Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 år med smerter er forbi:
– Som et æventyr!

UTROLIG, MEN SANT: Reidar Rafaelsen ble kvitt smertene som hadde sittet i armen i 20 år. Foto: Privat
Under en kollisjon i 1987 fikk Reidar Rafaelsen ødelagt den høyre armen. Hver dag siden har han tatt smertestillende. Etter Svein-Magnes helbredelsesmøte i Harstad sier han rett ut: – Jeg har fått et helt nytt liv!

Tekst: Marta Moan Kristiansen

Reidar Rafaelsen (55) fra Harstad kjørte i fjellveggen like ved Tjeldsund­brua i 1987.

– Jeg ble kastet ut av lastebilen, 100 meter av gårde. Høyre del av kroppen fikk hard medfart, ribben brakk, armen ble revet ut av ledd, muskler og nerver ble slitt av.

Siden har den høyre armen gått under navnet «ond-armen». Konstant verking gjorde ham avhengig av tabletter. Reidar prøvde å ta det som en mann, men om natta våknet han når medisinen begynte å gå ut av kroppen, og han kunne skrike av smerter. Jeg ble anbefalt et opphold på Smerteklinikken i Bergen. Der skulle jeg lære meg å leve med smertene, forteller Harstads lykkeligste mann. Han har noe å fortelle.

Fellesbønn

Det er gått fem uker siden han våget seg inn dørene på et møte med Svein-Magne Pedersen. Reidar ble invitert med av kompis John Erling Madsen som er pastor i Harstad Kristne Senter. Madsen var medarrangør for møtet i hjembyen Harstad i april i år.

– Pedersen sto der framme og skulle be en felles bønn for alle som var tilstede. Enhver ble bedt om å legge armen sin der de hadde et problem, forteller Reidar. Selv kom han ene og alene på grunn av skulderen, og var ikke sen med å legge den venstre armen over den høyre. Da Pedersen ba, begynte noe å skje.

Lo av ektefellen

– Jeg kjente at noe strømmet gjennom skulderbladet, og verkingen forsvant. Dermed var Rafaelsens ærend unnagjort, og han gikk hjem. Full av spørsmål.

– Jeg undret meg på om det som hadde skjedd var psykisk. Dette kunne vel ikke vare?

Hjemme ventet kona hans, sykepleier Karin. Hun hadde vært skeptisk til helbredelsesmøtet. Da Reidar fortalte at han var smertefri, lo hun. Trodde ikke på det han sa. Dager ble til uker. Karin observerte at de smertestillende pillene forble urørt. Hun kunne se at ektefellen beveget seg mer naturlig og klarte ting som ikke hadde vært mulig på to tiår.

To gode armer

– Jeg har ikke tatt en tablett på fem uker! På telefonen fra Harstad snakker en fantastisk glad mann om det som har skjedd. Han er for øvrig ute og kjører bil. Holder rattet med det som var «ond-armen», nå får den andre armen hvile etter lang og tro tjeneste.

– Det e et nytt liv æ har. Helt nytt. Utrulig, men sant. Æ ble hjelpen! Rafaelsen forteller at det han har opplevd er som et eventyr. Karin sier rett ut:

– Jeg er sjeleglad for det som har skjedd. Det er fantastisk at det går an!

– Jeg har blitt mer positiv, sier Reidar. – Smiler mer nå når jeg kan leve uten smerter. Svein-Magne Pedersens rolle i det hele forklarer han slik: Han har i alle fall vært mellommann. Reidar beskriver seg selv som en mann som alltid har trodd, som har bedt sitt Fadervår, og som i mange situasjoner – ikke minst i arbeidet – har opplevd at Gud var med han.

Sørover

Etter det livsforvandlende møtet på Thon Hotel går han gjerne på gudstjeneste hos kompis John Erling. – Det er koselig på kveldsmøte i Harstad Kristne Senter, forteller Reidar.

Karin har også vært med. Ekteparet har begynt å planlegge en biltur sørover – til Vennesla – for å treffe Pedersen og få forbønn for andre behov. Denne gangen blir det Karins tur.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15