Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lumbagoen gikk ut og Jesus kom inn

FRELST OG HELBREDET: Randi Helene Ramsli tok imot Jesus samtidig som hun ble helbredet i ryggen.
– Jeg føler meg mye lettere i hele kroppen, forteller Randi Helene Ramsli etter at hun ble frelst og helbredet på Svein-Magne Pedersens møter på Gol.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Etter lang innsats i hjemmesykepleien, med løfting og tunge tak, begynte Randis rygg etter hvert å si stopp, og i november i fjor fikk hun diagnosen lumbago. Legenes løsning var å gi henne smertestillende tabletter, men siden hun hadde sin barnetro på Gud, fant hun ut at forbønn var verd å prøve.

– Jeg kjente det gikk en varme ut fra hånden hans, som satte seg i ryggen min. Etter det føles det som den altfor rette ryggsøylen har fått en naturlig svai igjen, og det gjør ikke vondt lenger, forteller hun.

– I tillegg ble jeg frelst i samme møtet, og etter det føler jeg meg mye lettere i hele kroppen, fortsetter hun.

Uken etter forsvant en annen plage også.

– I det siste har jeg følt meg så tung i brystet, og jeg regner med det har å gjøre med en liten angst i underbevisstheten etter en lang vinter. På møtet kjøpte jeg boken Legende Dråper, og da jeg fant bildet av hånden til Svein-Magne Pedersen, la jeg den på brystet. Da forsvant tyngdefølelsen, og jeg følte meg straks mye lettere der også, stråler Randi.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15