Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Skitten salveduk med kraft

MIRAKELDUK: Gud helbredet gravmaskinkjører Finn Ståle Jakobsen (46) for prolaps og slitasje i skulder gjennom en salveduk.
– Jeg har gått med denne slitte salveduken i baklomma siden 2002.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

Vi var på tur hjem fra noen møter på Stokmarknes en søndag i februar i år. Dårlig vær førte til at flyet var forsinket på flyplassen på Stokmarknes. Jeg ble sittende og snakke med en annen som ventet på flyet. En høy mann i 40-årene med en stor bart kom bort til bordet hvor vi satt. Han så gjenkjennende på meg, dro opp en skitten, krøllete gråhvit tøyfille fra baklomma og sa så høyt at andre ventende passasjerer kunne høre det:

– Denne salveduken har jeg gått med i baklomma helt siden i 2002. Den er skitten og fillete etter bruk, men den virker! Jeg ser hvem du er, du er Svein-Magne Pedersen.

Han langer ut en stor arbeidsneve mot meg, smiler slik at tennene vises under den fyldige, brune barten. – Mitt navn er Finn Ståle Jakobsen.

Jeg tar imot hånden og hilser på den frimodige mannen i 40-årene. Han har vekket min interesse. Hva er det han har på hjertet?

– Jeg har kjørt gravemaskin i 30 år i allslags vær og vind. Det har tatt på kroppen. En gang i 2002 sa det stopp. Jeg hadde fått prolaps og isjias i ryggen. Dessuten hadde jeg en forferdelig vond skulder. Røntgenbildene fra sykehuset i Bodø kunne fortelle at kula i min venstre skulder var slitt. Armen var nesten lam. Jeg kunne ikke løfte den. Smertene var så store at jeg nesten ikke kunne sitte eller gå. Legene på sykehuset sa at jeg var så dårlig at jeg ikke kunne opereres. Det var snakk om omskolering.

Han drar fingrene gjennom barten, bøyer seg frem mot meg og sier:

– Men så fikk jeg høre om deg, Svein-Magne. Jeg ringte til deg, fikk en bønn på telefonen og tilsendt en salveduk. Den la jeg i baklomma. Straks begynte jeg å bli bedre. Etter fire måneder var jeg helt god både i skuldra og i ryggen. Siden da har jeg fortsatt mitt arbeide som gravemaskinkjører i firmaet AF Skandinavia. Det er Norges tredje største entreprenørfirma. Jeg har vært smertefri i rygg og skulder siden da.

Nå skulle Finn Ståle til Bergen for å arbeide på et prosjekt som firmaet hans er engasjert i. Grave, grave og atter grave. Med en skitten, krøllete salveduk i den høyre baklomma. Da er det trygt. Kraften sitter i tøyet. Smerten har ikke en sjanse!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15