Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kunne legge høreapparatene på hylla:
Lyttet til «Legende ord til helbredelse» – ble kvitt øresus og dårlig hørsel etter noen dager

Høsten 2006 kom boken «Legende dråper» ut. Her fins alle løftene om helbredelse, presentert i kronologisk rekkefølge, fra 1. Mosebok til Johannes’ Åpenbaring. I vår utga Svein-Magne CD-serien «Legende ord til helbredelse». Her leser han utvalgte løfter om helbredelse fra hele Bibelen og ber for de syke som lytter på.

Bibelen sier: «Hør, så skal du leve». Guds ord har en helbredende effekt når vi lytter til ordet fra Guds munn. Verden ble skapt ved at Gud talte ut skapende ord i tro. Mange av Jesu helbredelser skjedde fordi han talte til den syke eller til sykdommen - uten berøring. Bibelen sier at Guds ord «er levende og virksomt». Det skaper hva det nevner.

La høreapparatene i skuffa

Dette kan en mann fra Nord-Norge skrive under på! I vår ringte han til kontoret og kunne fortelle om et hørselsmirakel. Her er hans historie: I mange år hadde han arbeidet som maskinist uten å bruke øreklokker. Det tok på hørselen. Den ble etter hvert svekket. Dessuten hadde han det siste året plagdes med en ufordragelig øresus. Dag og natt med en irriterende sus tok på humøret og kreftene. Han søkte hjelp. Ørespsesialisten fant ut at han trengte høreapparat på begge ørene.

Mannen holder bladet Legedom. Der kunne han lese om CD-serien «Legende ord til helbredelse». Han kontaktet MJLs kontor og bestilte CDene i februar i år. Hver dag i løpet av fire dager lyttet han på Svein-Magne som leste løfter om helbredelse fra hele Bibelen. Han lyttet mens var ute og kjørte bil om mens han var hjemme. Så begynte ting å skje. Etter den fjerde dagen begynte han å høre bedre. Den grusomme øresusen ble svakere og svakere. Etter noen dager forsvant den helt. «Nå hører jeg godt. Høreapparatene har jeg lagt i skuffa. Jeg trenger dem ikke lenger,» sa mannen glad på telefonen. Han hadde fått et nytt liv.

Kanskje det er flere som skulle prøve denne metoden for helbredelse. Bestill CD-serien og plant Guds ord i ditt hjerte slik at det kan gjøre sin virkning.


Publisert:
2008-09-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15