Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lymfekreft ble borte

KREFTFRI: Gudbjørg Sveen Loberg har ikke lenger lymfekreft.
Legene på Radiumhospitalet kunne ikke finne igjen kreften, etter at Gudbjørg Sveen Loberg fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen på telefon.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

På sykehuskontroll i august i fjor fikk Gudbjørg Sveen Loberg fra Leira i Valdres beskjed om at hun hadde fått lymfekreft i halsen, magen og benmargen. Det er vanskelig å få full kontroll over denne krefttypen, fikk hun høre, så legene kunne ikke love noe mer enn å forsøke å holde sykdommen i sjakk ved hjelp av cellegift.

Prolapsen forsvant

Da Svein-Magne Pedersen skulle ha møter i nabobygda Fagernes en tid etterpå, bestemte hun seg for å dra dit for å få forbønn. Det rare var at da Svein-Magne ba for kreften, var det i stedet en prolaps som forsvant! I to år hadde Gudbjørg gått og hatt vondt i ryggen og helt ned til kneet.

– Da jeg kom hjem, begynte det å brenne under foten min, og det fortsatte utover kvelden. Et par dager senere begynte jeg å tenke: «Hvor er prolapsen?»

Den var borte, konstaterte hun fornøyd. – Før greide jeg nesten ikke å gå etter å ha sittet en stund, men nå kunne jeg sprette opp og stå, sier hun.

– Dette går ikke

Selv om ryggen var blitt bra, var kreften slett ikke borte. Utover høsten bar det stadig inn og ut av sykehuset med feber.

– Dette går ikke lenger, vi må nok ringe til Pedersen, fant Gudbjørg og søsteren ut da de snakket sammen.

Da cellegiftkuren var omtrent halvveis, ringte søsteren og ba Svein-Magne om forbønn for Gudbjørg, uten at Gudbjørg selv var klar over det. – Den dagen ble jeg så urolig i kroppen, og jeg forsto ikke hva dette kunne være, forteller Gudbjørg.

Ny kontroll

Utover dagen følte hun seg stadig verre, og på ettermiddagen ringte Gudbjørg selv til Svein-Magne.

– Da jeg snakket med ham, begynte jeg igjen å skjelve på samme måten som tidligere på dagen, og jeg ble så varm at jeg måtte sette opp døra ut. En halv times tid etter samtalen ble jeg helt rolig, og det var akkurat som om noen sa til meg at Gud hadde gjort meg frisk. Da ringte jeg søsteren min, og sa at jeg tror rett og slett jeg har blitt helbredet, forteller Gudbjørg.

Kort tid etterpå var det tid for ny kontroll på Radiumhospitalet, og ganske riktig: Kreften var borte!

«Du har vært heldig, for vi finner ingen kreft», fortalte legene henne.

I vår var hun til ny kontroll, og konklusjonen er fortsatt den samme – her er det ikke lenger kreft.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15