Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Et vindkast på Senja
Fire helbredelser og en kansellert operasjon

PÅ TV: Steinar Richardsen fortalte åpenhjertig om helbredelsen i NRK-dokumentaren «Mirakelmannen». Krykken har gått ut i permisjon…
Ulykker, sykdommer og plager var hverdagskost for senjaværingene Steinar og Sigrunn. Nå er de landskjente for velsignelsene som har «rammet» dem!

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Ulykken skjedde den 07.07.2007. Steinar Richardsen skulle flytte en platting på en campingplass ute på Senja. Plattingen stod på høykant da et vindkast feide den 18 m2 store kolossen overende. Beina til Steinar kom under, venstre lår og høyre lårhals brakk.

– Noen venner ringte inn og ba om forbønn for meg hos Svein-Magne, forteller senjaværingen. Neste dag ble Richardsen trillet ut fra operasjonsstua – smertefri! Det siste synes han selv er ganske oppsiktsvekkende. Siden har Steinar gått med krykke til hjelp for den venstre foten.

Kjempemessig

Steinar, forloveden Sigrunn Pauline Nylund og sønnen Jack Steve bestemte seg for å delta på Svein-Magne sitt seminar under Alternativmessa i Tromsø. Dette var i oktober 2007. Steinar kom på to krykker, den ene til hjelp for verking i det venstre kneet (slitasje), den andre for å takle nysnøen.

Etterpå har 537 000 seere av NRK-dokumentaren «Mirakelmannen» fått høre hva Steinar opplevde da han ble bedt for.

– Det er kjempemessig forandring i kneet, jeg er helt bra nå! Han gliser bredt. Tar nesten til tårene. Nå behøver han ikke krykke lenger.

Isjias og leddbånd

Også Sigrunn hadde positive opplevelser i bakhodet da hun dro til Tromsø. Noen år tilbake ble hun helbredet i nakken etter forbønn fra Misjonen Jesus Leger. Denne høsten begynte hun å plages med isjias, og ville søke forbønn for å bli kvitt svineriet.

Sigrunn forteller: Svein-Magne la hånda på ryggen min, det vibrerte noe forferdelig. Hun kjente noen grusomme smerter i nakken og skulderen under forbønnen. Men så ble hun bra og har vært det siden! Det Pedersen ikke ante noe om, var at hun hadde problemer i en fot grunnet avslitte leddbånd.

Kansellert operasjon

Problemene hadde vart i ett år, Sigrunn fikk vondt når hun reiste seg, skulle inn og ut av bilen, hun haltet når hun gikk.

– Det var et mareritt å bøye føttene, jeg klarte ikke å gå i trapper. Nylund fikk beskjed om at hun skulle opereres på Sætermoen militærsykehus i november 2007.

– Jeg har ringt og sagt ifra at jeg ikke behøver operasjon, for jeg ble bra i foten samtidig som jeg fikk forbønn for isjias! Det er fantastisk å slippe operasjon, ingen skal inn og rote nå, sier hun bestemt.

Ikke nok med at trekløveret dro hjem til Senja med tre helbredelser, de ble også kristne under seminaret, i likhet med 107 andre.

Kjempeflott forkynnelse

– Jeg har blitt mer rolig og avbalansert, svarer Sigrunn når jeg spør hvordan det nye livet er.

– Det er kjempeflott at Svein-Magne setter folk på valg, forteller at dette livet har to utganger. «Den som ikke tror skal gå fortapt,» står det i Bibelen, og det er på sin plass at noen forkynner det, jeg hører aldri en prest si noe sånt, sukker Sigrunn. Og fortsetter:

– Folk må få øynene opp før det er for sent, vi er her på lånt tid, det er fort gjort å bli borte, som å blåse ut et lys.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15