Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fikk et nytt og bedre liv

EKTEPAR HELBREDET: Klara (71) og Roald (75) Sand fra Valnesfjord ble begge helbredet da Svein-Magne Pedersen bad for dem på Sundby i Saltdalen i juni.
Ekteparet Klara og Roald Sand fra Valnesfjord ble helbredet da Svein-Magne Pedersen bad for dem på Sundby i Saltdalen. - Vi har fått et nytt og bedre liv, sier de begge. Klara ble helbredet for en alvorlig skade i nakken, mens Roald ble kvitt sterke slitasjesmerter i den ene hoften.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen
Foto: Svein-Magne Pedersen

For mer enn 40 år siden var Klara innlagt på sykehus for lungeoperasjon. Etter operasjonen kunne hun ikke bøye hodet uten at det ble hengende der. Hun måtte bruke hendene for å få hodet fram igjen, fordi musklene i nakken var skadet.

- Jeg kontaktet legen min som skulle hjelpe meg med nakkeskaden, forteller Klara. - Men så døde legen før han rakk å ordne papirene. Det kom som et sjokk, og resultatet ble at jeg ikke tok kontakt med noen ny lege, men bestemte meg for å leve med plagene.

I 41 år levde Klara med plagene.

- Det var forferdelig, sier hun. - Jeg måtte ha det i tankene bestandig. Ofte førte det til at jeg ble skrekkelig varm i nakken og ansiktet. Jeg måtte være forsiktig. Å gå til frisøren var helt utenkelig.

For fire år siden bestemte hun seg for å oppsøke Svein-Magne Pedersen på Sundby, etter å ha sett ham avertert i avisen.

- Jeg fikk med meg mannen min og reiste oppover, sier hun. - Straks han bad for meg, ble jeg bra og har vært det siden. Jeg kunne uten problemer ta hodet bakover mens jeg var hos ham. Mannen min, Roald, hadde ikke bestilt time, men Svein-Magne tok seg tid til å be for ham også. Han hadde hatt sterke slitasjesmerter i den ene hofta i mange år. Det var vondt både når han lå og gikk.

Faste gjester

59 år gammel måtte han slutte i jobben som elektriker på grunn av slitasjeskaden. Legen sa han kom til å tilbringe resten av livet i rullestol hvis han ikke sluttet å jobbe. Da Svein-Magne bad, forsvant smertene med det samme. Siden har han vært god.

Klara og Roald har siden vært faste gjester hos Svein-Magne på Sundby. For ett år siden fikk Roald forbønn for hjerteflimmer, som ble konstatert da han sluttet å jobbe. Legen har senere slått fast at hjerteflimmeret er borte, og Roald har kuttet ut medisinen.

Da Svein-Magne besøkte Sundby i juni i år, fikk Klara forbønn for matallergi, som hun har vært plaget med i 10-15 år.

Plagene forsvant

- Jeg nevnte for ham at det var mange sorter mat jeg ikke tålte, sier hun. - Det var blant annet melk, jordbær og egg. Hele kroppen hovnet opp og jeg fikk problemer med å puste. Svein-Magne spurte om vi skulle ta bort matallergien, og siden har jeg vært frisk og har spist hva jeg vil. Jeg har heller ikke hatt noe utbrudd av støvallergi etter at han bad for meg. Støvallergi har jeg hatt i minst 30 år.

Klara har også vært plaget med stivhet i nakken og skuldrene, men nå er hun myk og fin.

- Jeg har vært i åkeren og tatt opp poteter uten å kjenne noen form for plager, sier Klara. - Jeg lever et helt annet liv nå, sier hun strålende fornøyd.


Publisert:
2003-06-26


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2002

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15