Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredelser i kø

EKTEPAR HELBREDET: Margit Utsi Pettersen (64) fra Tana Bru fikk god hørsel, og behøver ikke lengre å bruke høreapparat etter at Svein-Magne bad for henne i Vardø. Mannen Nils (69) ble helbredet for kreft i nyret etter å ha fått forbønn hos Svein-Magne for tre år siden.
Helbredelsene sto nærmest i kø da Svein-Magne Pedersen gjestet Vardø og Pinsemenigheten Elim 31. august og 1. september. Guds kraft rørte ved flere allerede før møtet var kommet skikkelig i gang.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Hilja (73) og Ingvald Sørensen (72) fra Kirkenes fikk begge oppleve Guds helbredende kraft da Svein-Magne besøkte Vardø.

- Jeg fikk en helbredende dusj i begynnelsen av møtet, sier Ingvald. - Nakken ble god med det samme.

Ingvald hadde store smerter i nakken i fem-seks år. Han sov dårlig om nettene og tok mye smertestillende tabletter. Legene sa det var slitasje, og det var lite de kunne gjøre for å hjelpe ham. Han fikk behandlinger hos fysioterapeut, men det gjorde ham bedre bare en kort stund.

- Jeg har jobbet på sagbruk i Kirkenes i 41 år, forteller Ingvald. - Det ble mye plankebæring og tunge løft, som ganske sikkert har ført til slitasjen i nakken.

Før Svein-Magne kom skikkelig i gang med å forkynne Guds Ord hilste han på Ingvald og kona som satt på første benk. Han la hendene på nakken til Ingvald som opplevde at smertene slapp taket med det samme.

Hilja helbredet

- Jeg ble kvitt svimmelheten, forteller Hilja. - I omkring et år har jeg vært skrekkelig svimmel sånn at jeg har måttet støtte meg langs veggene når jeg skulle gå. Legen min trodde jeg hadde noen tette årer opp til hjernen. Han kunne ikke gjøre noe for meg, men ville sende meg til Tromsø for nærmere undersøkelse. Jeg måtte være veldig forsiktig.

Hilja ble også helbredet for nedgrodde negler på stortærne.

- Jeg har vært plaget med nedgrodde negler i flere år, forteller hun. - Etter at Svein-Magne bad for meg, har de blitt helt fine. Dette har virkelig hjulpet oss, sier hun på telefonen seks dager senere. - Det var virkelig verd å kjøre de 22 milene fra Kirkenes til Vardø for å få forbønn hos Svein-Magne.

En kjempeopplevelse

For første gang på flere år kunne Margit Utsi Pettersen (64) fra Tana Bru høre vindsuset i trærne etter at Svein-Magne hadde bedt for henne i Vardø. - Det var en kjempeopplevelse, sier hun.

Margit gikk med høreapparat på det venstre øret da hun kom til møtet med Svein-Magne. Uten høreapparatet var hun nesten døv. Hun hadde også nedsatt hørsel på det høyre øret. Legen mente hørselstapet trolig skyldtes en gammel støyskade.

- Jeg har jobbet i barnehage i over 10 år, forteller hun. - I tillegg har vi bodd ved en veldig trafikkert vei. Dette, ved siden av at jeg hadde mye øreverk som liten, var trolig årsaken til hørselstapet. Margit begynte med høreapparat på det venstre øret for omkring fem år siden. Hjemme har hun brukt teleslynge. Radioen og tv-en har alltid stått veldig høyt på.

- Jeg har ikke hatt bruk for høreapparatet etter at Svein-Magne bad for meg, sier hun på telefonen en og halv uke senere. - Jeg må nå stille volumet på radioen flere hakk ned. Jeg forsøkte å bruke teleslynge her om dagen, men da ble lyden altfor høy. Hørselen er nesten normal.

Spinalstenose

Judith Dahl (65) fra Vadsø fikk helt akutt spinalstenose, en slags forkalkning i ryggmargen, for omkring halvannen måned siden. Hun ble fraktet rett til sykehuset i Kirkenes for smertebehandling.

- Smertene var voldsomme og intense, forteller hun. - Jeg måtte spise smertestillende til faste tider hele døgnet. De sterke smertestillende tablettene gjorde meg søvnig, og det føltes flere ganger som om jeg nesten skulle gå i koma.

Høyrefoten ble lam fra kneet og ned. Hun måtte bruke rullator når hun skulle gå. Legen på sykehuset i Kirkenes gav beskjed om at spinalstenosen ikke kunne opereres. Det eneste tilbudet var fysikalsk behandling.

Judith har alltid hatt sterk tro på helbredelse. Da Svein-Magne besøkte Vardø, kom hun fram til forbønn, og ble momentant helbredet.

- Jeg kjente en veldig varme da Svein-Magne bad for meg, og smertene forsvant med det samme, forteller hun to uker senere. - Jeg har vært helt smertefri siden. Nå kan jeg bevege meg normalt. Jeg har vært på flere tyttebærturer, sier hun strålende fornøyd.

Judith har jobbet som sykepleier fra hun var 18 år, også mens de seks barna var små. Spinalstenosen var trolig et resultat av hardt arbeid gjennom alle disse årene.

- Jeg elsker yrket mitt, sier hun. - Legen sa at jeg aldri ville komme tilbake i jobb, men jeg har et sterkt ønske om å gå tilbake i halv stilling, og nå er det fullt mulig.

Dødelig lupus

Gro Anita Torgersen (31) fra Båtsfjord hadde lupus, av den typen som er dødelig og setter seg som betennelse i hele kroppen, da hun kom fram til forbønn hos Svein-Magne i Vardø.

- Jeg har vært smertefri etter at Svein-Magne bad for meg for snart to uker siden, sier hun. - Jeg har også fått litt mer energi og er ikke så oppgitt.

Gro Anita har hatt sterke smerter i hele kroppen etter at hun fikk lupus for snart seks år siden.

- Det begynte med at jeg fikk veldig vondt i en finger, forteller hun. - Det var like etter at jeg hadde født den eldste datteren vår som snart er seks år. - Smertene spredte seg, og jeg oppsøkte lege flere ganger. Men legen fant ikke ut at jeg feilte noe, og trodde jeg var hypokonder. For omkring to år siden kom jeg til vedkommende som i dag er min fastlege. Da hadde jeg en tid hatt et kløende utslett i hodebunnen, og legen fattet mistanke til at dette kunne være lupus. Han tok de rette blodprøvene og jeg fikk diagnosen.

Gro Anita har hatt en forferdelig verking i hele kroppen. Hun har tatt sterke smertestillende tabletter som morfin og Paralgin Major.

- Jeg var redd jeg skulle bli avhengig, sier Gro Anita som hadde mest lyst til å gi opp. - Jeg var veldig aggressiv, grinete og helt utslitt. Jeg gikk til psykiater for å forsøke å stokke tankene.

Men nå er hun smertefri, og det har skjedd bare en gang tidligere.

- Jeg var smertefri en kort periode i vår etter å ha fått kortisonstøt, forteller hun. - Nå venter jeg spent på å få resultatet av de siste blodprøvene. Jeg håper virkelig at jeg er helbredet.

Gro Anita har tatt cellegift i to år og mistet en del hår.

- Jeg har ikke mistet hår etter at Svein-Magne bad for meg, sier hun. - Jeg har også begynt å trappe ned på cellegiften med en halv tablett i uken, i den tro at jeg nå skal bli helt frisk. Jeg har tatt åtte tabletter om dagen på det meste.

SMERTENE FORSVANT: Da Svein-Magne bad, ble Gro Anita Torgersen (31) fra Båtsfjord kvitt de sterke smertene i hele kroppen, forårsaket av den dødelige varianten av sykdommen lupus.

STERKE NAKKESMERTER: Ingvald Sørensen (72) fra Kirkenes ble kvitt smertene i nakken allerede i begynnelsen av møtet med Svein-Magne.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15