Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Endelig kan Astrid spise normalt

HELBREDET: Astrid Viola Olavsen har ikke lenger refluks, og kan derfor spise normalt.
Både fastlegen og spesialistene på sykehuset er enige: Astrid Viola Olavsen lider ikke lenger av sykdommen refluks. Spiserøret fungerer normalt, og for første gang på årevis kan hun nyte maten uten at den kommer opp igjen etter en kort stund.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Allerede da Larvik-kvinnen Astrid var ei ung jente, begynte hun å merke at noe var galt med spiserøret. Maten kom ufordøyd opp igjen i munnen, fordi lukkemuskelen ikke ville fungere. Desto mer syre hun fikk i seg, desto verre ble det. Plagen heter refluks, og gjør det vanskelig å nyte et godt måltid, og å fungere sosialt når det serveres mat og drikke.

– En gang satt jeg på en kafé og pratet, og plutselig bare føk maten ut av munnen igjen. Da er det ikke koselig å besøke folk, mener hun.

– Etter å ha spist, måtte jeg ofte gå rett til vasken, og så sto spruten, fordi maten kom rett opp igjen, forteller hun.

Gastroskopi

Med årene ble det bare verre, men Astrid grudde seg for å operere, og utsatte i det lengste å gjøre noe med plagene. Til slutt bestemte hun seg likevel for å gå til gastroskopi – et inngrep der halsen, magesekken og deler av tarmen blir filmet, som forberedelse til operasjon. Hun fikk time på sykehuset, men da tiden nærmet seg, ble det forandring i sakene. Svein-Magne Pedersen skulle forkynne og be for syke på åpningsmøtet under The Rivers sommerfest på Gjennestad ved Tønsberg, og Astrid grep sjansen til å dra på møte.

Dro motvillig

– Jeg følte meg ikke i form den kvelden, og hadde ikke noe lyst til å gå på møte. I tillegg visste jeg at det pleier å være lang forbønnskø på Svein-Magne Pedersens møter, og jeg tenkte at jeg sikkert var for sent ute til å rekke å få kølapp. Motvillig dro hun likevel av sted.

– Helt uventet fikk jeg plutselig flere oppmuntrende tekstmeldinger. «Frykt ikke, men vær frimodig og sterk,» skrev ei jente til meg. Jeg bestemte meg for å reise på møtet i tro, forteller hun.

– Har noen refluks?

På møtet satt hun, men da det begynte å bli sent på kvelden, gikk hun ned i kjelleren og tok en kopp kaffe med koffein. Da tenkte hun at det ville bli problemer, for vanligvis reagerer hun så kraftig på syren at hun ville fått problemer med det samme. Det rare var at denne gangen merket hun ikke noe ubehag i halsen i det hele tatt.

En halv times tid etter kaffekoppen, stoppet Svein-Magne Pedersen opp midt i køen, og spurte forsamlingen om noen led av refluks. Astrid gikk frem med det samme.

Beruset avholdskvinne

– Jeg føler meg beruset, som etter et par glass vin, selv om jeg har vært avholds i tretti år, sa hun begeistret like etter forbønnen.

– Det kom en kraft over meg. Det var som om jeg fløt, innhyllet i noe hellig. Det var bare helt utrolig. Og jeg tror ikke han berørte meg en gang, forteller hun noen uker etter opplevelsen.

Siden dette har spiserøret fungert normalt! Gastroskopiundersøkelsen ble gjennomført som planlagt, og nå har Astrid Viola Olavsen fått brev fra sykehuset med bekreftelse på at ingenting er galt med lukkeklaffen i spiserøret hennes.

Fastlegen har også sett på det, og også han må erkjenne at Astrid nå er frisk.


Publisert:
2008-09-11


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15