Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tumoren forsvant etter forbønn

KREFTFRI: Tumoren forsvant fra Anne Marie Haddals bukspyttkjertel etter forbønn. Foto: Svein-Magne Pedersen
23. januar i år fikk Anne Marie Haddal sitt livs sjokk. Røntgenbilder fra sykehuset i Mo i Rana viste en to centimeter tykk tumor i bukspyttkjertelen, og legen informerte om at dette nok var kreft.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

Røntgenbildene ble straks videresendt til universitetssykehuset i Tromsø, hvor en lege og en overlege studerte dem. Anne Marie ble innkalt til Tromsø, hvor hun fikk beskjed om at hun var alvorlig syk. Meldingen var at hun måtte gå gjennom en stor og alvorlig operasjon, hvor de måtte de måtte fjerne en del av magesekken, en del av bukspyttkjertelen og øverste del av tarmen. Operasjonen ble karakterisert som stor og alvorlig, og hun måtte regne med å bruke lang tid på å komme seg i form igjen etterpå.

Dødens forgård

– Jeg følte at jeg sto i dødens forgård, og at alt kunne skje, forteller Anne Marie. I ukene som fulgte sto Anne Marie på venteliste for å få operere.

– Jeg visste at jeg trengte et under, og brukte tiden min på å lese i Bibelen, høre på kristne sanger og lese bøker om helbredelse. Jeg kjente at jeg ble satt på prøve i tro. Er dette bare for noen? Er det virkelig slik at helbredelse er en del av frelsespakken? Når man er så alvorlig syk, er det en ting å lese om at det skjer med andre, men noe annet å tro at det kan skje med en selv, sier hun.

Mor helbredet

Da Svein-Magne Pedersen skulle ha helbredelsesseminarer på Alternativmessa i Stokmarknes i vinter, ville hun komme seg dit for å få forbønn, fant hun ut. At det kunne gi resultater, hadde hun sett for mange år siden.

– Min mor hadde angina og gikk på nitroglyserin. Hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen mens hun ventet på å bli operert i Tromsø for mange år siden, og slapp operasjonen. Sykehuset fant ut at det ikke lenger var noe feil med hjertet hennes lenger. Hun var fryktelig plaget med anginasmerter før dette, men siden har hun ikke tatt nitroglyserin, og nå blir hun åtti år, forteller hun.

Fem seminarer

Anne Marie dro til Stokmarknes sammen med sønnen Daniel, og deltok på alle Svein-Magnes fem helbredelsesseminarer den helgen.

– Han ba for meg flere ganger, og jeg kjente varme fra hendene hans. Når han ba, fikk jeg en slags ukontrollerbar muskelbevegelse i magen, skildrer hun.

Da hun kom hjem igjen, ventet et brev fra sykehuset i Tromsø. De hadde gjort en forandring i planene, og ville gjøre enda en røntgenkontroll før operasjonen. Omtrent to uker etterpå ble dette gjort, og denne gangen ble resultatet et annet.

Ingen tumor

Den 8. april fikk hun gladmeldingen.

– Nå kunne de ikke lenger påvise noen tumor, men kun små, ubetydelige forandringer i bukspyttkjertelen, forteller hun.

– Det er veldig stort å få oppleve å være frisk igjen. Jeg føler at jeg har fått livet i gave. Det har vært noen lange, tunge måneder. Man ser livet med nye øyne når man opplever å gå med en så tung diagnose, og man får se hva som er viktige verdier i livet, tenker hun.

– I dag ser jeg at det har vært utrolig trosskapende å få lov til å først tro, og så erfare at Gud bekrefter, sier Anne Marie Haddal.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15