Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kunne legge høreapparatene på hylla:
Lyttet til «Legende ord til helbredelse» – ble kvitt øresus og dårlig hørsel etter noen dager

Høsten 2006 kom boken «Legende dråper» ut. Her fins alle løftene om helbredelse, presentert i kronologisk rekkefølge, fra 1. Mosebok til Johannes’ Åpenbaring. I vår utga Svein-Magne CD-serien «Legende ord til helbredelse». Her leser han utvalgte løfter om helbredelse fra hele Bibelen og ber for de syke som lytter på.

Bibelen sier: «Hør, så skal du leve». Guds ord har en helbredende effekt når vi lytter til ordet fra Guds munn. Verden ble skapt ved at Gud talte ut skapende ord i tro. Mange av Jesu helbredelser skjedde fordi han talte til den syke eller til sykdommen - uten berøring. Bibelen sier at Guds ord «er levende og virksomt». Det skaper hva det nevner.

La høreapparatene i skuffa

Dette kan en mann fra Nord-Norge skrive under på! I vår ringte han til kontoret og kunne fortelle om et hørselsmirakel. Her er hans historie: I mange år hadde han arbeidet som maskinist uten å bruke øreklokker. Det tok på hørselen. Den ble etter hvert svekket. Dessuten hadde han det siste året plagdes med en ufordragelig øresus. Dag og natt med en irriterende sus tok på humøret og kreftene. Han søkte hjelp. Ørespsesialisten fant ut at han trengte høreapparat på begge ørene.

Mannen holder bladet Legedom. Der kunne han lese om CD-serien «Legende ord til helbredelse». Han kontaktet MJLs kontor og bestilte CDene i februar i år. Hver dag i løpet av fire dager lyttet han på Svein-Magne som leste løfter om helbredelse fra hele Bibelen. Han lyttet mens var ute og kjørte bil om mens han var hjemme. Så begynte ting å skje. Etter den fjerde dagen begynte han å høre bedre. Den grusomme øresusen ble svakere og svakere. Etter noen dager forsvant den helt. «Nå hører jeg godt. Høreapparatene har jeg lagt i skuffa. Jeg trenger dem ikke lenger,» sa mannen glad på telefonen. Han hadde fått et nytt liv.

Kanskje det er flere som skulle prøve denne metoden for helbredelse. Bestill CD-serien og plant Guds ord i ditt hjerte slik at det kan gjøre sin virkning.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15