Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Satt fri fra alkoholisme

FRI FRA ALKOHOL: Karen May (til venstre) lider ikke lenger under alkoholisme, etter at hun ble med moren Sandra May (til høyre) på møte med Svein-Magne Pedersen (midten).
I tre år kjempet Karen May (36) for å klare å slutte å drikke. Hun var innom flere rehabiliteringsklinikker, men det var først da hun fant Jesus og fikk forbønn at hun fikk oppleve frihet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Britiske Karen May bodde 16 år i Sveits, hvor hun jobbet i en stor, internasjonal organisasjon i Geneve. Etter som årene gikk, forteller hun at alkoholforbruket ble stadig høyere, og etter hvert innså hun at hun var blitt avhengig. De siste fem årene beskriver hun alkoholmisbruket sitt som ille, og i tre år kjempet hun for å bli fri.

Fant nettside

– Det bar inn og ut av forskjellige klinikker, men hver gang falt jeg tilbake, og begynte å drikke igjen. Jeg var sykemeldt fra jobben i lange perioder, og i tre år levde jeg i denne onde sirkelen, forteller hun.

Mens datteren kjempet med sine problemer i Sveits, satt moren bekymret hjemme i England og lurte på hvordan hun kunne gjøre noe for å hjelpe.

– For et par år siden kom jeg over nettsiden til Misjonen Jesus Leger, og jeg tenkte med en gang at her kunne kanskje datteren min finne hjelp, forteller moren, Sandra May.

Møte i England

Problemet var bare at misjonen som sto bak denne nettsiden som hadde vekket håpet i henne holdt til i Norge. Fantes det noen mulighet for å få datteren med dit? undret hun. Det var ikke så lett å få til, siden de allerede bodde i hvert sitt land. Løsningen kom da Svein-Magne Pedersen for første gang ble invitert til England for å holde møte i påsken i fjor.

– Jeg begynte å ringe forbønnstelefonen og be om forbønn for Karen. Da Svein-Magne Pedersen skulle til England i fjor, ringte en av medarbeiderne på kontoret hans til meg og fortalte om det. Karen kom hjem på besøk den helgen møtet skulle være, og heldigvis ble hun med da jeg spurte henne, smiler Sandra.

De kjørte hele veien fra Lincolnshire i sør til Middlesbrough, hvor møtet skulle være.

– Plutselig borte

På møtet ble Karen frelst, og da hun fikk forbønn, opplevde hun at Guds kraft kom over henne.

– Den kvelden følte jeg meg høy uten å ha rørt noe slags rusmiddel, forteller hun. – Men da jeg kom hjem til Sveits, ble jeg plutselig svært deprimert, og det ble verre enn noen gang tidligere. Jeg valgte likevel å lese i Bibelen hver dag, og etter tre eller fire uker forsvant plutselig både depresjonen og lysten til å drikke. Etter det har jeg vært fri, stråler hun.

Et halvt år etterpå møter vi Karen og Sandra på Svein-Magnes møte i Sanquhar, Skottland. Ingen kunne gjettet at den friske, smilende Karen har slitt med alt dette, hvis ikke hun hadde valgt å være åpen om det. De siste månedene har hun bodd hjemme i England, men hun planlegger å snart flytte tilbake til Sveits og begynne i jobben igjen.

Startet bønnegruppe

Sandra har startet Englands første bønnegruppe for Misjonen Jesus Leger, eller Jesus Heals Ministries, som det heter på engelsk.

– Jeg er så takknemlig for hva denne misjonen har fått bety for livet til datteren min, så jeg ringte og spurte hva jeg kunne gjøre til gjengjeld. Jeg ble oppfordret til å be for tjenesten, forteller Sandra May.

Sammen med seks andre er hun med i en bønnegruppe på sitt hjemsted, og de har nå gjort det til en fast oppgave å be for aktuelle bønneemner i Misjonen Jesus Leger når de samles.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15