Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kreft og migrene forsvant

FIKK HJELP: – Jeg blir irritert over folk som sier at helbredelse ved bønn er tull! Jeg har opplevd det med egne øyne, følt det på kroppen, sier Hildegunn Jørgensen.
Legene undret seg da kreften de lette etter var søkk borte. Men Hildegunn røpet ikke hemmeligheten sin.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Det var ved sankthans-tider i 1997 at Hildegunn Jørgensen fikk kreftdiagnosen. Legene ved Tromsø Universitetssykehus fant kreft i tre av fem celleprøver fra skjoldbruskkjertelen. Hilde ble redd. Man ser jo på kreft som en dødelig sykdom, og jeg var alene med to barn, tenkte mitt. Operasjonen skulle foregå fjorten dager senere.

Hildegunn bestemte seg for at hun ville ta grep om situasjonen. Hun fikk greie på at Svein-Magne Pedersen var ventet til Nordkjosbotn få dager senere, og bestemte seg for å søke hjelp hos ham. Klokka 02 om natta ble det hennes tur til å få forbønn.

– Jeg ble så varm da han ba, holdt på å kveles, reagerte veldig på det som skjedde. Da hun kjørte hjem den natta, kunne nesten ikke ha klær på seg.

En hemmelighet

En uke senere lå hun på operasjonsbordet. Først skulle det tas et frysesnitt for å sjekke om det var spredning. I stedet fant legene bare en tom kul, kreften var vekk!

– Jeg ble glad og overrasket, forteller hun. Legeteamet undret seg, syntes det var utrolig. – Dette var heldig for deg, sa de, lurte på hva som hadde skjedd.

– Det er min hemmelighet, og deres nysgjerrighet, fikk de til svar.

Nesten «idiot»

Flere år i forkant av kreftdiagnosen hadde Hildegunn begynt å få kraftig migrene. I løpet av en måned kunne hun være «utilregnelig» – som hun kaller det – cirka 12 dager totalt. Ofte var hun sengeliggende og spydde. Deretter var hun ok to-tre måneder før det var på’n igjen. Det var småting som utløste et migreneanfall, eksempelvis et skarpt lys fra en billykt, eller synet av en pepitarutet jakke.

Hildegunn prøvde alt for å bli kvitt plagene, deriblant noen svinedyre tabletter til 100 kroner stykket.

Da Hildegunn ble gravid i 1998 ble situasjonen kraftig forverret:

– Jeg kunne ikke ta sterke smertestillende tabletter under svangerskapet, derfor holdt jeg på å bli sprø, bli «idiot».

Intens varme

– Jeg så meg i speilet, ansiktet var helt fordreid, jeg så ut som en 70-åring, forteller hun oppgitt.

Heldigvis for Hildegunn skulle Svein-Magne ha helbredelsesmøte på Ørnes i Nordland. Det var gått bare ett år siden sist hun fikk hjelp hos ham, og hun var ikke sen med å komme seg av gårde.

– Jeg kjente en intens varme mens han ba. Neste dag skjønte hun at noe var skjedd. Det gikk et halvt år uten et snev av migrene, deretter hadde hun et lite anfall. Hun har hatt fire-fem anfall siden 1998 og frem til dags dato. Hildegunn Jørgensen våger ikke å kalle seg kristen, men hun har stor respekt for kristendommen.

– Det var nydelig å bli kvitt migrenen etter drøyt seks år, jeg ønsker ikke min verste fiende å ha slike plager, sier hun og sender en takknemlig tanke til Ham der oppe.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15