Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fikk et nytt og bedre liv

EKTEPAR HELBREDET: Klara (71) og Roald (75) Sand fra Valnesfjord ble begge helbredet da Svein-Magne Pedersen bad for dem på Sundby i Saltdalen i juni.
Ekteparet Klara og Roald Sand fra Valnesfjord ble helbredet da Svein-Magne Pedersen bad for dem på Sundby i Saltdalen. - Vi har fått et nytt og bedre liv, sier de begge. Klara ble helbredet for en alvorlig skade i nakken, mens Roald ble kvitt sterke slitasjesmerter i den ene hoften.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen
Foto: Svein-Magne Pedersen

For mer enn 40 år siden var Klara innlagt på sykehus for lungeoperasjon. Etter operasjonen kunne hun ikke bøye hodet uten at det ble hengende der. Hun måtte bruke hendene for å få hodet fram igjen, fordi musklene i nakken var skadet.

- Jeg kontaktet legen min som skulle hjelpe meg med nakkeskaden, forteller Klara. - Men så døde legen før han rakk å ordne papirene. Det kom som et sjokk, og resultatet ble at jeg ikke tok kontakt med noen ny lege, men bestemte meg for å leve med plagene.

I 41 år levde Klara med plagene.

- Det var forferdelig, sier hun. - Jeg måtte ha det i tankene bestandig. Ofte førte det til at jeg ble skrekkelig varm i nakken og ansiktet. Jeg måtte være forsiktig. Å gå til frisøren var helt utenkelig.

For fire år siden bestemte hun seg for å oppsøke Svein-Magne Pedersen på Sundby, etter å ha sett ham avertert i avisen.

- Jeg fikk med meg mannen min og reiste oppover, sier hun. - Straks han bad for meg, ble jeg bra og har vært det siden. Jeg kunne uten problemer ta hodet bakover mens jeg var hos ham. Mannen min, Roald, hadde ikke bestilt time, men Svein-Magne tok seg tid til å be for ham også. Han hadde hatt sterke slitasjesmerter i den ene hofta i mange år. Det var vondt både når han lå og gikk.

Faste gjester

59 år gammel måtte han slutte i jobben som elektriker på grunn av slitasjeskaden. Legen sa han kom til å tilbringe resten av livet i rullestol hvis han ikke sluttet å jobbe. Da Svein-Magne bad, forsvant smertene med det samme. Siden har han vært god.

Klara og Roald har siden vært faste gjester hos Svein-Magne på Sundby. For ett år siden fikk Roald forbønn for hjerteflimmer, som ble konstatert da han sluttet å jobbe. Legen har senere slått fast at hjerteflimmeret er borte, og Roald har kuttet ut medisinen.

Da Svein-Magne besøkte Sundby i juni i år, fikk Klara forbønn for matallergi, som hun har vært plaget med i 10-15 år.

Plagene forsvant

- Jeg nevnte for ham at det var mange sorter mat jeg ikke tålte, sier hun. - Det var blant annet melk, jordbær og egg. Hele kroppen hovnet opp og jeg fikk problemer med å puste. Svein-Magne spurte om vi skulle ta bort matallergien, og siden har jeg vært frisk og har spist hva jeg vil. Jeg har heller ikke hatt noe utbrudd av støvallergi etter at han bad for meg. Støvallergi har jeg hatt i minst 30 år.

Klara har også vært plaget med stivhet i nakken og skuldrene, men nå er hun myk og fin.

- Jeg har vært i åkeren og tatt opp poteter uten å kjenne noen form for plager, sier Klara. - Jeg lever et helt annet liv nå, sier hun strålende fornøyd.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15