Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
To sterke mirakler på samme kveld

Nå kan hun løpe: Norunn Råheim fra Molde ble kvitt smertefull og bevegelseshemmende artrose i høyre skulder og hofte da Svein-Magne Pedersen bad for henne i Molde domkirke i midten av februar. Å springe var tidligere utenkelig for henne.
De strålte om kapp med solen, Torfrid Solem fra Aukra og Norunn Råheim fra Molde. Begge fikk de oppleve sterke helbredelser da Svein-Magne Pedersen kom til Molde Domkirke 12. og 13. april 2000.

Tekst og foto: Linda Helen Haukland

Torfrid Solem hadde tur i køen før Norunn, og var fryktelig glad for det. Før hun dro til domkirken søndag kveld, hadde hun slike smerter i ryggen at hun holdt på å gi opp turen. Dandert med puter i den harde kirkebenken klarte hun seg frem til forbønnen sent søndag kveld. Det var for syv år tilbake at plagene med det høyre øyet startet. Bechtrews førte til regnbuehinnebetennelse, og legene sprøytet inn kortison i øyet over og under iris for å redde synet hennes.

Gode signaler

- Da jeg kom hjem fra fylkessykehuset i Molde, lå jeg på sofaen og skrek av smerter. Øyet hadde hovnet opp på grunn av kortisonen. Men datteren min fant en salveduk fra Svein-Magne Pedersen og la på øyet. Da forsvant smertene momentant, forteller hun.

Betennelsen førte likevel til at pupillen grodde fast. Torfrid ble fargeblind, fikk tåkesyn og dårlig sidesyn på høyre øye. Dessuten ble det meget sjenerende med sterkt lys. De siste årene har grå stær forverret situasjonen, og forstyrret synet også på det friske øyet. Hun så bare skygger på høyre øyet da hun kom til domkirken, men hjertebanken og en underlig forventning i magen gav signaler om at noe kom til å skje. Etter forbønnen får hun øye på den vakre altertavlen.

Utrolig bønnesvar

- Jeg ser til og med øynene til Svein-Magne, utbryter hun. Torfrid ser så godt at hun må ta av seg brillene for å se klart. Samsynet er også bra etter forbønnen. Vel hjemme på Aukra merker hun at smertene i ryggen nesten er borte, og søvnproblemene likeså. Sidesynet er tilbake, og hun kan lese teksten på TV-skjermen igjen.

- Synet er nesten helt klart, det er utrolig. Jeg har jo bedt om det, men når det skjer er det nesten for stort, sier hun på telefonen etter kampanjen.

Første løpetur

Norunn Råheim har hatt en lang kveld når hun setter seg ned fremme i koret i kirken for å bli bedt for. Klokken seks stod hun i strengemusikken og sang, og nå nærmer det seg midnatt. Slitasje i høyre skulder og hofte med kalkavleiringer i leddene, såkalt artrose, har ført til smerter siden ungdommen. De siste årene har hun ikke kunnet trosse dem fordi de har vært så sterke,og forsi artrosen har låst skulderen og hoften.

Da Pedersen legger hendene på henne og ber, kjenner hun en varme som går inn i kroppen.

- Foten er så veldig lett. Høyre hofte har løsnet, og se hva jeg kan gjøre med armen, sier hun og svinger den energisk rundt og rundt. En liten stund senere springer hun sin første tur på lenge - ned den grønne løperen i midtgangen og tilbake igjen. Hun klarer ikke å skjule gleden.

En ny tilværelse

- Jeg fikk barnebarn for ett år siden. Nå kan jeg holde Markus uten problemer, ler hun og sveiver med armen igjen.

- Dette skulle jeg ønske alle fikk oppleve!

Natt til søndag blir en natt med bedre søvn enn på lenge. Når hun våkner, kjennes det som om hun har gangsperre i hele høyre siden, men den går over i løpet av dagen.

- Jeg har båret på Markus og vitner til bekjente om det som har skjedd. Jeg går bare rundt og svever, for jeg har fått et nytt liv, sier en glad Norunn til Legedom noen dager etter kampanjen.

Ser: Torfrid Solem fra Aukra fikk synet tilbake på høyre øye da hun kom til Molde domkirke for å høre på og få forbønn hos Svein-Magne Pedersen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15