Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Dødsangsten slapp taket

PÅ SEMINAR: Asbjørn Benonisen er full av takknemlighet over at kona er kvitt angsten; selv fikk han bedre hørsel etter forbønn i Tromsø.
Asbjørg lå til sengs lammet av dødsangst. Det eneste hun ville, var å ta en overdose og dø.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Asbjørg Benonisen (59) fra Tromsø ble rammet av dødsangst i 2005. Store fysiske og psykiske påkjenninger i løpet av året gjorde at hun falt sammen, hun som alltid hadde vært en munter og livsglad person.

Høsten 2006 lå hun mest til sengs. Da var hun allerede blitt uføretrygdet, sykdommen hadde robbet henne for alt initiativ og sosialt liv. – Jeg rømte unna alt, dopet meg ned med Valium og Stesolid. Jeg ønsket å sovne bort fra alt sammen, ville bare ta en overdose og dø.

Et mirakel

Benonisen ringte til Misjonen Jesus Leger flere ganger. Svein-Magne ba for henne.

– Jeg ble litt bedre for hver gang. Nå er jeg blitt utrolig sterk, er nesten 100 % fri for angst, tar så å si aldri en tablett. Asbjørg opplever det som et mirakel og et under at hun er blitt så bra.

– Jeg har fått et nytt liv, er så utrolig glad vi har en som Svein-Magne, jeg hadde garantert ikke vært slik jeg er i dag uten hans hjelp, bønnene hjalp meg over kneika.

Den største legen

Høsten 2007 renoverte familien huset sitt i Tromsø, og Asbjørg tok sin del.

– Denne høsten ble helt forskjellig fra året før, sier hun glad, er så lettet over at angsten som raserte livet hennes har sluppet taket. Samtidig som Benonisen takker Svein-Magne for hjelpen hun har fått, vil hun understreke at det er Gud som er den største legen, og at man må ha troen i bunnen når man søker hjelp.

Alternativmessa

Asbjørg og ektemannen Asbjørn var med på Alternativmessa i Tromsø hvor de deltok på ett av Svein-Magne sine seminar. Dette var i oktober 2007. Asbjørn søkte forbønn for dårlig hørsel og øresus.

Jeg kjente en varmefølelse i hele hodet da Pedersen ba. Nå er jeg atskillig bedre. Ekteparet Benonisen har bare positive ting å si om Svein-Magne og støtter misjonens arbeid på ulike måter.

– Vi har fått hjelp i høyeste grad, sier Asbjørn og legger til: – Det har skjedd ting man ikke kan fatte.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15