Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredelsen satt som et skudd

TIL OVERS: Jan Petter Magnus med det ene av to høreapparater som er til overs.
Jan Petter Magnus fikk ødelagt hørselen under en militærøvelse i 1953. 54 år senere kom hørselen tilbake. Med hjelp av en gråhåret predikant fra det høye nord.

– Om jeg har fortalt det til noen?

Jan Petter Magnus, Valdres’ takknemligste mann synes spørsmålet er litt underlig. Selvfølgelig har han fortalt Per og Pål og Espen Askeladd om helbredelsen. Den kom i september 2007 på Quality Fagernes Hotell. Tre lokale menigheter arrangerte helbredelsesmøte med Svein-Magne Pedersen. Predikanten puttet fingrene i Jan sine ører, og dermed begynte underlige ting å skje.

Ødelagt hørselsnerve

Det var 1953 at Jan Petter ble så å si døv på det venstre øret. Under en øvelse ved Befalsskolen i Kristiansand, la en medsoldat maskingeværet sitt på Jan sin skulder og fyrte av hele magasinet. De befant seg inne i en bunkers. Siden har hørselen på det venstre øret vært elendig. Etter hvert ble hørselen på det høyre så som så. Han måtte bruke to høreapparater.

– Da Pedersen holdt for ørene mine, hørtes det ut som når en trykklufthammer er i arbeid, sier han forklarende.

Da Svein-Magne tok fingrene vekk, ble det brått stille. Så kom alle lydene imot Jan med all sin kraft. Han fikk full hørsel.

Glad kone

Fru Ragna påstår at hun er den gladeste av de to: – Nå slipper jeg å gjenta meg selv til det kjedsommelige, sier hun med en latter. Lyden på fjernsynet pleide å være så høy at det var en plage. Nå slipper hun det og.

Jan Petter kviet seg for å gå i selskaper eller andre sammenkomster der det var mye folk og mye snakk. Han svarte i hytt og pine når folk spurte om et eller annet. Nå hører han godt uten å anstrenge seg.

Ensom majestet

– Vi har en vidunderlig Herre, sier Magnus begeistret. Hadde ikke ventet noen helbredelse denne helga, stilte som medhjelper og var mest opptatt av at andre skulle få behovene sine dekket.

– Vi er ofte ute etter gaven, og ikke etter Giveren, sier Ragna og Jan Petter Magnus takknemlige. Slik skal det ikke være.

De to høreapparatene ligger i ensom majestet i toalettmappa til Jan Petter. Der ser de ut til å bli inntil noen andre behøver dem.

PÅ HILS: Helbredelsesmøtet på Fagernes samlet folk fra hele Sør-Norge. Her hilser Svein-Magne på noen av de lokale. Jan Petter Magnus sees på første rad.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15