Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Einar Barosen kom på Melbu-møte:
Smertefri etter 43 år med rygglidelse

Takker Gud: Einar Barosen takker Gud for rygg- helbredelsen.
Det lønner seg å benytte den beleilige tiden og ikke gi opp selv om man har «oddsene» imot seg. «Det som skjer, det skjer»-holdningen ville ikke ha hjulpet Einar Barosen det grann. Smertene drev ham hjem fra helbredelsesmøtet. Men han bet tennene sammen og gikk tilbake... Her er hans historie.

For tre år siden talte du, Svein-Magne, på to møter på Samfunnshuset på Melbu. Jeg kom på møtet for å bli helbredet for ulidelige smerter i ryggen. Fra jeg var ti år gammel har jeg hatt store ryggproblemer. Først kom smertene periodevis, men fra begynnelsen av 80-tallet var de der konstant, natt som dag. Jeg har måttet bite tennene sammen og gått på arbeid som snekker eller på anleggsarbeid. Røntgenbildene viste at nerverøttene satt i klem i ryggen. Det var lite legene kunne gjøre. De fortalte meg at sjansen for en vellykket operasjon var 50-50. Jeg turde ikke ta sjansen på det.

Opp igjennom årene var jeg ofte sykemeldt. Smertene tiltok med årene, og fra begynnelsen av 80-tallet måtte jeg begynne å ta daglige doser med smertestillende tabletter. Til slutt anbefalte legen meg å søke om uføretrygd. Han sa at det ikke ville nytte å ta omskolering, for jeg hadde ikke god nok rygg til å sitte på en skolepult. Uføretrygden ble innvilget i 1990. Nesten hver natt måtte jeg opp og gå på grunn av de grusomme smertene. Jeg fikk jo ikke sove.

Da jeg hørte at du skulle ha møter på Samfunnshuset på Melbu, bestemte jeg meg for å prøve lykken. I ettermøtet gikk jeg fram til forbønn. Mens jeg stod i den lange forbønnskøen, ble det så vondt i ryggen at jeg gav opp og gikk hjem. Men der ble jeg ikke sittende lenge, for nøden og trangen etter å bli helbredet drev meg tilbake til forbønnskøen. Endelig var det min tur til å få forbønn. Mens du ba for meg, kjente jeg en varme som strømmet inn i ryggen og nedover beina. Plutselig var et langt liv i smerte en saga blott! Det var en utrolig sterk opplevelse. Nå kan jeg arbeide normalt uten disse ryggsmertene. Før fikk jeg store smerter i ryggen hvis jeg bøyde meg framover eller løftet noe. Nå kan jeg arbeide normalt uten å kjenne smerter i ryggen, og jeg kan sove smertefritt hele natten. For tiden har jeg deltids-arbeid på et byggevarehus her på Melbu. I tillegg er jeg renholder på en butikk her på stedet. Som uføretrygdet kan jeg jo tjene litt på si.

I fjor sommer satte jeg opp en garasje på tomten min - helt alene, uten å få ryggsmerter. Familien min, samt venner og kjente, gleder seg over det som har skjedd.

Itallige ganger har jeg sendt takk til Gud for underet på Samfunnshuset.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15