Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ådelig jordskjelv på Romerike:
Over 90 frelst på en helg

KNOLL OG TOTT: Pastor Finn Henrik Friis Larsen og Svein-Magne Pedersen. Klokka er tippet over midnatt mandag morgen, men folket vil ikke hjem.
Det var Regnbuen Kristne Fellesskap på Lørenskog som arrangerte helbredelsesmøte helgen 19. og 20. januar i år. Helbredelsespredikant Pedersen prekte og ba for de syke. Mellom 600 og 700 mennesker besøkte møtene.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Det er helt fantastisk, jeg er smertefri!

En kvinne fra Østfold jubler av glede og omfavner Svein-Magne Pedersen. Forferdelig hodesmerter gjennom tre lange år forsvant da predikanten ba. Kvinnen ønsket også å bli en kristen i likhet med drøyt nitti andre.

Det var Regnbuen Kristne Fellesskap på Lørenskog som arrangerte helbredelsesmøte lørdag og søndag. Helbredelsespredikant Pedersen prekte og ba for de syke. Mellom 600 og 700 mennesker besøkte møtene.

Smekkfullt

Første kvelden var det smekkfullt både i salen, og i kafeen hvor folk kunne følge møtet på storskjerm. Noen måtte ta til takke med å sitte eller stå i gangene for å få et glimt av det som foregikk.

– Flesteparten var kirkefremmede, og hadde aldri tidligere vært i et menighetshus. Godt over 90 ga respons da predikanten inviterte til frelse, forteller arrangør og pastor Finn Henrik Friis Larsen. Pastoren gleder seg over det store antallet som kom til tro, i flere familier ble alle kristne.

Han hadde ønsket og håpet på et gjennombrudd denne helga, men innrømmer at dette var i overkant. Vekkelse har så langt vært et fremmedord på Romerike.

Hummer og kanari

Mange av de frammøtte kjente Pedersen kun fra TV. Enkelte kom av pur nysgjerrighet, andre søkte hjelp til seg selv eller andre i desperasjon over kroniske smerter. Det kom tilreisende fra blant annet Troms, Hordaland, Østfold og Nord-Trøndelag.

– Jeg blir ydmyk når jeg hører at mennesker reiser så langt for å bli bedt for, sier Friis Larsen. Han sammenlikner med møtene til kjente forkynnere i USA og sier at helbredelsesprosenten på Pedersens møter er langt høyere.

Latter og tårer

– Hver tredje eller fjerde person sa de opplevde en bedring etter forbønn, det er et høyt tall, sier Finn Henrik.

En mann med skiveutglidning gjennom 20 år klarte fint å bøye seg og ta i golvet uten problemer, flere med hørselsproblemer fikk redusert øresus og styrket hørsel, en allergiker pustet bedre, muskel – og leddsmerter slapp taket. Mange kjente sterk varme og vibrering i kroppen mens Svein-Magne ba for dem. Det var latter og tårer i salig blanding, og folket ville ikke hjem. Møtene varte til klokka 03:30 natt til søndag, og til klokka 05:00 natt til mandag.

Trygt

– Folk som ikke pleier å sette beina sine på et bedehus var i flertall, og de ga uttrykk for at det var enkelt å komme inn her, de følte seg trygge og bekvemme, forteller Friis Larsen. Pastoren har ønsker og drømmer for Romerike.

Regnbuen Kristne Fellesskap vil møte behovene som så tydelig kom til uttrykk denne helgen. Menigheten flyttet inn i lokalene i Losbyveien 1 en drøy uke før møtehelga. En bedre innvielse kunne de ikke fått.

RESPONS: Godt over 90 personer ga respons på innbydelsen til å bli kristne, og de aller fleste av dem la igjen navn og adresse med ønske om videre kontakt.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15