Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

De kom tilbake for å gi Gud æren...

Angst og depresjon

I flere år gikk jeg med angst og depresjon. Flere ganger har jeg vært til samtale hos en psykiater. Jeg pleide å ta to typer medisiner uten at det hjalp. Jeg ble bare trett av dem. Det var vanskelig å bli kvitt denne lidelsen, for den satt hardt. Det var tungt å leve på denne tiden. I 1993 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har jeg vært frisk. Mange har fått høre om dette miraklet. Noen tror, andre tviler.

Indre hemorroider

I fire fem år var jeg plaget med indre hemorroider. Nesten hver dag hadde jeg blødninger. For ett år siden bestemte jeg for å ringe til deg. Du ba for meg på telefonen. Straks begynte jeg å bli bedre og bedre. På nytt ringte jeg til deg og fikk forbønn. Kort tid senere ble jeg helt god, og har vært det siden.

Svekket nyrefunksjon

En kvinne som jeg kjenner har svekket nyrefunksjon. I et halvt års tid gikk hun på dialyse. Hennes søster ringte til deg og fikk forbønn for henne. Kort tid senere ble hun god. Det er nå ett år siden hun ble frisk. Legene var forundret over det som var skjedd.

Fikk igjen sangstemmen

Jeg er utdannet sanger. I ti år var jeg uten sangstemme. Jeg hadde store stemmeproblemer. Det kom av en slitasjeskade på grunn av feilteknikk. For fem år siden kontaktet jeg deg og fikk forbønn. I løpet av to uker begynte stemmen å komme tilbake. Etter noen dager var jeg god. Nå underviser jeg i sang på en skole på Østlandet.

Hofteslitasje

Hoftene var så vonde at jeg nesten ikke kunne gå. Legen konstaterte slitasje. Ofte måtte jeg sitte og hvile meg litt på grunn av smertene. Dette var på 90-tallet. Så kontaktet jeg deg og fikk forbønn på kontoret ditt i Vennesla. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Etter en tid ble jeg god og har vært det siden.

Hjertesvikt

Jeg har hatt hjerteinfarkt fire ganger, og fikk derfor hjertesvikt. Du ba for meg på kontoret i Vennesla for noen år siden. Etter dette ble jeg gradvis bedre. Til slutt ble jeg helt god. Siden da har jeg vært kvitt hjertesvikten.

Kunne ikke få barn – helbredet gjennom fjernsynet

Jeg hadde flere operasjoner på eggstokkene. En del av egglederen og eggstokken var tatt bort. Legene sa at jeg ikke kunne få barn på normal måte. Med prøverørsmetoden ga de meg 20 prosent sjanse for å bli gravid. Jeg var satt opp til prøverørsbehandling mot slutten av 1997. I fem år hadde min mann og jeg prøvd å få barn uten at det lyktes. På slutten av 90-tallet ba du for syke på et TV-program. Jeg var alene hjemme da. Ingen skulle få vite hva jeg gjorde. Jeg la en hånd på fjernsynet mens du ba for syke. Det skadet jo ikke å prøve, tenkte jeg. To uker senere ble jeg gravid! Min sønn Markus ble født den 30. desember 1997!

Forkalkning i nakken

I seks–sju år gikk jeg med forkalkning i nakken. Dette kunne kiropraktoren slå fast etter å ha studert røntgenbildene. Verken han eller leger kunne hjelpe meg. Uten at jeg visste om det ringte datteren min til deg for knapt et år siden. Du ba for meg på telefonen. Dagen etter ble jeg god. Noe skjedde med meg. Jeg pleide å gå med en hvit støttekrage rundt halsen. Da mine venner oppdaget at jeg ikke lenger hadde den på meg, lurte de på hva som var skjedd. Da kunne jeg si: «Svein-Magne har bedt for meg, og Gud har helbredet nakken min.» Vennene mine ble overrasket over det som var skjedd med meg.

Øresusen kom bort

Broren min plagdes med øresus i noen år. Da du ba for syke på Sundby i Saltdalen for noen år siden, kom han til forbønn. Der ble han helbredet for øresusen. Siden da har han ikke kjent noe til den. Slitasje i skuldrene I minst to år gikk jeg med smerter i skuldrene. Legene fant ut at det var slitasje. Da du ba for syke på Sundby i Saltdalen for ni–ti år siden, fikk jeg forbønn av deg. Der ble jeg momentant god. Jeg var jublende glad for underet som hadde skjedd, og er fremdeles like god.

Lukkemuskelen ble god

For ti år siden brakte jeg min bestemor til deg for at hun skulle få forbønn. Du ba da for syke på Sundby i Saltdalen. Jeg hadde ikke time hos deg, men min bestemor spurte om jeg ikke kunne få komme inn. Det fikk jeg. Legene på sykehuset i Sandnessjøen fant ut at jeg hadde en dårlig lukkemuskel. Jeg pleide å kaste opp to–tre ganger i uken, i perioder to ganger om dagen. Jeg kunne blant annet ikke spise stekt mat eller drikke kaffe. Du ba for meg på Sundby. Så kjørte jeg hjem. Etter at jeg hadde jeg kjørt en kilometer, kjente jeg plutselig en sterk smerte i magen – og så var jeg god! Nå er jeg kvitt disse plagene. Jeg er svært glad for det som skjedde.

Helbredet for sengevæting

Min sønn er nå 15 år. Da han var åtte år gammel, tok jeg ham med til deg for å få forbønn på Sundby i Saltdalen. Han var da sengevæter og kunne ikke overnatte hos venner. Han hadde prøvd mange metoder for å bli frisk uten at det hjalp. Du ba for ham og gutten ble momentant frisk! Etter dette har han vært kvitt denne plagen.

Beinsmerter

Jeg har plagdes med beinsmerter i knapt ett år. Jeg kunne nesten ikke gå over golvet. Da fant jeg på å ringe til deg. Mens du ba, kjente jeg at det strømmet varme gjennom beina og smertene forsvant. Siden har jeg vært god. Det er nå tre–fire år siden underet skjedde.


Publisert:
2007-08-26


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2007

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15