bechtrews førte til regnbuehinnebetennelse, og legene sprøytet inn kortison i øyet over og under iris for å redde synet hennes.

Gode signaler

- Da jeg kom hjem fra fylkessykehuset i Molde, lå jeg på sofaen og skrek av smerter. Øyet hadde hovnet opp på grunn av kortisonen. Men datteren min fant en salveduk fra Svein-Magne Pedersen og la på øyet. Da forsvant smertene momentant, forteller hun.

Betennelsen førte likevel til at pupillen grodde fast. Torfrid ble fargeblind, fikk tåkesyn og dårlig sidesyn på høyre øye. Dessuten ble det meget sjenerende med sterkt lys. De siste årene har grå stær forverret situasjonen, og forstyrret synet også på det friske øyet. Hun så bare skygger på høyre øyet da hun kom til domkirken, men hjertebanken og en underlig forventning i magen gav signaler om at noe kom til å skje. Etter forbønnen får hun øye på den vakre altertavlen.

Utrolig bønnesvar

- Jeg ser til og med øynene til Svein-Magne, utbryter hun. Torfrid ser så godt at hun må ta av seg brillene for å se klart. Samsynet er også bra etter forbønnen. Vel hjemme på Aukra merker hun at smertene i ryggen nesten er borte, og søvnproblemene likeså. Sidesynet er tilbake, og hun kan lese teksten på TV-skjermen igjen.

- Synet er nesten helt klart, det er utrolig. Jeg har jo bedt om det, men når det skjer er det nesten for stort, sier hun på telefonen etter kampanjen.

Første løpetur

Norunn Råheim har hatt en lang kveld når hun setter seg ned fremme i koret i kirken for å bli bedt for. Klokken seks stod hun i strengemusikken og sang, og nå nærmer det seg midnatt. Slitasje i høyre skulder og hofte med kalkavleiringer i leddene, såkalt artrose, har ført til smerter siden ungdommen. De siste årene har hun ikke kunnet trosse dem fordi de har vært så sterke,og forsi artrosen har låst skulderen og hoften.

Da Pedersen legger hendene på henne og ber, kjenner hun en varme som går inn i kroppen.

- Foten er så veldig lett. Høyre hofte har løsnet, og se hva jeg kan gjøre med armen, sier hun og svinger den energisk rundt og rundt. En liten stund senere springer hun sin første tur på lenge - ned den grønne løperen i midtgangen og tilbake igjen. Hun klarer ikke å skjule gleden.

En ny tilværelse

- Jeg fikk barnebarn for ett år siden. Nå kan jeg holde Markus uten problemer, ler hun og sveiver med armen igjen.

- Dette skulle jeg ønske alle fikk oppleve!

Natt til søndag blir en natt med bedre søvn enn på lenge. Når hun våkner, kjennes det som om hun har gangsperre i hele høyre siden, men den går over i løpet av dagen.

- Jeg har båret på Markus og vitner til bekjente om det som har skjedd. Jeg går bare rundt og svever, for jeg har fått et nytt liv, sier en glad Norunn til Legedom noen dager etter kampanjen.

Ser: Torfrid Solem fra Aukra fikk synet tilbake på høyre øye da hun kom til Molde domkirke for å høre på og få forbønn hos Svein-Magne Pedersen.

Publisert:
2003-06-30


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2000

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15