Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Dødsangsten slapp taket

PÅ SEMINAR: Asbjørn Benonisen er full av takknemlighet over at kona er kvitt angsten; selv fikk han bedre hørsel etter forbønn i Tromsø.
Asbjørg lå til sengs lammet av dødsangst. Det eneste hun ville, var å ta en overdose og dø.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Asbjørg Benonisen (59) fra Tromsø ble rammet av dødsangst i 2005. Store fysiske og psykiske påkjenninger i løpet av året gjorde at hun falt sammen, hun som alltid hadde vært en munter og livsglad person.

Høsten 2006 lå hun mest til sengs. Da var hun allerede blitt uføretrygdet, sykdommen hadde robbet henne for alt initiativ og sosialt liv. – Jeg rømte unna alt, dopet meg ned med Valium og Stesolid. Jeg ønsket å sovne bort fra alt sammen, ville bare ta en overdose og dø.

Et mirakel

Benonisen ringte til Misjonen Jesus Leger flere ganger. Svein-Magne ba for henne.

– Jeg ble litt bedre for hver gang. Nå er jeg blitt utrolig sterk, er nesten 100 % fri for angst, tar så å si aldri en tablett. Asbjørg opplever det som et mirakel og et under at hun er blitt så bra.

– Jeg har fått et nytt liv, er så utrolig glad vi har en som Svein-Magne, jeg hadde garantert ikke vært slik jeg er i dag uten hans hjelp, bønnene hjalp meg over kneika.

Den største legen

Høsten 2007 renoverte familien huset sitt i Tromsø, og Asbjørg tok sin del.

– Denne høsten ble helt forskjellig fra året før, sier hun glad, er så lettet over at angsten som raserte livet hennes har sluppet taket. Samtidig som Benonisen takker Svein-Magne for hjelpen hun har fått, vil hun understreke at det er Gud som er den største legen, og at man må ha troen i bunnen når man søker hjelp.

Alternativmessa

Asbjørg og ektemannen Asbjørn var med på Alternativmessa i Tromsø hvor de deltok på ett av Svein-Magne sine seminar. Dette var i oktober 2007. Asbjørn søkte forbønn for dårlig hørsel og øresus.

Jeg kjente en varmefølelse i hele hodet da Pedersen ba. Nå er jeg atskillig bedre. Ekteparet Benonisen har bare positive ting å si om Svein-Magne og støtter misjonens arbeid på ulike måter.

– Vi har fått hjelp i høyeste grad, sier Asbjørn og legger til: – Det har skjedd ting man ikke kan fatte.


Publisert:
2008-04-22


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2008

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15