Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Feskarløkke tell tusen

Friske skuldre: Etter mange år med slitte skuldre, ble fisker Martin Tore Sivertsen helbredet. Tette halspulsårer åpnet seg ved Guds kraft på Evenes flyplass.
Yrkesfiskeren fra Vesterålen hadde slitasje og forkalkning i kuldrene pluss tette halspulsårer. Imidlertid levde han i troen på at Vårherre var på hans side.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Martin Tore Sivertsen fra Myre i Vesterålen hadde Finnmark, Vesterålen og Lofoten som arbeidsplass. Han mønstret på som 14–15 åring. Etter hvert endte han opp med egen båt på 60–70 fot.

– Jeg var inne i styrhuset, gikk ut og ble våt, kom inn igjen og fikk litt tørk.

Slik holdt han det gående. Jakten på torsken hadde imidlertid sin pris, tidlig på 90-tallet fikk han store problemer med verking i begge skuldrene. Han pleide å legge seg ved 22–23-tida om kvelden, og arbeidsdagen startet gjerne fem–seks timer senere. I mellomtiden hadde han vært oppe minst en gang på grunn av skuldrene. Yrkesfiskeren kunne ikke ligge verken på den venstre eller den høyre siden. Det ble forferdelig vanskelig å gjøre noe som helst, eksempelvis å gre håret. Jeg klarte ikke engang å gre kammen gjennom det krøllete håret!

Ingen hedning

I 1998 holdt Svein-Magne møter på Sivertsens hjemsted Myre i Vesterålen, og fiskeren stilte seg i forbønnskøen.

– Jeg er ingen hedning, tror og håper at Vårherre var på vår side, sier han. Plutselig sa Svein-Magne: «Løft hendene over haue!» Og æ gjorde det! Hadde ikke gjort det på flere år. Smertene var plutselig vekk. Det va heilt utruli. Æ sto som en tulling og flira! Har vært helt fin siden. Martin Tore ler. Noe han ofte gjør når han forteller.

– Føler meg så bra nå, kan holde et bærenett i hver hånd uten problemer, kan ro og løfte hendene over haue.

Evenes flyplass

Samme året som Tore Martin ble bra i skuldrene, ble det oppdaget at halspulsårene var begynt å tettes igjen. Han var to ganger på sykehusene i Kirkenes og Tromsø til utredning. Den forestående operasjonen skulle foregå ved Rikshospitalet i Oslo.

Imidlertid innebar det et storarbeid å prioritere operasjon for han som hadde egen båt og stadig befant seg på sjøen. Og tida gikk.

I august 2006 ble det tatt en ny sjekk av halskarene, og ganske riktig så det verre ut enn før. To måneder senere dumpet predikanten og fiskeren borti hverandre på Evenes flyplass. Det var gått åtte år siden skuldrene ar blitt bra, og like lenge siden det ble oppdaget at halspulsårene var begynt å tettes.

Martin gjorde seg til kjenne overfor Pedersen og fortalte om helbredelsen i 1998, og om det nye behovet som var dukket opp. Midt i avgangshallen begynte Pedersen å be. Da det var unnagjort, oppfordret han Martin til å stumpe røyken for Sivertsen har ikke bare vært en storfisker, han har også vært en storrøyker…

– Ja, jeg hadde omtrent to røyk i kjeften samtidig, røykte fem pakker Rød mixtur og fem pakker Bellmanns sigarilla hver uke. Det kostet meg 4000 kroner hver måned…

Røykebråstopp

To–tre uker etter møtet på flyplassen var Sivertsen inne til kontroll i Bodø. Dette var den tredje gangen halspulsårene ble saumfart. Denne gangen var blodårene «pip åpne».

– De fant ingen ting galt og hadde ingen forklaring på det som har skjedd, sier Sivertsen og kvitterer med latter.

I forhold til nikotinforbruket sitt fikk han imidlertid noe å tenke på:

– Her e det nåkka som han Pedersen får tell, nå er det bare å hive tobakken, sier han. På nyttårsaften kl. 17 i fjor heiv æ tobakken. Han hadde en liten «sprekk» 4.nyttårsdag, røykte en halv sigarett og dermed var det slutt. Nå våger han ikke annet enn å holde seg unna. Av respekt for han Pedersen og sin egen helse.


Publisert:
2007-11-28


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2007

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15