Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mange bønnesvar og en lysere hverdag for Are

Fikk hjelp: Are Sørlie har flere ganger fått hjelp fra Svein-Magne Pedersen og Misjonen Jesus Leger.

Under Svein-Magne sine seminarer på Alternativmessa på Stiklestad høsten 2006, stod folk i kø og søkte helbredelse. Are Sørlie fra Trondheim innledet forbønnsbehovet sitt med å liste opp en rekke bønnesvar. Lenge var han dårlig i bronkiene og hostet og harket en hel del. For å få slutt på plagene, ringte Are til Svein-Magne. De ba sammen.

– Neste dag skulle jeg dessverre ut og kjøpe røyk, forteller Are. Jeg følte meg kvalm, og kastet opp noen hvite klumper. Siden har bronkiene vært helt fine, og hostingen og harkingen er blitt helt borte.

Han kan også fortelle at han i ca. sju år hadde sprekk i emaljen i ei fortann. Det kom av at han prøvde å bite over en ledning, og dermed var det gjort. Etter å ha vært på et møte med Pedersen i pinsemenigheten Betel, Trondheim, oppdaget han at tanna var blitt hel.

Søvn-apné

Are var lenge plaget av åndedrettsbesvær i form av lange pustepauser mens han sov, populært kalt søvn-apné. Etter at han la fram behovet sitt for Pedersen, har han helt blitt kvitt dette problemet som 80 000 nordmenn sliter med.

Etter samtaler og forbønn over telefon og i forbindelse med møter, har trønderen blitt kvitt urovekkende store og mørke føflekker og plagsomme vorter.

Så ofte Sørlie har anledning, tar han med seg familiemedlemmer på møte med evangelisten, og flere av dem har valgt å si ja til Jesus.

Mer harmoni

Etter at han kom i kontakt med Misjonen Jesus Leger, har Are opplevd å få gunst og velvilje hos personer og instanser som tidligere var utfordrende å forholde seg til. Han har også flere ganger opplevd å bli spart for ulykker og farer fordi han endret valg om hva han skulle gjøre eller hvor han skulle være.

Kontakten med forbønnstjenesten i Vennesla har gitt ham en ro i livet, noe som er veldig betydningsfullt fordi han lenge har slitt med psykiske lidelser. Are vil oppmuntre alle som sliter om å vende seg bort fra hat, sinne og bitterhet ved å tilgi andre og selv ta imot tilgivelse.

– Tilgivelse er nøkkelen til fred, understreker han. Smertefulle erfaringer og påvirkning av okkultisme kan føre oss bort fra Gud, men lever vi i tilgivelse og kjærlighet orker ikke den onde å være i nærheten av oss. Alle lenker ble brutt da Jesus sonet og døde, derfor har den onde ingen rett over oss, vi er fri til å tjene Gud!

– Alt har forandret seg i løpet av det siste året, forteller han oppglødd, alt har ordnet seg. Men ikke på grunn av anstrengelser fra hans side, han har bare holdt fast på løftene i Bibelen og fått styrke til å stå imot fristelser og press.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15