Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Svein-Magne Pedersen på Bildøy:
16 frelst – tok et oppgjør med den moderne vantro

Engasjert: Svein-Magne taler til en fullsatt sal på Norge IDAGs generalforsamling.
– Gud gjør noe utenfor våre fem sanser, når han helbreder mennesker. De som ikke erkjenner det, ser verden som gjennom et sugerør. Men den dagen de selv står der med kreft, da legger de bort skylappene og kommer til oss, sa helbredelsespredikant Svein Magne Pedersen.

Tekst og foto: Nils Bakke

En full sal med vel 400 fremmøtte var med på avslutningsmøtet på Norge IDAGs generalforsamling. Og gjennom Visjon Norges direktesendig på Bildøy, fikk mengder av TV-seere i 38 land også bivåne at mennesker ble berørt av Guds kraft og kunne reise hjem – sykdomsfri.

Helbredet

– Jeg hadde veldige smerter i skulderen som forplantet seg over til ribbeina mine, forteller Britt Løvaas fra Fana. – De siste månedene mistet jeg også følelsene i fingrene. Svein Magne Pedersen ba for meg, strøk armen sin over skulderen, og jeg kjente en intens brann. Så bare forsvant smertene helt, også følelsene er tilbake igjen, smiler hun glad og spriker med fingrene. Alfred ble helbredet for grå stær, utslitte knær og skuldre. Han har hatt grusomme smerter i hendene.

– Alt sammen er nå bra, forteller han nøkternt.

Overnaturlige lover

– Vi har naturlovene, som ble skapt først. Deretter kom Gud med de overnaturlige. Jesus koblet ut de vanlige når han gikk på vannet og brukte de overnaturlige lovene. Ved hjelp av «redskapet» tro så kan en bevege seg utenfor A4-arket, underviste Pedersen.

– Når jeg trykker på heisknappen på mitt hotell, så kobles noe sammen som gjør at heisen går til værs med meg. På helbredelsesmøter tror jeg på Guds ord, legger hendene mine på de syke, som Bibelen sier jeg skal gjøre for at de skal bli helbredet. Og deretter ber jeg, og så blir syke friske.

– Vi følger legenes anvisning for å bli friske. Og vi må på samme måten følge Guds forskrifter, poengterte mannen, som også har hatt tilgang i utallige profane aviser for sin årelange helbredelsesvirksomhet i Norge.

Kastet krykken

Ekteparet Oddlaug og Gerhard Solsvik fra Knarrevik er ekteparet som begge tok imot Jesu helbredende kraft på Bildøy. Gerhard gikk derifra fri for revmatisme, mens kona gikk uten krykken som hun hadde kommet inn med.

– Jeg hadde hatt en prolaps i ryggen for tre år siden, som forplantet seg nedover i ryggen og helt ned i høyre fot med verk. Ble avhengig av krykke. Under forbønnen kom varme ned gjennom foten. Smertene forsvant, forteller Oddlaug og løfter den nå unødvendige krykken over hodet.

Sannhet og løgn

– Jesus er ikke sannheten, veien og – teorien, men Han er sannheten, veien og livet, underviste Svein Magne Pedersen videre. – Det står om tro 500 ganger i Bibelen. Tro og du skal se. Og troen sitter ikke i hodet men i hjertet. To tredjedeler av det Jesus gjorde var å helbrede. – Det finnes en løgn som blir gjentatt igjen og igjen i samfunnet – at det ikke finnes dokumentasjon på helbredelser. Det gjentas så mange ganger at folk til sist tror løgnen. Djevelen var den aller første som skapte skepsis til Guds ord da han sa: «Har Gud virkelig sagt?»

Ateist ble overbevist

Alisa Hauge vitnet på Bildøy om at hun som ateist med en ikke-kristen bakgrunn slett ikke trodde på Jesus. Og ikke engang gikk i kirken på jul-aften, som hun sa.

– For fire år siden ble venninna mi helbredet. Hun fikk synet tilbake på det ene øyet og ble helbredet for bekkenløsning og plattfothet. Det gjorde et kolossalt inntrykk på meg. Jeg tok derfor frem Bibelen og leste der om blinde, døve og lamme som ble helbredet – og jeg ble frelst, konstaterer Alise Hauge.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15