Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 år i bønn for Vardø

VAR DØV: Anne Synnøve Henriksen var døv på det venstre øret i flere år. Da Svein-Magne bad, fikk hun hørselen tilbake.
Anne Synnøve Henriksen (65) stod i 20 år alene i Pinsemenigheten Elim, for vekkelse i Vardø.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

- Det som nå skjer er et eventyr, sier Anne Synnøve, helt overveldet etter alt som skjedde på Svein-Magne Pedersens møter i Vardø. - Jeg fryder meg over at det er Jesus som får ære, sier damen som liker å ha fokus på rett person.

I 20 år har Anne Synnøve bedt om vekkelse for Vardø. I 1998 fikk hun hjerneslag og var redd hun ikke skulle få se resultatene av arbeidet. - Jeg sa til Gud: «Om du ikke har ment at menigheten skal dø ut, så svar på alle bønnene som er sendt opp.»

Tre bønnekjemper

For to år siden begynte ting å skje.

- Da kom Monica Holst og Ernst Balstad, og vi ble tre bønnekjemper som stod sammen, sier Anne Synnøve. - Monica, som er teknisk kap-tein i Luftforsvaret i Vardø, valgte å gå ned i stilling for å være med og be. Hun har beveget seg mye innenfor rusmiljøet i byen hvor flere er blitt frelst. Flere av dem kommer også til pinsemenighetens lokale.

I vår kom Kristin og Frank Håvik til Vardø og Pinsemenigheten Elim.

- Etter at ekteparet Håvik kom opp-over, har det skjedd mye, sier Anne Synnøve. - De har gjort et strålende arbeid. Det var de som fikk Svein-Magne opp hit, sier hun begeistret og forteller om synet Herren viste henne for flere år siden.

- Jeg var i ferd med å svinge forbi Vardø Velferdshus da jeg så et syn av engler over hele huset, sier hun. - Jeg tenkte at her kommer det til å skje store ting. Flere år senere traff jeg Monica som sa at hun trodde huset ville bli fylt av frelsessøkende mennesker. Hun visste ikke at jeg hadde hatt dette synet flere år tidligere.

Anne helbredet

31. august og 1. september var Vardø Velferdshus, som ellers brukes mye til dansefester, fylt med mennesker som søkte helbredelse og frelse. Anne Synnøve var en av omkring 300 som søkte helbredelse. Etterpå forteller hun begeistret om hvordan Guds kraft virket på øynene hennes slik hun fikk klarere syn, og på hørselen slik at hun nå hører mye bedre.

- Jeg hadde grønn stær på begge øynene og så bare tåke, sier hun. - Nå har jeg fått klarere syn på begge øynene, og det er blitt mye lettere for meg å se når jeg skal lese. Da Svein-Magne bad, begynte det å klø i øynene. Det kjentes som om øynene ble dradd mot hverandre, og så kunne jeg se mye klarere. Jeg var også helt døv på det venstre øret etter en gammel skade, men nå har jeg fått 40-50 prosent hørsel. Det kjentes som om noe vridde seg inni øret, da Svein-Magne bad for meg, sier hun tre dager senere.

Anne Synnøve har nå store forventninger til fortsettelsen. - Vi har hatt mye respons etter at Svein-Magne hadde møter her, sier hun. - Folk stopper meg på gaten og har mange spørsmål omkring dette med å være en kristen. Dette er be-gynnelsen på en ny og bedre kurs for Vardø, sier hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15